:)
LOL.
A telefonszámom a feleségem nevén van!?:D:D--Nem is az én nevemen van és nem is vagyok nős.
Leírom mégegyszer:--nem vagyok strigó.
-nem gagyi Anikó szolgáltatása amit leírt az megvan és a francia az tuti.De a masszírozás az azért lightos.
Én nem fikáztam a szolgáltratását és ő is gyönyörű csajszi.!!!!
--Nem a sötétben vernélek szájba de mivel nő vagy nem hiszem,hogy így kéne ezt lerendeznem veled.Az,hogy ki kicsoda és milyen ismerősei vannak amire te utaltál az lehet viccesen jönne ki de neked lefele görbülne a szád.De nem szeretnélek fenyegetni sem!!!Csak nem szeretem ha azt írják rám pl.:te fajtád!Én mikor ott voltam nálad frissen zuhanyoztam,fizettem,megköszöntem és eljöttem és pontos voltam.A bnődet Barbit azt meg sosem hívtam fel,ebből is látszik,hogy vmit nagyon benéztél.Amikor én ott voltam akkor mégcsak dolgozni se dolgozott.
Chucknak meg válaszolni se válaszolok,mert leszarom,csak rosszul esik,hogy így viselkedtél és viselkedsz velem.Mikor ott voltam még dicsértél is ezért nem értem de ez biztos vmi hatalmas félre értés lesz.Mondjuk már késő,mert nem mennék hozzád ezek után ingyen se.Még olyan csajjal se beszéltem csúnyán aki nem az volt aki a képen...!!!!
Jó masszíroztatást Chucki..