Sziasztok! Pécsett hirdető Daniella nevű hülgyről van tapasztalatotok, vagy véleményetek? A hangja, és ahogy beszél az nagyon bájos, és csábító! :)
Sziasztok! Pécsett hirdető Daniella nevű hülgyről van tapasztalatotok, vagy véleményetek? A hangja, és ahogy beszél az nagyon bájos, és csábító! :)
Köszi a véleményedet. Talán ez azért van mert mindenkinek más az igényei :) Az általad írt tzti lányok jelenleg nincsenek itt.. Arról meg hogy milyen lányok vannak itt nem én tehetek. *** moderálva *** Ha nem tetszik valakinek a városban lévő lányok el lehet menni másik városba is. Ilyen egyszerű. De nem kell attól még be feketiteni a lányokat kamu profilokrol.
Feltűnt már ez a túlzott aktivitás Gina körül.
Gondoltam én is megszólalok, egyszer kerestem fel, és nem értem az itt látott, dicsőítő hozzászólásokat. Nem volt semmi gond vele, de semmi extra. Szerintem erős közepes! Voltak itt már sokkal tutibb lányok! Mondjuk talán azért kap ilyen sok pozitív értékelést, mert pécsen elég silány a felhozatal, a jó lányokból. Legalábbis más hasonló méretű városokhoz képest. SZERINTEM!
Ja megváltozott sokkal jobb lett :D
Ha külsőre annyira nem is, hozzáállásában abszolút megnyerő és profi. Tudom ajánlani!
Sziasztok! Az apróban hirdető Vanessa (33)-val van valakinek tapasztalata? Masszázsra van nála lehetőség.
Részemről csak annyit tennék hozzá a témához... ha már folyton csak erről van szó, hogy Gina remek lány, én nagyon bírom. :)
Voltam már nála, nem a levegőbe beszélek.
Üdv! A Lili viszonylag közel van oda.
Nicol-ról infó van valakinek?
Sziasztok!Tudtok ajánlani nekem Pécs Plázához közel jó csajt?Aki nem húz le...Köszönöm
te most hirdetsz,vagy sem :D ?
Sziasztok! Tudtok ajánlani Pécsen fincsi csajszit, aki ért is az erotikus masszázshoz? ;)
Ezt is meg lehet írni, sőt olyan is van, ahol külön kategória jut (egyeztetési probléma) az efféle gondoknak!:)
Akkor miért nem osztod meg velünk?:) Már csak azért is, hogy a lánynak is legyen esélye netán reagálni rá. Szerintem úgy fair!
Engem Gina elvarázsolt már rengetegszer voltam nála és csak megerősíteni tudom hogy full korrekt,aranyos,csini,stb. :D
Ginám ne hagyd magad báttya :D:D
Nem is hozzászólásról szólt a mondanivalóm, hanem a véleményezésekről!:) És nyilván nem rád értettem, hanem általánosságban. De ettől még igaz!:)
Ami pedig azt illeti amit írtam, igen az én véleményem, de másoké is hidd el. Tudod, privi is létezik...
Én is meg tudom erősíteni, hogy Gina jelenleg az egyik legjobb a városban (Persze közel sem teszteltem mindenkit)
Kedves whitlock ha neked annyira mindegy is az a bizonyos lyuk nem értem miert itt irogatsz.. Komlói uton is vannak lányok... A masik hogy velem kapcsolatos véleményre irod hogy kamu... Nem tudom eszre vetted e hogy rólam ugy mond őstagok is jókat irnak... Nem pedig uj 1-2 hozzá szolasos emberek...ezek szerint neked kellene lehet vissza olvasgatnod.. Ja és még valami. Ez a topik szerintem a lányokról szól és tapasztalatokról.. Nem arról hogy te itt valamelyik lánynak a nevében az éppen jónak irt lányt szapuld. :) ha 1-2 ember irta volna hogy korrekt vagyok oké, de nem hiszem hogy ennyi ember irná ezt....
Ilko nagyon szépen köszönöm a véleményedet. Aranyos vagy :)
Puszi
Nem emlékszem, hogy Gina bármely hozzászólására reagáltam volna, főleg nem egy "szimpla jó napot"-ra, szóval szerintem olvass egy kicsit figyelmesebben. ;-)
Az pedig, hogy ő volna az egyik legkorrektebb lány Pécsett, nem tény, hanem vélemény. A tiéd. A vélemény pedig olyan, mint az a bizonyos lyuk, ha ismered a mondást. :-D
BÚÉK!:)
Whitlock, nekem meg speciel az az ellenszenves, hogy pl Gina bármit ír, van akinek nem tetszik!:) Nem igazán értem egy szimpla "jó napot"-tal mi is a probléma...
Illetve, hogy pontos legyek dehogyisnem értem, nyilván sokaknak szúrja a szemét, de ez még nem változtat azon a tényen, hogy az egyik legkorrektebb lány Pécsen.