sziasztok
sziasztok
Sziasztok!Carmen és Camilla nem ugyan az a lány?Segítséget köszi! Jártam egyik nap Lili35-nél ajánlott kategoria!
Szia!Merre fele lehet téged megtalálni?
Eddig tartott más városba a melo,vagy már ott se akarnak tőled semmit,hamar föladtad győrbe is nem kereshettél valami sok p*nzt ,ha már 2hét után hazjöttél.
Szia!!!
Nem nem Carmen és Camilla az két lány de nem is hasanlitanak egy másra,nem is egy helyen fogadnak.hívj fel és megtudod.
Köszi!
Ejjjj ha! miket moderáltak ki már megint!? :DDDDD
Valószínűleg a szokásos önreklámozásokat... :D
Milyen jó is az nem!? :DDDDD
Üdv MT-k!
Lexy (35)ről van valakinek infója? Esetleg többet is vállal, mint masszázs?
Sziasztok!
Mitől nyílvánítanak egy hirdetést "kétes"-nek??? Gondolom valami nem stimmel ott, de ha valaki rájön, hogy nem az a lány szerepel a képeken, akihez elment, az is "kétes" hirdetés nem?
Ja, nagyon felemelő tud lenni, amikor minden második hozzászólás egy ilyen kis szösszenetet takar.
Az a vicc az egészben, hogy ezek a hozzászólásai már kismilliószor moderálva lettek, mégsem tanul belőle...
Sziasztok !
A Komlói Patriciának tudja valaki a teló számát ???
Igen elszomorító a helyzet ebben a városban. Gondoltam, holnap megjutalmazom magam egy kis élvezettel. Viszont a héten nézegettem a felhozatalt és egy olyan lány sincs, aki bármilyen szinten megfogott volna. Már szinte ott tartottam, hogy Jani hirdetését nézegettem. :D Én lennék túl válogatós, nagyok az igények? :)
Üdv!
Dinával (23) kapcsolatban akad valakinek valamilyen személyes tapasztalata? A képek alapján helyre kis hölgyeménynek tűnik, és a hozzáállása is tetszik, amit az adatlapján képvisel. Mennyire fedi ez a valóságot?
Válaszokért előre is hála.
Hááát... Nem akarlak megsérteni, de ha te az itt hirdető lányok között egyet sem találtál kedvedre valónak, ráadásul még Jani hirdetésével is szemezgettél, akkor szerintem lehet benned némi lappangó homoszexualitás.
Szia. Elszomorító,ha nem találtál ennyi lány közül olyat,aki megfelelne. Pedig van nem is egy aki tényleg szuper szolgáltató. Persze ha a Jani tipus jön be neked,akkor abból valóban kevés a választék :D Én már megtaláltam azt a hölgyet akihez szívesen járok. :D
:D
Köszönöm a felvilágosítást, kedves tőletek, de úgy érzem -remélem? :D- nincs bennem lappangó homoszexualitás. :)
Nem arról van szó, hogy a lányok nem csinosak, de azok. Én viszont egy 30 körüli, magas, igen sportos, feszes testű, formás fenekű, nagy mellű nőt keresek. Lehet, túl sok Playboy-t nézegettem az elmúlt évtizedek alatt... :)
Üdv!
Dinánál voltam pár hónapja: a lakás elég hányadék, rendnek tisztaságnak nyoma sincs. A kiccsaj meg rajta van sztem vmi pörgetős cuccon (amit pozitívumként fogtam fel :D ) mert ameddig ott voltam képtelen volt megállni akár fél percre is. Lényeg, h lelkes volt, nem kellett noszogatni, jól lefárasztott és úgy jöttem el h megérte. Olyan discos cica feeling. Ha ezek nem riaszottak el, akkor ajánlom :) (Volt egy laptopja ami szigszalaggal volt összetákolva és a kijezlője is halott volt :D 5 percet visitottam rajta h miért nem vesz egy másikat???)
Én eddig csak negatív véleményeket olvastam róla.
De ki tudja. Talán Ő is képes volt megváltozni.... :D