Babett(39) - tudna valaki nehany szot irni rola?
Babett(39) - tudna valaki nehany szot irni rola?
Menj el hozzá én voltam nála és nagyon szuper volt!!!
ÉN voltam nála korrekt normális és nem mellesleg nem buta nő! Érzéki a franciája! Ajánlani tudom!
Szevasztok Úrak!!Voltam Enikő 21 nél a hölgyike ORK és nagy Nulla mindenben!!Ezért is figyelmeztetnék mindenkit Ne KÖLTSÉTEK PÉNZETEK RÁ fölösleges!!
Feszes csaj? Jo popo?
Nem a feszes csajok közé tartozik, de korához képest jó! a feszességét pótolja a hozzáállása!! Én nem csalódtam! Közepes popó! Kit tudsz ajánlani?? Lyrának teszik a bemutatkozó szövege hallottál róla valamit???
Kiegészíteném azzal h. Gabriella22=Enikő21 Azonos a hirdető!
Szevasztok!
Lily (30 és 35), Hella(42), Meryll(39), Emese(26), Viki(35)-ről érdekelne infó.
Előre is köszi!
Hella isteni milf,ki ne hagyd,akárcsak Meryll.Ennél a két érett tündérnél mennyei kényeztetésben lesz részed,ha igazán szereted az érettebb Nőket.. Emese kicsit dr*ga,de egy finom,törékeny csajszi. Viki is bombasztikus csaj ,bár régen jártam nála.
Kösz az infót!:)
Sziasztok
Anettről(23) van valami infótok?
Viki 35-ről van valami infótok?
Valaki volt már nála?
Nicky-röl tud valaki valamit volt-e nála vala ki?? :)
Köszönöm a szép szavakat Kincsem!!!! Forró csókok!!!!!
Ma votam Masszázsnál, szokás szerint remek volt. :)
Kedves, igényes a hely is. A képek nem tükrözik teljesen, a valóságot. De ezt már megszoktuk.
Szerintetek Meryll fogadna attól függetlenül,hogy 19 éves vagyok?
Szerintem ő tökéletes MILF tanár...:D
Kérdezd meg Tőle. Ha igent mond, nagyon jól fogysz járni, mennyei élményekben lessz részed. (tapasztalat) :)
Ma voltam Viviennél! A vasárnapi szolgáltatók közül Őt választottam, és nagyon jól tettem.Az utóbbi időben kiválasztott fiatal szolgáltatók csalódást okoztak. Ezért is egy kicsit félve mentem hozzá. Már a telefonálás során, a tájékoztatásakor, jó benyomást keltett bennem. Kedvesen,fehérneműben fogadott. Megbeszéltük mit szeretnék és már hozta is a törölközőt(ami tiszta volt). A szobában azonnal megkínált az ott lévő minibárból. A fényképei a valóságot tükrözik,bár szerintem élőben törékenyebb mint ahogyan a féképei alapján gondoltam.Egész ottlétem alatt mosolygott,beszélt így a feszültség is oldódott bennem.A félórás lehetőségben több pózban kényeztettük egymást.Amit és ahogyan kértem megtette. Tovább nem maradtam,mert elfogogyott az összes partonom.Ő az akihez visszatérek!
Szombaton voltam Moncsi(30) hirdetőnél, szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat.
A hét közepén egyeztettem vele időpontot, megbeszéltük, h szombaton érkezés előtt, azért még rácsörgök. A telefonban nagyon kedves volt, kérdéseimre készségesen, jókedvűen válaszolt, hangja nagyon kellemes. :) Szombat gyors bejelentkezés, megkaptam a címet, ami a város jól megközelíthető helyén van, parkolás tökéletes, ingyenes. Az ajtóban szexi fehérneműben, magas sarkú cipőben fogadott, bemutatkozás, puszi, kedves mosoly. Pár perc, ismerkedős beszélgetés után, tiszta törölközőt kaptam és a fürdőhöz kísért. Ketten dolgoznak a lakásban, kényesen figyelt, hogy senki senkivel se találkozzon véletlenül sem. Fürdő korrekt, tiszta, többféle tusoló. Szobában lágy zene szólt, simogatás, és finom csókok közepette lekerült róla „ruha", és az ágyon érzéki franciájával kényeztetett, ami nekem nagyon bejött. Moncsi intelligens, okos nő, szórakoztató, kellemes társaság, az alakja kifogástalan és az is, amit kaptam tőle. Úgy gondolom feltétlenül érdemes felkeresni, lehetőség szerint én is ezt fogom tenni a jövőben!!!!
Köszi Moncsi :))))