Szia!!!Én voltam Vivien22--nél először egy franciára,másodszor egy rendes félórára és olyan átlagosan ment le mind két alkalommal,én Carmennel sokkal jobban éreztem magam és még szűkebb is ráadásul
Szia!!!Én voltam Vivien22--nél először egy franciára,másodszor egy rendes félórára és olyan átlagosan ment le mind két alkalommal,én Carmennel sokkal jobban éreztem magam és még szűkebb is ráadásul
elég nagy madár vagy kedves ha ezt igy csináltad,ez azért lehet,mert sok élettapasztalatod van,az okos ember más kárán a buta sajátján tanul...
lehet nem volt megfelelö a szolgáltatás amit nyujtottál neki azért lépett le...addig mész füredeni amig ott a vendég itt is bejátszik hogy semmi tapasztalatod nincs az emberekkel..
odáig rendben lehet,hogy szereted a p*nzt és ezért bárkinek szétteszed a lábad ..
na de hogy ingyen ...
sok sikert a pályafutásodhoz...
Carmen 27-re gondolsz?
Tényleg! Melyik a legszűkebb lány a Pécsiek közül?
Ha a neve a korára utal, akkor van még ideje tanulni. Ez most így sikerült.
Legközelebb stratégiát vált. Sajnos az ember a jóra gondol, aztán eldurvul a végére. És akkor mondják rá, hogy bunkó. Pedig csak az előzményeket kellene nézni.
Szerintem kedves, aranyos lányka lehet, bár már nem látható a hirdetése így nem tudom ki lehet ő.
Majd legközelebb okosabban dolgozik. Ez voilt a tanulópénze
Igen ---Carmen27-re gondoltam!!!!--nem vagyok egy kis kaliber de jobban szorított mint Vivien!!!
SZIA HA INFOT KÉRSZ RÓLAM NEM FOGSZCSALODNI MERTÉNNEM AZ A CSAJ VAGYOK AKI MÉRI AZ IDŐT ÉS NOSZOGAT HOGY elvezzél el.Kedves és aranyos es szép arcú magyar lanyvagyok. Nem kamu képek vannak fennt rólam az a valós, ha szerdtnédabban az oltozékbe fogadlak amibe szeretnél látni. Puszi Bella.
Sziasztok! Barby nagyon csábító főlleg az édeshármas ajánlattal együtt!Volt már valaki nála-náluk?
Sziasztok Mónika 30-ról és Jessika 22-ről valami infótok van?
Külön-külön voltam náluk. Szerintem Sunny jobb volt. Barby nekem túl nyügös volt ha érted.(Most nehéz vagy, most így nekem nem tetszik, most várj egy kicsit, ne mozgasd oldalt csak egyenesen. De külömben kellemes, kedves leányzó.
Sziasztok!
Fél év után ismét van lehetőségem Pécsett makkot ásztatni de rengeteg a negatív krítika így Vivienn és Lilu maradt.
Kérdésem h gumi nélkül van az orális sex náluk és h hány élvezésig??
A végig francia mindkettejüknél extrába kerül, de alapban gumi nélküli a francia. Viviennél eléggé vaskosan fog a ceruza, de egy órában annyiszor estek neki, ahányszor akarod, Lilunál alapban 2 az óra alatt, de nála minden megegyezés kérdése. Ha tisztességesen állsz hozzá, és lebeszéled vele, akkor szerintem meg tudtok egyezni.
Sziasztok!
Zita 34-nél járt már valaki? Megosztaná a tapsztalatokat, köszi.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Szeva Gdg!
Csak egy kis kiigazítás az előttem szólóhoz. Viviennél minden benne van az alap*rban, ( ami ugyanannyi mindkét hölgynél), így a végén szájba francia is. Lilunál minden extra, amiért külön kell egyezkedned. Tudásra a két hölgy nagyjából egy kategória, erősen ajánlott! A héten látogattam meg mindkét hölgyet, Pécsett a legjobbak közt van mindkettő!
Köszönöm az információkat!!
Ma neki is láttok a tesztnek:D
Egyetértek hajó-val, ez a Barby folyamat sírt nekem is, így nem jó, ott ne pusziljam, ne toljam ennyire..stbstb.. 20 perc után meguntam mert egy szenvedés volt, inkább kértem egy extra franciát, na azt marhajól tolja de meg is kéri az *rát. Sunny nekem telefonban azt mondta csak masszázs van! akkor hazudott? :D
Sajnos több ilyen lány is van. Sok helyen leromlott a színvonal is,ahol eddig oltárit szexelt az ember,ott most nyafogást hall,hogy ezt ne,azt ne. Így jártam én is. De semmi baj,hála istennek sok lány közül lehet még választani. Pedig szerintem még mindig mi pasik vagyunk azok,akik f*z*tnek,ezért elvárnánk valamiféle szolgáltatást is,nem csak a nyafogást. Természetesen akinek nem inge nem veszi magára. Szándékosan nem írtam nevet,mert az csúnya dolog volna.
Szerintem nem baj az, ha nevet is írunk, hisz ez a fórum pont azért van, hogy tudathassuk általa egymással azt, hogy hol mire számíthatunk. Aztán mindenki eldönti, hogy azért vagy annak ellenére is felkeresi a hölgyet
just4fun!
Sunnyt biztosan pont akkor kerested, mikor piros napok voltak. Próbáld többször!
Nem tudok róla különösebben se jót se rosszat írni, átlagos szolgáltatás. Mondjuk nekem nem az esetem.
Meglep, mert Sunny egy kivételesen kedves és kimagaslóan korrekt Szolgáltató. Szerintem.