Székesfehérvár, Kendra Milfről van valakinek tapasztalata? Masszázs milyen nála?
Székesfehérvár, Kendra Milfről van valakinek tapasztalata? Masszázs milyen nála?
Köszönöm én is puszilak
Hi!Na nem ragaszdodsz a natúr dolgokhoz,ha meg tudod állni hogy nincs kölcsönösség,és elfogadod,hogy minden védőruhában történik akkor menj! Nekem egy kicsit nehezemre esett,de megértettem,és elfogadtam!Cserébe tényleg egy zsenge, feszes fiatal lányt kaptam,nem nagy csokorért!Én még megyek,ha éppen hozzá lesz kedvem!Üdv.!
Kedves Hirdetők!
Az itt írt hozzászólásaikat áthelyeztük a hirdetői fórum dühögő részébe
Gabo30 · Kvázi-tag · Áhh én örökifjú maradok :)
Betti 42 ről tudna írni valaki valamit?
igen igazad van :( nem a fejem után mentem!! Itt van a Daniella csak most mint tudjuk julius első hetéig nincs, aztán itt volt a másik kedvencem a Zsofi 34 de akkor az se volt elérhető, igy gondoltam eggyet és felfedező utra indultam, de sajnos felesleges volt! De azota kárpótoltam magam a Zsófival és a Szofival csak most minden héten nem zenghetek róluk ódákat de jó azért, hogy van hol felejteni a csalódást:D
Sziasztok olyan lányt keresnék aki Uránvárosban rendel tudnátok ajánlani valakit ? /Pécs/
... szerintem nem a fejed után indultál el, az volt a baj :)...
Sziasztok! Timi 46-rol valami infó? Meglátogatnam.
Amen
staffi · Őstag · A "Mi kis Ramink vissszatért, hálistennek :D
Helló makktársak! Timi37-et letesztelte már valaki? Vagy az Orhideáról is jöhetne kis infó. ;-)
gumibogyó · Újonc · Múlt héten meglátogattam egy csajt. Bárcsak ne tettem volna. Anett beajánlotta maga helyett Amanda nevű csajt.
Rossz döntés volt!
Úgy buktam a pénzt,ahogy letettem.
Egy nagy nulla!!!!!
Csalódottan jöttem el, nem tzdom kinek jó ez így.
Vállal hölgy párt nyíregyházán?
Pamela 24-nél vagy Adry 25-nél volt már valaki? Privátba is jöhet info.
Kössssz
staffi · Őstag · Eggyik Vivike20, a másik hölgy meg hirdeti saját magát :)
Nándi · Őstag · Részletezhednéd had okoljunk!
Gabo30 · Kvázi-tag · Írjál neveket ...
staffi · Őstag · Rövid időn belül két vak lyukra futásom is volt Nyíregyen :( pedig én aztán óvatos vagyok és körültekintő de én is hibázok néha nem is kicsit, és megindulok a saját fejem után aztán meg a végén csak nézek mint a moziba :(