Hello!
Voltam Lettinél. Telefonon nagyon kedves volt, de amikor már a megbeszélt időpontban az utcában voltam, kétszer is kért (mikor felhívtam), hogy várjak még 10-15 percet. Elég nehezen indult. Aztán bejutottam. Nagyon kedvesen fogadott, csinos alacsony csajszi fehérneműben. A legelső meglepetése az volt mikor előre rendezni szerettem volna az ...TÖRÖLVE..., azt mondta majd utánna. Ritka! Aztán zuhany, ....... Tudja a dolgát, és közvetlen és beszélgetős. Mikor éreztem, hogy kezdek kifutni az időből rákérdeztem, és közöltem nem fogok többet ...TÖRÖLVE...! Erre mérgesen megkérdezte látok-e nála órát? (kezdtem gyanakodni, túlságosan rendben van minden) Minden jó volt. Mikor befejeztük (én álltam fel és jöttem el egy szóval se mondta, hogy idő van) én láttam, hogy jóval tovább voltam és megkérdeztem ...TÖRÖLVE..., de a csaj az előre megbeszélt ...TÖRÖLVE... mondta!
(tudni kell rólam, hogy perverz vagyok! ha pillangóval töltöm az időmet akkor is mintha a barátnőmmel lennék és fordítva is ezt várom el! Egyébként nagyon sok unott picsába is belefut az ember pl.Kamilla 20)