Szia !
Írtam privátban.
Szia !
Írtam privátban.
snki nm mond rola semmit
pécsi szandikárol irjatok véleményt!28éves dögös a ***moderálva*** sziszi a neve
irjatok rola
Pár éve jártam nála többször is. Kifogástalan volt amit nyújtott. Üdv.
Hát remélem hamarosan visszatér :D
Szerintem megint kiment Németbe 1 időre.
sziasztok!
tudnátok ajánlani lányokat, akik párban dol..znak?
előre is köszönöm a válaszokat!
Voltam Ninettkénél hát annyit mondhatok hogy a képeknek teljesen megfelel sőt még jobban is néz ki.Voltam már pár lánynál ,de eddig messze ő volt a legjobb szerintem ez mindent elárul róla.Megkérek mindenkit tiszteségesen bánjon vele és vigyázatok rá.
Hát igen a fórum lényege az lenne, hogy az ember elkerülhesse az ilyen-olyan indokból elkerülendő szolgáltatókat! Ehhez pedig kellenek az erről szóló hozzászólások, ha csak dicsérni lehet, akkor tényeg felesleges az egész :D
Tisztelt Látogatók!
Önök, látogatók kérik belső üzenetekben, hogy a csevegéseket ne engedjük a városok részeknél (mivel azok nem vélemények), arra meg van a megfelelő topic, illetve azt is, hogy a moderálások legyenek szigorúbbak.
Nem értjük mi a gond, ha ezeknek a kéréseknek eleget teszünk? :)
Így bizony.
Jaaaaj, tényleg nemrég még Evi néven futott a drága .
Karin 35 nekem elég fura. Egyszer Jill, egyszer Karin. Mire jó ez? Jövő héten lehet Jenő lesz!
Sziasztok! Kis segítség kellene. Keresek legénybúcsúra 1 vagy 2 hölgyet. Amolyan humorosra vett, igazi show-t szeretnénk. A lényeg, minél testesebb, molettebb hölgyet(ket) szeretnénk. Másról nem is lenne szó, csak a show- ról, táncról. Most Szombat lesz! Aki tud ötlettel szolgálni, írjon, vagy akár hölgy jelentkezését is várom, ha olvassa!
Nóri (25): egy ideje szemezgetek vele, csak sajna nem érek rá ezen a héten, ennek ellenére felhívtam, hogy tájékozódjak. Nos, a telefonon át hallottam, hogy tényleg egy mosolygós csaj, jókedvű volt, közvetlen, és egy telefonos tájékoztatónak így is kell(ene) lezajlania mindenkinél. Ezek alapján alig várom, hogy megint itt tartózkodjon nálunk, hogy meglátogathassam.
Aki járt nála, esetleg megerősíthetné, hogy jól érzékeltem-e a dolgokat.
Nyilván: amint volt randi, küldöm a részleteket. ;)
Csak annyi, hogy a szöveg alapján nem az a berendezés van a combok közt, mint a lányoknak. :) Nehogy meglepődj. :D
A k**er Veronika (46)-rol beszelsz?
Tisztelt urak!
*** moderálva ***. Továbbra is a város egyik legjobb szolgáltatója :)
Akit továbbra is ajánlok az Gina, és Lilu! De ha felejthetetlen élményre vágytok és nőként kezeleitek a hölgyet akkor mindenképp Veronikát ajánlom. Természetesen mindenkinek a maga dolga kit választ én csak a véleményem írtam le!
Tisztelt Látogatók!
Kérjük, ezt az eszmecserét a csevegésben szíveskedjenek foltatni :)
Köszönjük!
Hm, és szerinted én mennyi lánynál jártam már?:) Hidd el vannak ennél rosszabbak is. Az milyen mikor be is vallja a hölgy, hogy 3 vendégnek adta ki ugyanazt az időpontot? És mondom a másik kettő? Hát azok így jártak...
Egyébként nem kételkedem a szavaidban, pusztán arra hívtam fel a figyelmet, hogy jó ha nyomatékosítja az ember, mennyi ideig szeretne maradni. Hozzáteszem pl az online bejelentkezés többek között ezt is kivédi, mert nemcsak visszaigazolja a hölgy az időpontot, hanem benn is van a rendszerben, tehát le se lehet tagadni egyik fél részéről sem.