Végül csak sikerült összehozni egy újabb randit, köszönet neki innen is. :)
cunnilinguist · Újonc · Végül csak sikerült összehozni egy újabb randit, köszönet neki innen is. :)
staffi · Őstag · Mondhatom azt, hogy nekem nagyon bejön mint nő és a szolgáltatása is mindig maximálisan kielégitő számomra! :) Tényleg mostanában sokat voltam hozzá, de a héten el voltam havazva a munkába igy nem értem oda, hogy meglátogassam de ami késik az utólag teljesülni fog :D
Na!? Köszönöm szépen. Kamatoztatnod kellene ezt az "oldalad"!?
Welcome! Zsófi34-hez nem jutottál el a héten??🙄☺ Pedig pont nemrég mondták nekem a Nyíregyházi kollégák, hogy ha Zsófihoz megyek, akkor nézzek be az ágy alá, mert lehet, hogy Staffi ott lesz!? 😁😎🤣 ..ugyanis mindig ott vagy..😎
slimjohn · Újonc · Kedves Kolléga!
Jó volt olvasni ezt a kedvező kicsengésű - kedvcsinálásra is kiválóan alkalmas - beszámolót. Jómagam szintén rég voltam kifejezetten masszázsos hirdetőnél. azt hiszem, felveszem a hölgyet a "bakancslistámra". Eszembe jutottak azok az első élményeim, amikor 2009-ben még Enemy volt a masszázsos lányok között a csúcs-szolgáltató.
Nagyon megérintett kedves versed, verseid, - csodás lelked van - nagyra értékelem az Éned. :) Köszönöm és gratula! :)
Grófom :) akkor ezt csak neked ;-)
Távol vagy Tőlem!
Merengek az időn,
mely szalad, szakadatlan
üres lelket
támasztó esti szél
a kóborló időn
meg megáll..
Keres szemem!!
Tilosban járó
fellegekre mászó
lüktetés
kutatva tapogatja
az elhullott időt
melyben
szerelmet gyártó
esti fény gyűlt
Keres szemem!!
Elhozom Neked
a legszebb csillagot
mely már lehullott
szívem kék egéről,
pulzáló ébredés
kell most!
Karom keres ezerrel
szemem lát, s csókol szám
szemed nézem!!
ébredésem..
szívverésem..
Hozzád kiállt!
Szeretlek!!
(2011.12.15.)
Tilda36 Alapból nem szerettem korábban a masszázst szexel keverni. Most itt a Tildánál kivételt akartam tenni. Nagyerdő közeli, csendes kultúrált panel, bent teljesen elveszted a kapcsolatod a külvilággal, annyira harmónikus és teljes a koncepció. Kifejező, huncut tekintettel, nagyon szép szemekkel várt a képein is látható csinos nő. Csendes, kellemes jelenség. Újra átvettük amit a telefonban is megbeszéltünk. Masszázs, kis csúszka rész és orál a megváltásig..! Pókháló finomságú kezdés olajjal, mindketten már teljesen meztelenül, kecses csinos ujjaival mindig a legmegfelelőbb helyre ért a kellő időben. Pár percenkét hátra pillantva gyönyörködtem a feszes formás cicikben is, amit az ízléses képein nem láttam. Az atmoszférikus nyugtató zene sem tudta a f*rkam nyugton tartani. Váltott pozicíók után megkért, hogy forduljak hátra..😉 Csúcs. Mosolyogva folytatta a csúszkával, közben simogattam és ráhajoltam a cicikre, olyankor megállt és élvezte, mialatt hol cicivel,kezeivel, hol nyelvvel és ajkakkal kényeztetett. Ezt spirázta amíg el nem csattantam egy hatalmasat. A hozzájárulás vidékies emberléptékű.
Sziasztok! Debrecenbe tudtok olyan lányt aki szereti a popószexet? Üzenetben is írhattok!
staffi · Őstag · Múlt héten irtam jön a Maja24 és kinem hagyom a csajszit, igaz a Gábor Tomi megelőzött egy kicsivel, de azért nem sokkal maradtam le! A hölgy mit sem változott amióta utoljára itt járt kedves aranyos mindenbe a kedvembe járt :) Szolgáltatása is nagyon jó! Igaz, a multkorába én írtam ki, hogy azt az utcán kerülni kell mert akkoriba egy kamus csaj volt ott (Petra20 néven ) de azért most nemhogy kerülni kell, hanem érdemes meglátogatni a Mayát főleg ugy, hogy kitudja meddig tartozkodik itt :) Csak ajánlani tudom a hölgyet. Más: Voltam a No.1. - nél is Daniellánál, (Már a Tibetivel átbeszéltük egy párszor miért is ő a legjobb, valaminek ott minden tökéletes még ami nem, az is :)!! :D Zürzavaros hetem volt nem jutottam el a Zsofihoz, se a Szofihoz :( Jövőhéten bepotolom reménykedem benne hogy lesz időm rá....
Hello!
Dettike 32 Győr (Rózsaszín melltartós profilkép) tényleg ennyire jól néz ki élőben is mint képeken?
Imádom helló Siófok
attól függ,hogyan kár érte?? ja,a hozzá állás? aha...háát,ezaz...attól,ha nevet változtat,de azonos képekkel van itt,még jobb nem lesz. csak egy név. a tartalom (lenne) a fontos.
nem csúnya,bár élőben nem láttam,mert...régebben mentem volna hozzá. meg is beszéltük,mikor. ok. odaérek,hívom...mondja,sajnos még nem készült el,várjak egy fél órát! haha...micsoda?? biztos hogy nem...azóta meg sem csörgettem....érdektelen lett. már ott a kedvem is elment. na meg mostanában nem is voltam amúgy sem senkinél. egyszerűen nem érdekel ez a dolog annyira már. és nem annyiért...ami néha elhangzik,azért a kis rövid időért. ugyan már.
haha...ez jó..."6.-án győrben leszek....fussunk össze"...szerintem egyik sem fog veled összefutni. mert ugye,pont akkor nem érnek rá :) itt írogatni bármit könnyebb.
mellesleg,itt már ki tudja igazán,melyik a tényleges hirdető,és ki a vendég?! ezt kellene valahogy a T. szerkesztőségnek megoldadia,hogy ezzel ne lehessen visszáskodni.
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Nincs mit!
Köszönöm, hogy korrektnek tartod a hozzáállásom. Intelligensnek és kedvesnek gondollak. Hogy nem tartasz embernek, az nyilván a te véleményed, úgy hogy tulajdonképpen nem is ismersz, nem tudod, hogy ki vagyok. Persze ez mindegy is.
Annyi megjegyzésem van a hozzászólásoddal kapcsolatban, hogy nem kötelességem vitába szállni egy szolgáltatóval, aki nem tartja be az általa állított szabályokat. Szerinted elöbbre jutottam volna? Lett volna értelme? Szerintem nem változott volna semmi. Mot, hogy leírtam a tapasztalatum, legalább kevesebben futnak bele a csapdába. Sajnálom, ha zavart keltettem benned ezzel. Hidd el, csak jót akartam a többieknek. Gondolom, te is egyetértesz velem abban, hogy ennek a "piacnak" is vannak szabályai és szabályozásai. Az egyik szabályozás a fórum, ahol a tapasztalatok szerint tud dönteni a vásárló.
Szép napokat, sok vendéget kíváno neked! :)
Köszi.
Gabo30 · Kvázi-tag · Nálam a Dóra 21 az testre mindent visz!
Cicám!? Mindig ilyen jellegű sorok esnek ki a kis lelkedből? Jó lenne valami pozitív impulzust is kapni Tőled, ilyen sorok után csk az érvágást óhajtja az ember fia!
Élő performance-ban melyik hasít a legnagyobbat? Mutatványra, külsőre is gondolok, melyik a leg odab*szósabb?