Petra 38 Debrecen fenekes kepek ki volt mar nala es mi a velemeny?
Petra 38 Debrecen fenekes kepek ki volt mar nala es mi a velemeny?
Kira - apróban hírdet, telefonszáma 3527 végződésű - csak, hogy pontosan beazonosítható legyen...
Staffi már eléggé jól ismer ahhoz, hogy tudja, hogy mi a jó nekem, így az ő ajánlása alapján mentem, előre sejtettem, hogy rossz nem lesz :)
Egyeztetés könnyen ment, szinte azonnal tudott fogadni. Kedves, aranyos hangja van, amibe azonnal bele is lehet szerelmesedni. Már a telefonban is közvetlen.
Piac környékén fogadott, ahol Lara is szokott lenni.
Külső: mondanám, hogy mint a képeken, de az apróhírdetésben szereplő képekből kettő nem sokat mond. Csinos, fiatal lány feszes bőrrel, aranyos tini cicikkel - mellmániákusok ne őt keressék, nekem viszont nagyon tetszett - , és szép arccal - szóval testileg az én viszonyítási rendszeremben átlagon felüli a mostanában lévő felhozatalban.
Előadás: közvetlen nagyon, igyekszik az meber fia kedvében járni. Ahogy az ágyon elém feküdt franciázni és széttárta a combjait, . . . hát az csodás érzés volt, mind technikailag, és mind vizuális élményileg, ami megtette a hatását. De a hatás előtt öltöztetést kérterm, és miszi pózban folytattuk, és nem is váltottunk át, hanem itt hagytam, hogy beteljesedjek...
Értékelés: mindenképp jó élményekkel távoztam, biztosan visszamegyek, igaz akkor félidő helyett egészet, hogy én is megkóstolhassam.
És mint mindig a leírtak az én szubjektív értékelésem, mellékhatásokat illetően mindenki menjen el, és tapasztalja meg.
üdv és derűs napokat - ámbár én jobban szeretem az esőt, a viharokat...
Gabo30 · Kvázi-tag · Ajánlott jó szolgáltató..
Sziasztok. Bea27 valaki tapasztalat?
Én az ilyen 0-24-es szoláltatókkal nem foglalkozom,max ha van infó és jó szolgáltatás van akkor is 2-3 hívás ha nincs válasz, felejtős..szóval ez csak reklám.
Átlagba 9-től 22:00-ig vannak a hirdetők nagy része, bár vannak ritka kivételek akik valóba 24 órába elérhetők.
Sziasztok! Kincsöről valakinek tapasztalata van?
Rico90 · Újonc · Jött egy új hölgy a városba még pedig Sweet Amira. Nem sokáig lesz már itt szóval aki teheti gyorsan hamar! Nagyon kedves már első kontakban is. Személyesen ugyan ez! Alacsony, jó testű kis kincs megszólalásig eredetinek tűnő szilikon cicikkel! Nem sietős, kedves, hagyja, hogy vezess de azért ő is megnyilvánul. Talán negatívumként a védőruhát tudnám említeni de ez is elhanyagolható mert a francia így is bőven jobb mint élvezhető! Érzéki masszázs alap a két aktus közt. Üdítővel kínál érkezéskor távozáskor egyaránt. Közvetlen. Bár talán barátnő filingnek nem mondanám de majdnem mégis az, mivel sokat tud csacsogni ami számomra szimpi volt mert nem bele beszél a holdba! Jól megközelíthető diszkrét helyen van. Rózsaszálak a helyi megszokottnál picit több de megéri! 10/9! Bőven ajánlott kategória! Én köszönöm az együttlétet! :)
Ez az a Ginger, akinek régen a mélytorkáról áradoztak itt a fórumon?
Sziasztok, Regina masszázs érdekelne, valakinek tapsztalat a hölggyel? Köszi a gyors válaszokat, mivel sürgősen kéne :)
Sziasztok! Rita masszásrol tudna valaki valami tapasztalatot írni?
Ja! Ő a Zoé transzi volt! A nagyobb plázában szoktam látni itt nálunk(debrecen) sétálni, mint valami ünnepelt díva úgy riszálja magát! Legalább két nyomsávot elhasznál a sétálóktól, sírásból nevetésig áll az az ember, aki őt látja akkor.
Azért mondtam, hogy nem újoncok, mert nem azok, hanem 'Hirdetők, ez egyértelmű! A hangsúly ezen legyen, mert ha nem, akkor csak árnyékra vetődünk! A majdnem nulla forgalomból nem lehet bértopikolókat eltartani! Egy ilyen csajnak annyi zséje nincs, hogy gyalog hazamenjen! ..ha párban hajtanak, akkor talán a másik csaj is beír egy ehhez hasonló kamuflázst! Pláne ha őt sem viszik jól-amúgy ilyen szitukban szokták elkezdeni a 'Duózást! A lényeg ugyanaz marad! Van még egy dolog amiért nem "újonc", azért sem, mert ilyen nickből van neki vagy 20, és ha azok elhasználódnak, akkor megint lesz másik 20!! Amatőrnek amatőr, de nem újonc. Ugyanez megy a művésznevekkel is, beírsz egy valós kommentet mondjuk pénteken tapasztalatból-mert megsz*pattak-de ugyanaz a hirdető már a másik hét hétfőjén egy másik városban más néven mozog!! A neveket le kell festeni tudni a hirdető képeivel, szokásaival, a csak rá jellemzőkkel! Azért, hogy ha nevet is vált, de felúsztatható legyen. Ez nem rosszindulat, hanem következetes fórumozás! Ennek az egész intézményrendszernek a végén mi azaz a látogatók állunk, ugyanis mi tápláljuk anyagi energiákkal azt. És ez az egész egyedül abból áll még fenn.
Sziasztok!
Nyíregyen keresek olyan hőlgyet, aki vállal dominát. De olyan árdekelne, aki egy kicsit keményebb. Örűlnék ha tudnátok segíteni, mert legkésőbb pénteken már szeretném meglátogatni. Köszönöm.
Ő nagy valószínűséggel csak azért változtatta meg 'Eszterre, mert szokott itt lenni nálunk egy másik Kamilla(24) is és úgy félreérthető lett volna a jelenség! ..bár az a Kamilla a 'szexpartner' üzemmódban haladt! Ami ebben érdekes lehet, az az, hogy 'Eszter-ünk is volt már egy, nem baj, most van két különböző kettő! Dőzsölünk...
Ha kedveled és igényled a valóban profi fr*nciát, akkor nem szabad kihagyni!? Nem lesz romantikus leányregény és szirupos bájolgás, de lesz tömény minőségi szex! Amolyan odab*xós! Olyan vele lenni, mint ha egy Metal koncert 'backstage grupie cerkahegyezésébe botlottál volna bele. A csaj/Nő laza, vagány, tetkós és élőben igenis szép. Azok a képek pont konkrét vagányságból lettek úgy megjátszva, hogy lássa az egyszerű halandó, hogy ott bizony nincs kamu! Direkt előnytelen beállításokat használt annál a néhány fotónál, egyszer a 'Depeche Mode játszotta ezt el egy lemezborítónál.. Már csak ez is intelligenciára vall.Olyan feelingje van a csajnak, mint régen a 'Mortal Combat-es storyknak...de ez is főként a sok tetkó miatt. Kedves, intelligens amúgy, nem játsza túl a történetet. Simán vállalható a műsor hozzájárulása is. Felelősen merem ajánlani..én még anno Pesten az V. Kerben is voltam nála. Igazi Hobby Q-a.
Airgeneral · Újonc · Meglátogattam Bellát és de jól tettem! Arca szép, kitakarástól nem kell félni, teste bombajó. Nagyon érti a dolgát, tökéletes szinészetet nyújtott, jól is dolgozik. Jó a beszélőkéje, amit nem bántam, mert jól oldotta a kezdeti feszültséget. Tuti megyek még!
November elseje óta ez volt az első masszázsom. Nem mertem volna nemet mondani, de nem is bántam meg. Kellemes volt.
Hiii.
Járt már valaki Liza37nél.?
Régota nézegetem,a mûtermes képei hibátlanok,de a többi kicsit elbizonytalanit.
Nekem a masszázs tetszik a történetedben a legjobban! Bírtad mi? :))))))) XDDDD
Valóban csak előítélet volt Részedről Mester! :) Majd meglátod Te magad is mert biztosan visszatér még Debrecenbe. :)
Attól még lehet jó( és valóban az is!),hogy a generációja általában itt vidéken gyengén teljesít. Így erős a kontraszt a gyémánt és a szén között. Szép napot! :)