Ki tud ajánlani egy jó francia tanárt ??
Ki tud ajánlani egy jó francia tanárt ??
Rico90 · Újonc · Tényleg ennyire jó? Régóta morfondírozok, hogy vajon megéri e meglátogatni, de ha azt mondod igen, akkor eggyel közelebb kerültem, hogy felkeressem. Szóval ajánlott?
Erre Én is kiváncsi lennék
Mirát mindenkinek csak ajánlani tudom ! Igazi barátnő feeling ! Nekem messze vele volt a legjobb minden tulzás nélkül ! :)
Sziasztok nem tudjátok azt hogy Debrecenben hol lehet Ázsia lányt találni aki szolgáltató.
Annácska 34 erotikus masszásra mentem amit megbeztünk a telefonban semmit nem tartott be neki a 30 perc 15 perc minden volt csak nm erotikus a masszás is nagyon gyenge volt ... Soha többet nem megyek hozzá...
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Liza 28) ***
Tiszteletem Uraim!
Gondoltam kiprobálom milyen az ilyen szolgáltatás,igy kinéztem Letti 22-öt,hozzá teszem elöször jártam igy hölgynél!
A képei alapján jó,de a valóságban az arca már nem annyira szép,nem csoda hogy kivan takarva,a mosolyáról nem is beszélve,elmehetne egy fogorvoshoz.És arról nem is beszélve hogy minden extra nála,akkor abból telhetne rá neki,hogy normálisan nézzen ki.
Nem szeretném megbántani a többi hirdető hölgyet,tölük előre is elnézést,de egy 22 éves lány ha már ezt csinálja adhatna magára...
Uraim ha nem szeretnének rossz fogú lányal találkozni kerüljétek Letti-t.
További szép napot!
Üdvözlettel szexyboy
Sziasztok. Pápán mi történt?? Nagyon jól ment csörgés csörgés után... Most meg semmi.. Történt valami???? :/
Sziasztok 😊 Még kettő napig,tehát 29.ig vagyok Kecskeméten. Várom hívásotokat addig is 😙😙❤
Drága Urak! Július 14-től, július 22-ig nem leszek elérhető. Előtte és utána a megszokott rendben 💕💋
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Vicus 42ről van valakinek infójra?Elöre is köszönöm .Jőhet privátba is.
Szia!
Légy oly kedves legközelebb azt is írd meg melyik Timiről írsz,mert én is Timi vagyok (Timi40)de soha nem dolgozom együtt senkivel és félreérthető kiről is van szó.
Köszönöm!
Szép napot az Uraknak!
Maja 23 nál voltam a hétvégén nagyon meggyöző és aranyos nagyon érti a dolgát ___ legközelebb is hozzád megyek nem l..y hoz puszikállak Andri
Hello!
Gina 31, körmenden járt már valaki nála? Tapasztalat?
Sziasztok!
Keszthely!Edina!
Nem ajánlom senkinek!Ilyen lehangoló egyúttlétben még nem volt részem!Semmi pozitív dolgot nem tudok mondani!Érzelem mentes!40 éves már rég volt,a képek régiek nem fedik a vlóságot!Fúrdés nincs(tisztán mentem Ő is tiszta volt)Gépies minden mozdulat semmi kedvesség mint a többi lánynál!Még egyszer,nem ajánlom senkinek!!!
Sziasztok aprohirdetésben ajánlani tudom lucy-t nagyon odaadó magyar lány.
gbed350 · Tag ·
Akinek a tel.szám vége: 3527. 2 Kira hirdet de a másik 21 ha jól tudom.
Mia egy Istenő jó volt vele a sex.:)
Zoleepapa · Újonc · Sziasztok ! Gondoltam én is megosztom a véleményem , tapasztalatomat. Éppen most volt egy negatív elmenyem Timi nevezetű hölgyeménnyel . A következő történt , de ez gondolom bevett szokás ! Lebeszéltem egy fél órát , oda érve hozzá rákérdezet , hogy mit szeretnék , mennyi ideig akarok maradni végül is ?! ***moderálva*** Ok! Kértem 1 órát 1 extrával előre fizettem , barátnővel volt egy lakásban , hozzá teszem 1 órában 2 aktusban egyeztünk meg ! Fél 22:30 kor voltam ott 23:02 kor dörömből a barátnője és ott hagyott , vissza jövett LEJÁRT AZ IDŐD !! :-D :-D komoly mi ? ??? Ránéztem az órára mondom fél óránk telt el !!! TESSÉK ??? Vicc komolyan mit képzelnek egyesek ! Ezután csak úgy megyek , hogy előre fele , utána fele teló pedig be lesz állítva csörgésre , tovább megyek , ha átpróbálnak baszni annak jogi következménye lesz ! Gondolom sokan belefutnak ebbe a helyzetbe , szívesen meghallgatom a véleményeteket ! Amúgy vannak pozitiv élményeim is ! Kiara , Dőniz , Milla , és Bella korrekt partnerek és profik ! Köszi hogy írhattam !
Én Biankaaa24 ajánlom nem fogsz csalódni tapasztalatból mondom