A pumukli besokallt és törölte magát.?! 🙂
A pumukli besokallt és törölte magát.?! 🙂
Liána engem megszívatott, pedig régi vendége vagyok, lebeszélt időpont előtt lemondta a randit mert egy pénzesebb vendéget választott. Én kiléptem a vendégkörből.
Na a Bianka23 mar Pécsen hirdet ez tuti aki multkoraba Fanni neven előre utalással akarta lehuzni a népet.... 😁😁 Kapufa...
Bianka23 aki itt hirdet ezen az oldalon még senki nem járt nála??! Hihetettlen.. ☝️
Sziasztok. Nelli számát át dobja valaki? Köszönöm
Sziasztok!
Valaki volt már az apróban hirdető Aanasz-nál?
Kinizsin van, gondolom guszevi.
Jöhet az infó privátban is.
Sziasztok, Melissza 20ról vélemény?
Sziasztok. Blankáról tud valaki mesélni?
Sziasztok
Cat nevű hölgyet telefonon lehetetlen lenne elérni vagy csak nekem nem jó az időzítés? :D
Valaki volt már a Bianka 23 hirdetőnél? Állitolag Demecserbe rendel de ha mégis Nyirbogdányba az veszélyes hely ott már kétszer megégette a számat a kása.... ☝️
Anett még maszekol a nagyon szük törzseknek, Ramikát nem tudom rég nem beszéltem vele pedig nagyon joba voltam vele utoljára egy szoláriumba melozott... 😉
És a korzos lányok? Anett rami?
Ez a Bianka 23 olyan ismerős nekem mint ha láttam volna ezeket a képeket már... Valaki tesztelte már? Kivancsi lennék a véleményére, hogy valoban olyan tűzes a csaj ahogy irja magárol vagy csak reklámfogás... 🙂
Kittina hirdetöröl akinek esetleg kell info privátba jelezze! ;)
Egyszer már voltam vele és jó volt azért nem akarnám elenegdni de lehet az lesz 😀
Ne erőltesd... Keress mást... ☝️😉
Üdv!
Sikerült valakinek elérni Lara 22-őt? Először még másik szám volt megadva, azt egy pasi vette fel majd ki is nyomta, most már más szám van, de ez meg ki se csörög
Drágám, nem is adsz pontos címet csak helységnevet, és akkor adod ha odaér az ember…. Én ott voltam és nem adtál. Csak az igazat irtam
Sziasztok!
Viki(26)-ról tud bárki bármit? Beszélt-e vele, járt e nála valaki? Nekem új lánynak tűnik, még nem láttam errefelé. Ha bárki bármit tud és megosztaná velem azt megköszönném. Jöhet akar privátban is.
Szia én nem tudom hogy mien ember vagy igazából hogy a másikat le járatod régóta nem tecik neked az hogy fent vagyok ,és nem illik olyat irni a másikról ami nem igaz ,vagy neked az fáj hogy ki jönnek hozzám ,arról én nem tehetek te nem irtál az este hogy adjak egy pontos cimet ,anyit irtál el kocsikáztál .. de biztos más lányokal is eljátcotad hogy készüljenek és nem is voltál ott..