Franc....kicsúszott a kezemből a teló, és persze h a dizlájkot nyomtam meg :( Bocsesz
Franc....kicsúszott a kezemből a teló, és persze h a dizlájkot nyomtam meg :( Bocsesz
Sok az irigy, Virág az egyik legjobb Pécsen
Szabolcsban van olyan csaj, vagy pár aki komplett párt is fogad egy 4-es prívát bulira?
Csinos 40 alatti csajjal!
Ezen én is csodálkoztam miért ez a sok dizlájk..
Virág ényleg jó! Nem is értem a sok negativ lefelé mutató kezet. Úgy látszik itt már több a troll, mint a hiteles felhasználó
Ninettke befejezte?
Sziasztok a héten Nagykanizsán leszek atutazoban véleményeket kérnék kit ajánlotok, kit érdemes meglátogatni?
Majdnem mindegyik képen... :)
Sziasztok .barbi nevü hölgy-röl aki Pécset dolgozik pár szot szeretnék elmondani. felhivtam gyorsan elsorolta a lehetöségeket egy orára kértem idöt (bár ne tettem volna) a lakás Pécs kertvárosi része. panel egy fefujhato matrac volt az ágy,!a hölgy nem volt udvarias utasitgatott a teste logo mellek nagy has nagy csalodás volt az egész sokat igér az adat lapján de semmit nem tart be. nem ajánlom senkinek.
Virág 50
Néhány hete arra sikerült járnom, és nem hagyhattam ki ezt a mókát.
A hölgy szerintem kiírt korának megfelel, iszonyat jó teste van ehhez képest.
Úgy kimasszírozta belőlem a nektárt, hogy szinte reszkettem. Jó érzéke van ahhoz, hogy hogyan kell elnyújtani...
De a testmasszázs része is nagyon jó volt.
Egy nagyon szép kis rendezett panelban fogad. Tiszta környeztben, tiszta fürdőszoba, masszázságy! MInden klappol!
Remélem hamarosan ismét vendége lehetek!
Üdv !!
Az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam a hölgyeket, de azért amikor úgy alakul a dolog egy kis kiruccanáshoz, sokszor segít egy-egy "barátom" itt (ezuton is köszönöm Urak ), így ha már kap az ember adjon is alapon, összeszedem az elmúlt 6-8 hónap történéseit.
Amikor időm engedi én átugrom Debrecenbe, mert én is azt vallom, hogy ár/érték/hozzáállás arányban jobb a kínálat.
Niki 30 (Debrecen) - álomnő !!! egyszerűen valami csoda,,, a higénia felsőfokú és a BF.-t és a vadmacskát valahogy olyan arányban tudja keverni, hogy egyszerűen bekattansz tőle.
Szofi 41 (Debrecen) - gyerekek,,,25 éves nő 16 év tapasztalattal ! Többen írják, hogy 10 évet simán letagadhatna, hát simán az biztos. Szuper hozzáállás, annyira közvetlen, hogy el sem akarsz jönni. Perfect body !!
Bujaságangyal 37 (Debrecen) - a csajról van hideg is meleg is. Én többször jártam nála, igaz csak masszázsra (ha szimpi vagy lehet több is, nyilván nem elsőre) Nekem bejön ! A stilusa olyan kis zizi, de rendben van a kéró is a csaj is ok, mindent megtesz amit kértem és mindent megtesz amit előre megírtunk a forgatókönyvben. Én azt gondolom, akit érdekel a csaj járjon utánna, egy biztos : nem fogja úgy érezni, hogy ablakon kidobott money.
Pati 32, Rami 21 - velük kapcsolatban nem nagyon akarom ismételgetni az előttem szólókat, mert én is csak a pozitív véleményeket tudom megerősíteni !!!! Korrekt megbízható szolgáltatók !
Kata 41, Lola masszázs 38 - ők masszázsban utaznak. A Kata inkább visszafogodtabb a Lola nagydumás csaj, de mindketten becsülettel elvégzik a melót és az apróbb kéréseknek is eleget tesznek, ha normális vagy velük. Kata szerintem inkább a gyengédebb masszázs híve, a Lola adotságai alapján is (180 cm. 78 kg.) inkább erősebben átgyúr, de abszolút élvezhető. A finish mindkét helyen nagyon kellemes.
Jessy (apróból) Nagyon viszafogott menyecske, néha két Jessy is hirdet az apróban én azt gondoltam ugyan az de kiderült, hogy nem, a telefonszámuk is csak egy vagy két számban különbőzik, én azzal voltam akinek 27-re végződik. Korrekt price, de mintha elősször lenne palival. Első alkalomra jó lehet, mert nincs lehúzás, de régi motorosoknak nem ajánlom, mert unatkozni fognak.
Heni (masszázs) - ebben az esetben a két hirdető azonos. Itt nyilván lehet egy kis torzitás a életkorban, de szerintem kezelhető. A képek egyébként fedik a valóságot. Nagyon aranyos. türelmes hölgy, de a lakás eléggé maradi. Igaz csak egyszer voltam és jó néhány hónappal ezelőtt, így azóta már lehet történt valami javulás ezen a téren. Egyébként a masszázs és a finish teljesen élvezhető.
Erőt egészséget, jó álló képességet !
Lili 18 (Debrecen) befejezte volna? Menni akartam hozzá, de nem látom a hirdetést.
Hagyd ki :(
Fruzsi(24): Tegnap meglátogattam Fruzsit, a hirdetésban szereplő képek, és a pozitív hozzászólások hatására. Nem bántam meg, jó volt. Tűzoltósággal szenben rendel, átlagos panel lakás, átlagos fürdő és baba szoba. Többen rendelnek, mondjuk ez kiderül a 4 kezes maszázs lehetőségből is. Mikor megláttam egyből ismerős volt, fürdés után rá is kérdeztem. Valóban, anno a Csapó utcán rendelt, annak idején sokak által keresett Emőke(18) néven. Akkor már tudtam, hogy jó helyen járok. Kicsit alkatra változott, talán a hírdetési képekhez is, de nem zavaró, és ami a lényeg, hogy készséges és odaadó maradt. Masszázs és happy finish. Röviden mindkettő jól esett, de a francia befejezés mégjobban, jól írányítható, kéréseket teljesíti. Úgyhogy megyek még, sőt nagyon piszkálja a fantáziám a 4 kezes lehetőség! ***moderálva***
Korina22-nek a második képen akkora a segge és a melle, hogy görbíti a teret! 😂😂😂
Egy ideje Pamela néven fut...
Sziasztok! győrben Kismegyer ill. Szabadhegy környékén tudna balaki hölgyet ajánlani? Köszönöm
Igen így van. Én is csak jót mondhatok róla sőt a korrekt szó nem kifejezés.. Túl becsültem magam aznap vele kapcsolatban és egy órát akartam, az idő rövidebb lett és vissza adott kérés nélkül pár virágszálat.. Ilyet soha nem tapasztaltam. Szóval korrektségből is jeles!
Sziasztok!
Az Anett - Sehi szalon teljesen kihalt? Van most valaki a 20-onéves fronton akit érdemes meglátogatni?
Kommentek alapján érdemes meglátogatni. Mindent bevállal a csajszi?