Am már volt itt nálunk régebben,és elég sokba fáj az a masszázs no szex ,, pedig csinos kis csaj így fotókon
Am már volt itt nálunk régebben,és elég sokba fáj az a masszázs no szex ,, pedig csinos kis csaj így fotókon
Vivcsi21?? Valamit Uraim??
:) Más párossal, de ugyanez a szitu. Ezzel számolni kell, ha egyszerre két tündérrel akar valaki foglalkozni.
Chanel23 képeken okés esetleg valami info vagy járjak magam utánna.. .. csak most nincs szabadidőm csak minimális. :(
Igen, nekem már volt szerencsém egy hármas együttléthez. "Sajnos" elég rövidre sikerült a program az én hibámból, mivel mindkét lány nagyon kellemes társaság 😉
Tami (34) van valakinek tapasztalata a hölgyröl?
A minap voltam Bársonynál szép és tiszta lány majdnem minden rendben volt vele egyedül csak az tűnt fel hogy hamar ki akart végezni ez annyira nem tetszett nem biztos hogy visszajáró leszek.
Sziasztok. Lau42 Győrben rendel. Valaki tudna egy beszámolót adni róla. Köszi
Bocs, de miért nekem mondod, ezt én sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom!? Én még nem jutottam el oda. Sajnos! Amúgy ha a nő patika és az atrakció kóser, akkor a többi csak részletkérdés. Én így állok hozzá.
Sziasztok!
ma volta Szombathelyen az Izisz nevü hölgynél. Sajnos azota nem tudom túltenni magam azon, hogy valaki miert csinálja azt amit csinál, ha nem veszi a fáradságot még arra sem, hogy minimális odaadást tanusítson! Sok hasonló lánynál voltam már de ilyen flegmasággal, undoksággal nem találkoztam!
telefonszáma: 06202244***moderálva***
Ha jót akartok magatoknak ne hívjátok!
Lina 19-ről van valakinek infója?Jöhet privátba is.
Urak, Ninettke, Anita Bellini hova tűntek?
En is jókat hallottam, ezért el is mentem hozzá. Nem lett volna semmi gond, de a logisztikán meg bőven van mit javitani.
Beszéltem a Gina 26, masszázs van fél órába ***moderálva*** virágszálért , sajnálom hogy nem bővebb az étlapja de ő dönti el mit válall be, ezt tiszteletbe tartom! Azt azért nem mondom, hogy nem fogom esetleg kiprobálni a maszázst nálla ha ugy alakulna az időm! :) képei viszont vaditóak :D
Ez pontosan így van, ezért is fogalmaztam úgy, ahogy! .. de itt, azért más volt a helyzet, ha figyelmesen elolvasod a részleteket is!
Van hölgy aki Szlovákiából hirdet :)
Azért a hölgyeket sem kell félteni igazmondás terén. Az említett kisasszonyhoz még nem volt szerencsém, de van Debrecenben évek óta egy masszőröm, akihez az utóbbi időben minden másért járok, csak nem a masszázsért. Annak idején azt mondta, hogy mivel rendszeres vendége vagyok és különösen szimpi vagyok neki, ezért kivételesen tőlem szeretne többet is és mindezt kölcsönösen is. Megkért, hogy ez maradjon szigorúan köztünk.
Kiváltságosnak éreztem magam. Ez mindaddig tartott, amíg egy közeli cimbivel szóba nem került a hölgy és akkor megtudtam, hogy ő gyakorlatilag már csak dugni jár hozzá.
Ez a "csak neked és kizárólag csak veled" duma gyakorlatilag itt is csak terelés volt.
A valóság az, hogy a kedves masszőr hölgyet csak az nem dugja meg, aki konkrétan nem kéri ezt tőle. Ebben a szakmában a szolgáltatók egy kis plusz pénzért bevállalnak sok mindent.
Tisztelet a kivételnek....ha van ilyen.
Én már ezt évek óta nem értem. Cipőfűző tangában rommá pucsítva pózol, de kiírja pirossal szedve, hogy .."Fontos..Aktus velem elképzelhetetlen"..Ilyenkor a betonfalat fejjel tudnám kiütni.
Nézd! Én ezen nem akarok polemizálni. Egyértelmű, hogy fenntartásokkal kezelem amit egy ilyen lány mond, viszont világosan érthetően elmondta a lehetőségeket. Külön kitértem a kölcsönös szimpátiára és a megfelelő intim higiéniára a részemről a kivételezések vonatkozásában. ...de csak megismételni tudta önmagát! A hölgy beszámítható és korrekt! Lehetek számára szimpatikus-mert eddig az vagyok- de nála ez nem szimpátia kérdése. Innentől kezdve nincs/ nem volt miről beszélni.
A tisztázás kedvéért ! Tegnap beszéltem vele és azt mondta , hogy innentől kezdve nekem sem vállal ilyet. Viszont nagyon szívesen vár , azonban így nekem is alább hagyott a kedvem. A lényeg , hogy egyszer voltam nála és bevállalta a kfvsz . Viszont annak hiszel akinek akarsz.