"Homokos cigó" ???
Eddig teljesen biztos voltam benne, hogy ilyen nem létezik, ellentmond az elveiknek, mert ugye akkor hogyan tudnák futószalagon teherbe rakni az asszonyt, úgy meg mire kapnának családi pótlékot. :DDD
"Homokos cigó" ???
Eddig teljesen biztos voltam benne, hogy ilyen nem létezik, ellentmond az elveiknek, mert ugye akkor hogyan tudnák futószalagon teherbe rakni az asszonyt, úgy meg mire kapnának családi pótlékot. :DDD
Volvó!!!--Menj hozzá nyugodtan kérd a mélytorkost nagyon jól csinálja,ja és lehet vele egyezkedni!!
Szia ! Köszi eme hasznos infókat. :-) Carmen átlagos *r*kkal dolgozik? Nincs tel.számod hozzá? Köszi Üdv T.
Uraim!
A napokban lesz pár szabad órám Pécsen, és elmennék egy masszázsra. Kihez érdemes menni? Hol lehet esetleg tovább is menni?
Klaudia és Meryll érdekel! Irjatok néhány sort róluk priviben. Egy valós beszámolót! Kösz!
Szia Tommika! Igen átlagos *rakon dolgozik,és ha Klaudia36 számát hívod akkor őt is eléred!!!!---szia
Sziasztok!Anett a képekről nagyon bejön,valaki járt már nála?
Köszi Uram !
Polgártársak! Ha jót akartok magatoknak látogassátok meg Masszázs-t, egy jó kis lingam masszázsra. Király.
(Voltam már Mindenkinél, aki masszázst hirdet, de ez a lány kiemelkedik a mezőnyből, ezért is ragadtam klaviatúrát.)
Üdv. Mindenkinek.
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Ma voltam Masszázs - nál, és nagyon jó volt!
Nati (23) részemről nem javasolt kategóriába került! Sajnálom, de lehúzás feelinget éreztem!
Kicsit részeltezve? Engem is érdekelne...
Merre van , és milyen *rakon dolgozik ?
Valaki tud valamit az új szőke csajról KÍRA 21-ről?!
Kit tudtok ajánlani nekem itt Pécs környékén? Kit érdemes meglátogatni? Ki/kik a legjobbak? :)
Előre is köszi :)
Vannak-e olyanok akik barátnőjükkel is várnak?
Valaki mondja meg Jessikának hogy mosojogjon mert ezzel a mérges tekintetű képpel nem valami megnyerő.
érdekes , mikor egy hirdető próbál lehuzni valakit :)
Csak nem akar összejönni ez a szőke Lina hírdetés.
Én se voltam nála, de nekem nagyon bejött! :D