Sziasztok!
Esetleg nem tud valaki olyan hölgyet, aki rendel Hajdúnánáson?
Előre is köszi a válaazokat
Sziasztok!
Esetleg nem tud valaki olyan hölgyet, aki rendel Hajdúnánáson?
Előre is köszi a válaazokat
Anikónál a tetkó árulkodik! Így biztosra veheted az egyezőséget. :D
Nosztalgikus hozzászólásomat szertném kiegészíteni - az újabban érkezett kommentekre is reagálva. Aki járt Enemy szalonjában - nevezzük így a masszázs helyszínéül szolgáló, tágas szobát - emlékezhet rá, hogy a szakképzettségét igazoló, számos bekeretezett tanúsítvány ott függöt a szalon egyik falán. S a papírok nem voltak írott malaszt, hanem igenis, komoly szaktudást képviselt a hölgy, aki polgári nevén, még a közelmúltban is dolgozott - immár erotikus felhangok nélkül. Épp a napokban voltam egy masszázsos lánynál, akivel nagyon jól éreztem magam, de Enemy szakszerűségét nem közelítette. Inkább finom simogatásokból állt. Mivel nem látogattam végig a jeleleg masszázst hirdető hölgyeket, nem tudok általános érvényűen nyilatkozni, de Dumbó "kollégának" annyiban ellentmondanék, hogy alig hiszem, hogy ne lenne ma is helye a dobogón Enemynek, ha ringbe szállna. Az erotikus befejezésben kicsúcsosodó lingam masszázsa éppúgy első osztályú volt, mint a gyógyhatású és a frissítő testmasszázsa. Egyébként az említett korszakban, 2009-2011 időszakában Anikó is igen színvonalasan dolgozott a Wesselényi utca közelében. Jelenleg is hirdet Anikó (39), aki - a fotóit szemlélve - valószínűleg azonos a hajdani kedvencemmel (mert hozzá is járogattam egy ideig), de nem kérdeztem rá, hogy valóban ugyanarról a lányról van-e szó.
Enemy még most is a legjobb lenne :)
Nem azt találtam túlzónak ahogy dicséri hanem főleg azt, hogy már három hete tart kb. ez a vita kisebb nagyobb szünetekkel, és egyre aggresszivabban van védve Lana pedig erre semmi szükség, mindenki felfogta azt, hogy jó szolgáltató, egy negatív vélemény sok sok másik jó mellett pedig semmit sem fog befolyásolni, nyilván, azt, hogy egy tényleg jó szolgáltató nem ér rá elolvasni a pozitív értékelést pedig teljesen butaságnak tartom és szerintem te is így vagy ezzel, nyilván egyik lány se fog legalább fel órás szünetek nélkül egész nap vendégeket fogadni 0-24ben:DDDD plussz azt a véleményt a szolgáltatónak elkell olvasnia és kategóriába tenni mielőtt ténylegesen megjelenik
A másik ehhez fűződő dolog az az, hogy értékelést nem lehet leszedetni, legalábbis a *** moderálva*** 1000% hogy nem, de egyébként meg én és több lány is javasolta már a vidékilanyoknak, hogy itt se lehessen leszedetni, kivéve akkor, ha azt a beszámolót tényleg egy másik lány írta, ez van:)
Miért ne lehetne elfogadni "túlzónak" egy igazi látogató véleményét, ha a hölgy valóban túlzóan jó!?? ' De fordítsuk meg az alapállást! Azt látom inkább problémának, hogy egyedül ez a 'Popszakma biztosít teret az alkalmatlanok számára is, itt ugyanis élvezi az alkalmassági problémával küszködő is a teljes következmény nélküliséget. Reklám, marketing ide vagy oda, ha van egy tetszetős portfóliója és a kezén eltud számolni kettőig és még pont időben tudja töröltetni a róla írt negatív bejegyzéseket, akkor szabad a gazda,..vagy a gizda. Ennek a jó-rossz szolgáltató kérdésnek csak annyi a lélektana, hogy ha a valóban Jó csaj felbukkan, és írnak is róla, akkor azzal mindig jönnek a rosszak is ide és okvetetlenkednek. Pedig a történet rém egyszerű, aki valóban jó, annak még ideje sincs elolvasni amit róla írnak. Aki pedig vendégtelen, az ráér a laptop-al feküdni és foglalkozni a "sajtóval".
Sziasztok!
Éváról (28) valakinek valami infója? Volt már nála valaki? Tapasztalatok?
Köszi!
*** moderálva ***
"B" verzió :Pati 32.
Szinte rögtön tudott időpontot adni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Maximális BF. 10/10
Hiába ekkora sztár Lana, ha csak hébe-hóba van itt. 😒 Kellenek alternatívák. Egyébként tényleg ő a legjobb, de azért az már gáz, ahogy Immortal fényezi itt évek óta. Mégiscsak egy szolgáltatóról beszélünk. 😃
Kedves immortal valószínűleg azért is kicsit túlzó az írásod Lanával kapcsolatban mert úgy isteníted őt és úgy beszélsz róla, mintha már az összes létező hirdető hölgynél jártál volna és te az összes közül őt gondolod a legjobbnak, egyik vele kapcsolatos írásod kifejezetten ilyen stílusú volt, nyilván ezért nem is tetszik egyeseknek, mivel eszméletlenül túlzott a dicsőítés, kérlek ezt ne vedd kötekedésnek, ez csupán egy észre vétel:)
Tehát se nem mondtam védőbeszédet, se nem fikáztam a liblingedet, te viszont megint tolod a reklámot neki. Ha te szerelmes vagy belé az a te dolgod, de itt szolgáltatókról beszélünk, és tapasztalatokról! Nyilván nem minden lány nyújt kifogásolható szolgáltatást de sokan vannak akik nem profik ilyen téren még akkor sem ha van egy ilyen lovagjuk mint te! ezt is be kéne látni
vagy túl erős a rózsaszín köd?? :D
Az újonc azt írta becsapva érzi magát. Lehet másra számított. Lehet olvasta a sok szuper csilli-vili kommentet meg nyáladzást hogy milyen jó is az a lány, aztán személyesen már nem tapasztalta meg ugyan
ezt. Én szintén így jártam vivien nevű leányzóval, velem rideg és lekezelő volt. Gondolom pont rossz napját fogtam ki, de akkor miért fogad ilyenkor vendéget? Hja mert a zsé az fontos azért. Utána meg csodálkozik ha negatív értékelést kap, meg játsza az önérzetes missz picsát. szal nem angyalkák dolgoznak itt hanem szolgáltatók, és nem mindíg egyenletesen jó a színvonal, sőt! azért mert nektek a liblingetek még el tudom képzelni hogy néha nem profi a hozzáállása a vendégekhez. Én nem voltam Lana26-nál, csak feltételezem hogy ő is emberből van...
Kimberly21 A magam részéről! Jól ismert hely, nagyerdő közeli korrekt panel, alacsony emeleti. Nagyon tetszett a tájékoztatás, itt még nem volt érezhető a rutintalanság. A képeken bár ő van, de más karaktert vártam a hang és a kép alapján. Nagyon szép arc, finom nyári barna bőr, rugalmas selymes. Ütemterv átbeszélése, utalványok rendezése, bővíthető extrákkal, a határ az majdnem a csillagos ég. Halk bátortalan kezdés a jelenlét teljes részvétlenségével, bárhova tapintottam bárhogy, mint ha ott se lett volna. Illatos bőre tovább lendített ezen, csinos kis tanga le és én is ledobtam mindent. Kis tipi-tapi után zutty le az ágyra én állva előtte, a fr*ncia meglepően jól indult, finom lágy, szépen formált ajkakkal, de kellően konkrét is. A jó kezdést olyan szép lett volna valami kis változatossággal folytatni, ez sajnos nem sikerült. Amikor váltani érezte elérkezettnek, akkor elkezdett kézimunkázni gyakorlatilag nulla átéléssel. Ok! Akkor most én jövök: bájos kis kagylóit elkaptam szájjal. Volt minden, de a lényeg itt is hiányzott, semmi reakció..! Fizikális jele sem volt. Nem tudom mi a kellemetlenebb, ha nem lehet valamit, vagy ha lehet, de a response gyakorlatilag nulla. Még az irányomba történő unszimpátiára sem tudnám fogni..! Szándékosságot és tudatosságot sem éreztem ebben, jó indulatú kis kedves (fővárosi) lányka. Hosszútávfutóknak merném ajánlani, vagy a türelmeseknek.
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy nincs-e véletlenül tapasztalatotok a következő három hölgy valamelyikével?
Köszönöm.
Enikő 54
Gabriella 37
Mia 30 (Sárvár)
Sziasztok.
Légyszíves ajánljatok már nekem egy jó szolgáltatót a valóban 18-23 éves kategóriában.
Vélemény?
Nagyon jó, hogy ha lányról kérdezek akkor a kérdésem van fórumra írjak, csak, hogy mindenki írkál de, hogy melyik városban azt nem tüntetik fel. Miket vállal egy szolgáltató olyan bepipalhato opció még mindig nincs az oldalon. Még a ***moderálva***. Amúgy tök fasza lenne az oldal.
Senki nem volt még Rubi 40-nél?
Sziasztok. Nina képei elég jók. Volt már nálla valaki?
Sziasztok!
Pécsett Lily(26)nevű hölgyről (korábban Zoé néven) valakinek vélemény?