Szara szép kerek fenekű leányzó, a képeken abszolút Ő van, semmi trükközés, a hozzáállása is rendben. Csak ajánlani tudom!
Szara szép kerek fenekű leányzó, a képeken abszolút Ő van, semmi trükközés, a hozzáállása is rendben. Csak ajánlani tudom!
Sziasztok!
Erről a lányról van valakinek megbízható infója?
Seherezádé remélem nem végleg tünt el.
Szia. Én normál keretek között szívesen masztizom előtted.
Üdv
Lara
Várlak benneteket érzéki kikapcsolódásra
A Kossuth Egyetem mögött van az Élettudományi központ, ahol van egy Kávézó-büfé-ott csütörtök és péntek délután szokott bulizgatni két igen komoly Ázsiai bringa. Egy hangot nem beszélnek Magyarul, de annál inkább "franciául". 😁Könnyen hajlanak bármire. Megbízható emberem varrta le az egyiket. ...vagy ott a II.b. kollégium, ami fullon van Koreai csajokkal. Ott is könnyű gólt lőni. Telószámmal direktbe egy csaj sem fut kint a placcon itt. Pesten van vagy 2 kamu és kancsó...
Már nem tudnak mit írni és egymás f*szságait másolják. Nem jelent semmit. Aki ezt kitalálta, azt hitte, hogy ez jól hangzik.
Most Kecsón van. Kecskemét magyarul. Állandóan ingázik, pedig a saját kategóriáját rommá veri. Az apróhirdetésben szokott inkább pengetni. És nem kell összetéveszteni a Debreceni Lili43-al. A saját érdekedben!!
Nagy divat lett most ez a "huncut lány vagyok a városotokban" szöveg. Tudja valaki, hogy ez mit jelent, mire kell felkészülni?
Tudtok ajánlani olyan lányt, aki szereti a lábimádatot és ügyes is benne?
Szép napot. Debrecenben keresek olyan hölgyet aki masztizna előttem.
Rendel!
staffi · Őstag · Ha az emlékezetem nem csal a Gaby 28 már megtisztelte Nyiregyet régebben azzal hogy volt itt, ha jól emlékszem az árok uton volt, azt tudni kell hogy megbizható jó szolgáltató volt, remélem nem tévedek és ő jött vissza hozzánk :)
Ez a lili40 most rendel? Nem lelem.
Sziasztok! A nagymellű Szabina nem tudjatok hova tűnt? Nyugdíjba ment volna?
Sziasztok!
Tudtok ajánlani esetleg soproni gyengéd, kedves nőt, akitől nem kapok el semmi nyavaját?
Köszi: szdavid
Lili40 A kellemesen vajas mély erotikus búgó hangtól az ő hangja messze van, de a képei olyan radikálisan konkrét hatással voltak rám, hogy mennem kellett. Izgató setben nyitott ajtót a kassain, a Nő, akin egyből látni, hogy 'Mi fán terem'. Nagyon tetszett. Igazi dzsanista Milf Q-a! A kor nála sem aktuális, viszont atom vonzó és az igazi kihagyhatatlan kategória. Azonnal rám hangolódott, még a fürdőbe sem akart kiengedni. Q*va jó hangulatba kerültünk. Fehérnemű nélkül a fétis hatású rucija fel és lekerült séróból, tűsarkú szandállban azonnal lement nekem. Parádés fr*ncia nyitott szemmel, nagy festett körmökkel, káprázatos volt. Tervbe vette, hogy bele akar ülni, de még a szájában is érezni akarta. Isteni volt. Csordultig voltam megint, mivel az ágyon még oldalfekvősben is orálozni akart, így ott el is ért a hirtelen halál'. Nem bírta a szájában tartani, szakadtam a végig az arcáról a mellein át a testére. Azóta ismételtünk...
Alexa30 A kontakt telefonon teljesen rendben volt, a jelzett hely már sajnos jegelte ezt a fellángolást, ez részint indokolt volt, de azért az megnyugtató volt, hogy a füredin nem a 2 urban legend' épület került megnevezésre. 😊😎 ..hanem a harmadik..😁 Ezen a kis apróságon ilyen fontos döntés ne múljon. A tettek mezejére érve a kaputelóba már egy teljesen más csajjal kontaktoltam. Hoppá!? 🙄 Az ajtónyitást követően egy 23-25 körüli rendkívül csinos, bár valóban fekete hajú és szép arcú nővel találtam szembe magam. A gond nem itt kezdődik ugyan, de figyelemmel az eddig történtek mellett a hölgy származására is, már nem láttam helyénvalónak a maradást. Elköszöntem.
Mercedes28-29. Bohókás kapcsolat felvétel az érdeklődés alatt. Aki erre érzékeny, annak ez zavaró is lehet. Nekem nem volt az. Belvárosi könnyen felejthető szalon, de minden rendelkezésre áll, ami ilyenkor fontos lehet. A képein bár ő van, de erősen felül reprezentálva sajnos. Mivel ez nem érte még el a gáz kategóriát, így nem éreztem magamon a tiplizés kényszerét. Arca, teste szép a kor viszont nem aktuális, egyébként intelligens és közeledő. Kedvcsináló cici villantás a személyes kontakt alatt, csak tovább erősítette, hogy nem hoztam rossz döntést. Ez azért a későbbiekben árnyalva lett. A döcögős kezdésre csak ráerősített egy korábbi "házi balesetéből" származó láb sérülés, ami az ágyban már nem játszott szerepet. Sajátos fr*nciája van, ami tetszett. Nagyon jól mozog az ágyban, ízléses volt minden, de az intim bejárat durván viseltes állapota miatt nem éreztem szükségét a folytatásnak. Anno Szonja34 történt hasonló esetem. Számomra egyszeri volt, de semmit nem bántam meg.
Sziasztok. Nem rég költöztem Debrecenbe (Derék u.) valaki rendel itt a közelben?