Gina és Ivett okés. A többit nem tudom:-)
Gina és Ivett okés. A többit nem tudom:-)
Sziasztok!
Gináról,Szimónáról,Szilvi22,Kira39,és Ivett25-ről szerednék érdeklődni!
Valakinek érdemi infója velük kapcsolatban?
Jöhet privát ide is mind1 ;)
Köszi előre is pacsi...
Szilvi nem tudom miből szűrted le, hogy nem tetszel. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ilyen Istennő testel ami neked van sokáig kéne keresgélni azt a férfit akinek nem tetszel..
Bocsi, de abból a szempontból amiért mennék hozzád az arcod másodlagos. :)
Pont úgy tudtam, hogy ő a külvárostól is kíjjebb van. :)
De lehet, hogy költözött.
Moncsi.
Járt e már valaki Szivinél? Hát nem tudom mennyire lehet hinni annak, hogy 284 ember kedvence, de én még sosem tudtam elérni. Szegényt nem hagyják, hogy felvegye a telefont :D Bár kétlem, hogy az arca miatt lenne ilyen elfoglalt :D
Úgy is lesz. :) Már beszéltünk egyszer telefonon és pozitív tapasztalataim voltak.
Szia szerintem nem tart semeddig kideriteni nem kerül semmibe remélem nem okozom csalódást. puszi
Üdv!
Valaki járt már Szilvi(22)-nél?
Mert a mostanában felrakott "arcos" képei egyértelműen photoshoppoltak.
Valójában is ilyen arca van? (csak olyan írjon aki tényleg látta is élőben :))
Szerintem érdemes hitelt felvenned, gyorskölcsön, aztán befekteted:-D
Sziasztok! Nincs valakinek felesleges ***moderálva***, hogy kipróbálhassam Kendrát, Amandát, Moncsit, Ivettet és Lilit is, mert csak egyikükre futná most? :D
Ok, ismerem Babettot, csak nem tudom, h dolgozik-e még, jó lenne nála relaxálni, ha van rá lehetőség...
Sziasztok,
Lilien (27), illetve Beatrix (27) hölgyekről valakinek tapasztalata?
Hella nagyon ugyes!
Valaki volt már hella-nál? Érdekelne a hölgy! :)
Szia! Pár éve jártam már babett-nél! Kedves aranyos milf csaj! :) Az *ra is korrekt. Uránvárosba van egy panelba. Csak hétköznap délután 3-4-ig rendel. Csak annyi volt a problémám hogy kicsit tág volt a punci, de összeségébe jó! :)
Én voltam Bellánál egy órás együttlétre. Extrákat nem vettem igénybe, így szerintem az alap*ra teljes mértékben a pécsi átlag. Más lányok is átlagosan annyit kérnek egy óráért a városban.
Sziasztok! Babett-ről tud valaki valami infót? köszi előre is!
A múltkor írtam, hogy Nóri (25) felkeltette az érdeklődésemet, s ha már nemrég éppen Pécsett járt, akkor úgy döntöttem, hogy én majd nála járok. Alapban a közvetlen, kedves, jókedvű stílusával fogott meg a telefonban. Nos, ugyanezzel személyesen le is hengerelt. Magas csajszi, s egy kicsit "izmosabb" is, mint a képein, de a hozzáállás csillagos hatos, a technika úgyszintén. Egy valóban mindig mosolygós csajszi, akivel többet nevettem, mint azon a héten összesen. Biztosan lesni fogom, mikor tér vissza, hogy újra mehessek.
- CD.
Nem hinném hogy az egyetlen hirdető vagyok akiről tudják hogy valójában hány éves :)