Én mostanában nem szóltam hozzá itt semmihez, mert egyrészt egy valakihez járok csak, így nem nagyon tudok újat írni (Annak ellenére, hogy minden egyes alkalommal jobban érzem magam nála/Vele: )), másrészt nem érték el az ingerküszöbömet a hozzászólások.
Ez a kor téma viszont érdekes. Előre leszögezem : Nem támogatom, ha valaki éveket letagad a korából, ha ezt azért teszi, hogy vendégeket szerezzen. Viszont azt sem értettem sokaknak, miért olyan fontos ?
Ott vannak a képek, amik persze lehetnek retusáltak, de tőlem aztán lehet valaki 35 éves pl., ha jól néz ki a képek alapján, akkor úgyis meglátogatom, de ha nem tetszik, akkor lehet felőlem 19 is, akkor sem fogok elmenni hozzá.
Illetve azt azért még szerintem érdemes szem előtt tartani, hogy a lányok bizonyos esetekben nem a vendég megszerzése érdekében játszanak az életkorukkal, hanem, hogy az alapján se lehessen őket felismerni. Szóval, szolgálhat olyan célt is, mint az arckitakarás... Persze itt tényleg csak 1-2 év +/- és nem 5-10 év... :)