Carmen miért kellet barnára festened a hajad? Nekem szökén tetszetél.
Carmen miért kellet barnára festened a hajad? Nekem szökén tetszetél.
Vivien 42-ről nemtudja valaki hova lett?
Ez a Carmen lány egész dugható! :DDDDD
Hali! tudja valaki, hogy lehet törölni a profilomat? Köszi!
Kérdm meg a szerkesztőséget, és törölnek! ;)
Vivienn42 szolgáltató még csak nem hirdeti magát..
Üdv!
Míráról (22) tud valaki infot? hozzáállás, lelkesedés? Csak hátulról van róla fotó, szégyenli a ciciket? :)
Gértáról írnék pár dolgot akit érdekel: A fényképen látható lányhoz nem sokban hasonlít, (lehet egyszer ő volt de azóta feljött pár kg.) nem tudnék semmit kiemelni, nem rossz olyan átlagos szolgáltatás. Gabriellával elvileg együtt dolgoznak és helyettesítik is egymást zokszó nélkül függetlenül, h melyiküket hívod.
Kedves szerkesztő!
Szeretném kérni profilom törlését, előre is köszönöm!
Ha a Vidékilány.hu-hoz írod az üzenet a szerkesztőségnek címszóhoz, akkor valószínű, hamarabb észrevesznek.
Kedves Gyöngyszem!
Azzal hogy ide írtál a pécsi fórumba, ránéztem a hírdetésedre, és azt kell mondanom, ha nem lennél ilyen messze, már futnék is hozzád!
Gyönyörű vagy! :-P
Igazán kedves! Köszönöm! :)
Már én is kinéztem , a hozzászólásai alapján : korrekt intelligens lánynak tünik :) A hosszu hétvégén lehet hogy turistáskodnom kell !
Hello.
Mira sztem egy korrekt, az átlagnál jobb hozzáállással. Szívesen teszi amit tesz. Nem unottan mint egyesek. Az előző képein látszott szemből is és nem kellett szégyelnie semmit. Én tudom ajánlani.
Honnan tudod voltál nála?Én igen :-P
Betty-ről mit tudtok?Új hirdetö!
Szerintem már volt , a száma ismerös , nálam kamillaként volt elmente a szám . Akkoriban még masszazst hirdetett . Telefonban nem volt szimpatikus .
Sziasztok! Az itt hírdető Lináról mit tudni?
Hmmm....most elgondolkodtam. Ha nem lenne mi idekötne, talán útra is kelnék! ;)
Gyere! Szép város a miénk! :-) Elsők között "üdvözölnélek"! :-)
Ha az apróban hírdető szőkére gondolsz jó lenne azt hinni,hogy a kép valódi,de találtam ezzel a telefonszámmal egy másik honlapon linabeby néven képeket. Hát nem azonos alkat,ill.egy másikon Marcsika névvel.