Kedves Titkos nem akartam már reagálni mert ez a fórum nem erre való a végén még kitíltanak minket.De figyelj! Eddig még nem igy beszéltél ha visszaolvasod szép leveleidet akkor te is rájössz. Ha kedves voltam veled amikor nálam voltál az nyilván azért volt mert normális és kedves voltál te is.Nem kell senkit belekeverni a történetbe nem kell okoskodni játszani a nagy kemény fiút!Ahhoz képest hogy férfinak és kulturált embernek tartod magad elég szépen használod a szép magyar szavakat!Nem kell a barátnöm kezét fognom ahhoz hogy elmentsen egy telefonszámot a telefonomba. Ha nem tudsz valamit biztosan elötte kérdezd meg és akkor nem néznek majd rád hülyén.Semmit nem néztem be amit mondtam az ugy van k....ra sajnálom hogy nem tudsz kijönni a történetböl.Nem véletlen semmi sem. Ezentúl ha problémád van tudod a számom hívj fel vagy gyere el és mondd el nekem mi fáj majd meglátom merre görbül a szám:-)Nem én kezdtem itt sem hanem te!!! Én nem félek tudod hol találsz meg ebböl az irkálásból itt elég volt.Se idöm sem kedvem sem energiám. Jó hétvégét:-))