Neked szerintem üldőzési mániád van,nézesd meg magad valami hozzáértővel!
Egyépként mi Nándival privátba átbeszéltük a témát,ezúton megkövetem Őt.
Neked szerintem üldőzési mániád van,nézesd meg magad valami hozzáértővel!
Egyépként mi Nándival privátba átbeszéltük a témát,ezúton megkövetem Őt.
Regi31-ről van valakinek információja? Debrecenben volt, s egy ideje eltűnt.
Újra itt van Maya(29) szerintem benézek hozzá, legutóbbi itt léte alatt jól sikerült a “randink”.
***moderálva***
Sikerült Melody 21-et is elkapni még ittartózkodása alatt :)
A lány a képeknek megfelelően néz ki, fiatal tetovált hölgyike, hatalmas keblekkel és "döngetnivaló" fenékkel.
Nyelvpiercinges technikája "odabasz"
Jó volt :)
Hosszú hétvégi portyám:
Gaby 28: telefonban korrkekt, intelligens csaj. Helyszín jól megközelíthető.
Szexi fehérneműben fogad.... a hölgy a kirakott képekhez képest kicsit másként néz ki, de hangsúlyozom, hogy nem rosszabbul, félhosszú hidrogénszőke haja van, és került rá pár tetkó.
Olyannyira nem rosszul néz ki, hogy már a látványra kezdtem meredezni..... Olyan igazi "rosszlányos" mégis van benne vaami báj kellem, kedvesség...
Technikailag *5-ös... legszívesebben kisajátítanám, hogy csak az enyém legyen :)
Szóval Uraim! Becsüljétekmeg ezt a hölgyet, városi szinten szerintem az egyik legjobb szolgáltató!
Megfeküdt a szalon! A tulaj tiplizett.
Debrecenben fr*ncia szakon a Bogi és az Eszter aki oktathatna. A Boginál inkább a bőnyálas edition játszik golyószámolással, és a zsákos frodóval is konkrétan foglalkozik. Eszter pedig megcsinál pacekba, arcra szájba, ahogy választod. Egyik süti sem gyenge! Deep throat élesbe? Amikor itt van, akkor a Liza37.
Tami(34) végülis kellemes hölgyemény.
Kicsit flegmának tűník de az ember nem jópofizni megy, teszi a dolgát. 1-2 alkalmat megér.
Múlt héten meglátogattam a Zsofit, két hete nem voltam nálla, igy kicsit hiányzott is már :) A másik dolog: Voltam a Dóri21 hez is elmúlt héten, inteligens a csajszi, mellei szerintem az eggyik legszebbek nyíregyen az tuti, de Dórika tuti visszatérek hozzád még ebbe biztos vagyok ;)
Sziasztok! Nadine valakinek megvolt már? Ha igen tud valamit róla mondani?
sziasztok!
az ibolyán vannak lányok?
köszi! :-)
Sziasztok.
Tudnátok a városban olyan hölgyet ajánlani, aki valós mélytorokkal hirdet?
Sziasztok!
Nem igazán vagyok járatos mostanság Debrecenben, ezért a csalódások elkerülésének érdekében szertnék tőletek kérdezni.
Van-e, és ha van, ki/kik azok a lányok aki/k értékelhető előadásmódban tud/nak mélytorkozni?
Ha esetleg semmi tapasztalat e-téren, olyan hölgyet tudtok-e nekem ajánlani, aki igazán bőnyálasan képes franciázni.
Mindenkinek köszönöm előre is a fáradtságát, aki reagál erre a bejegyzésemre!
kedvenc zeném: Zámbó Jimmy - Most kell, hogy nagyon szeress...
2012 januárban regisztráltál és ez a második bejegyzésed!? Ez megmutatja, hogy ezt anno, mint hirdető azért hoztad létre "látogatónak", hogy ha icka van, akkor ezen a nicken hitelesebben tudod bevédeni magad. ..de ezt rosszul gondoltad!! Nincs itt olyan satu, aki ezt besz*pná..
Szerentem a tetoválás hiánya mutatja,hogy Ő nem a régi Anikó.
Sziasztok! A Torockón van ma valaki? Privátban is jöhet!
Nem értem immortal, hogy ez neked miért számít előadásnak
de ahogy neked jól esik;)
Szasztok.
Maya 29-ről hol találni infót?
emberek...mehet itt a vita,értekezlet,akár igazi vendég,akár hamis...mert sajnos az is van...
ok,arról szól(na) ez a fórum,hogy vannak a lányok,és meglehet írni,ki mit tapasztalt,hol volt. ha negatív azt is meg kell írni. lehet kedvelni lányokat a szolgáltatásukért,kedvességükért,de ez itt akkor is csak
arról szól,amiről. p...zt akarnak keresni. ez érthető is valahol. és senki ne higgyen,akarjon többet.
ha már L..a olyan sokszor előkerül,korábban jártam hozzá,és nála nincs semmilyen privát hitegetés,hülyének nézés,kihasználás.
csak azért írom,mint tény. semmilyen érdekem nem fűződik őhozzá.
ő maga megoldja az ezzel a "munkával" járó problémáit. nem hordozzák vendégek. tudja,és teszi,amit kell. talán mert profi(??) néha szokott csak itt lenni,mert meg van az oka.
nem mondom ezzel,hogy más lányok nem lehetnek azok. de vannak olyanok is,igen,akik írogatnak vendégeknek,privát "kapcsolatot" szinlelve,remélve,hitegetve,ami persze nem igazi,kb. az is a p..ről szól.
vagy (balek?) vendégeket használnak ki,valahogy elhitetve,hogy kedvelik őket. ok,lehet kedvelni ilyen "munkát" végző lányt is,de hülyének ne nézzék az embert már.