Sziasztok! Időnként feltűnnek kínai lányok mostanában Pécsen. Valaki járt már náluk? Mozgatják a fantáziám de jó lenne tapasztalatokat hallani. Előre is köszi
Sziasztok! Időnként feltűnnek kínai lányok mostanában Pécsen. Valaki járt már náluk? Mozgatják a fantáziám de jó lenne tapasztalatokat hallani. Előre is köszi
Én is kíváncsi lennék de szerintem elég sok rózsát kérnek a randiért
Nem olcsó, 40/60.
Ez nagyjából egyezik azokkal, akik a nevük után rakják a bűvös három betűt: v, i, p.
Hát nem is tudom én még a bűvös három betűs lányoknál sem találkoztam ekkora rózsakerttel
Sziasztok!
Trixi nevü hirdetőnél járt már valaki, esetleg vélemény?
Ó pedig van bőven. De igazándibol nem kell a három betű van anélkül is sok. Talán annyi a különbség hogy ázsiai nem extrázik sokat, mig itteninél minden is extra és így lesdz még több is. Kettő van itt most akinél simogatás kölcsönös francia....... Mind mind extra.
Voltam az egyiknél. 32be került és jó élmény vokt. Nem nyafogott lehetett tolni , nyelte tövig és NFVSZ sima ügy.
Van csaj pesten akinél a mell megérintése!( tehát nem az hogy mellbekúrod) is extra :D
De fél, vagy egész óra volt annyi?
A fél óra
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy ki az a hirdető aki nem csak kiírja, hanem tényleg csinál mélytorkos kényszerfranciát? Aki tényleg nem nyafog...
Köszi
Annyi időre azért az átlag feletti.
Valeri
Ő tényleg nem rossz, mélytorkozik, de azért neki nem lehet tolni rendes facfckot
Valeri már alig van Pécsett, jóformán csak Budapesten rendelt az elmúlt pár évben. Bár néha visszajött pár hétre, talán hónapra is Pécsre.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs meg valakinek Kriszti (vagy Betti ke), fekete hajú, rózsadombi masszőz telefonos elérhetősége?
Korábban többször voltam nála, de a telefonszám cserék miatt elveszett és meglátogatnám. Ugyan így érdekel Babett is(nagy mellű darázs derekú pillangó), kb 10 éve volt itt fent utoljára. Elmennék nosztalgiázni ... Köszi, jöhet privibe is!
Kösz. Egyéb infó? Más nem volt vele?
Lehet tudni miért csak az autós/szabadban szexet preferálja? Ráadásul csakis fényes nappal kb.
Vajon Vivipearl jobb, mint Mayapearl? 😀
Közel van hozzá, és párszor megjárta. Kamu címre hívták, vannak akik ezzel szórakoznak. Meg volt egyéb. Dolog is ha jól tudom.