Csak az igasag 😊 meg az is hogy imádlak 😘
Csak az igasag 😊 meg az is hogy imádlak 😘
Hali!
A Vivcsii nevű lányról valami info?
Sziasztok!
Nyíregyen vagy Debrecenben tudnátok olyan lányt ajánlani,akinél van mélytorok és popó?
Köszönöm
Gaby 28 - Amikor meghallottam a diszpécser hangját már tudtam is, hogy hova kell mennem. Pontosan érkeztem, egy nagyon csinos csaj nyitott ajtót. Arcra is nagyon bejött, kedves aranyos volt. Gyors zuhany majd action. Francia nagyon jó volt.majd hamar a lényegre tértem, mondta is, hogy mások nem szoktak ennyire sietni. Hát én sem, de az elmúlt időszakban volt pár siettetős negatív élmény ami berögzült.Action kellemes de ezt is elsiettem, mondta nem baj majd összecsiszolódunk. Úgy legyen, megyek még vissza hozzá.
Lora 25 - Amikor én jártam nála pár hónapja még csak 19 éves volt és Dóráékkal rendelt. Dóráék akkor költöztek ismét új helyre és a diszpécser által adott címet benéztem, a megbeszélt 9:15 helyett 9:20-kor érkeztem meg a tetthelyre. csinos nagyon jó alakú lány nyitott ajtót, viszont nekem arcra nem jött be. Azt mondja majd sietnünk kell ,mert 9:35-kor jön a következő vendég. Mondom micsoda ez tizenöt perc így hogy késtem, de késés nélkül is csak húsz, sehogy sem jön ki az előre megbeszélt fél óra, a zuhanyzást ezért kihagyjuk. Francia elég jó, de egy perc múlva már húzza is a vegyvédelmit. 10 másodperc reszelés után már nyomja a műnyögéseket. Mondom neki be fogom fejezni 9:35-re, nem kell siettetnie. Be is fejeztem viszonylag hamar a produkciót. Még öltözés közben kis csevej, az extrák között megemlít olyat amit jó lett volna ha inkább magában tart.Húztam el. Nálam egyszeri alkalom volt.
Köszönöm szépen 😊
Kitartóan érdemes hívogatni, elég jól viszik, érdemesebb szűz telószámról bekóstolni. Többnyire már csak visszajárósokat fogad, lementett számmal. 😁 Óra és félóra egészkor ajánlatosabb hívni, amikor a korábbi kolléga leesett róla és fogadja a következőt. Good luck.. 😎
Az kétségtelen, hogy szakszerűséget tekintve kiemelkedő Enemy, a kézi levezetése is ügyes volt és még csinos is ezek mellett! Viszont szerintem, (hangsúlyozom szerintem), nem a szakszerűség az elsődleges szempont, ha innen választok masszőzt. Legyen kevésbé szakszerű, de az jó kedvvel, mosolyogva, kedvesen legyen végrehajtva. (Pl.: Eszter, Tilda, Gréti, Kamilla, igaz, ő már nincs). Számomra az se mellékes, hogy a végén nem a kezembe nyomnak egy adag papírtörlőt és töröld le magad, hanem ezt megteszik nekem, és nem utolsó sorban, a végkifejlet kölcsönös is lehet. Ezek a lányok el tudják velem hitetni, hogy ők is örülnek annak, hogy ott vagyok :) Folyamatos a szemkontaktus, nem lehorgasztott fejjel csinálják, amit csinálnak. Ezen "apróságok" miatt nálam már nem férne fel a dobogóra Enemy :) Ezen írásommal, senkit és senkinek az emlékeit nem akarok/m megbántani, csak magyarázom a bizonyítványom! :))
Nadin 29 vki vélemény?
Sziasztok!
Debrecenben vagy nyíregyen tudnátok olyan lányt ajánlani,akinél van mélytorok és popószex?
Köszönöm
Kár, hogy a Zaránál nem volt megfigyelhető ilyen változás és inkább elkezdte járni az Országot!?
Neki futnál mégegyszer? Érdekelnek a részletek is, hogy és mikor hova fordult, hogy feküdt, hogy nem..!? 😎
Sziasztok!
Vivcsiirol valami info?
Nem szoktam irni de itt ezen az oldalon Ramii aki a legjobb 2 szer voltam nálla és csak nálla megyek mert a legjobb mosolyaat a kormánymegirigyelhetné gyönyörű egy nő ;)
Azóta már ráfutottam kamu telefonszámon is, mert a csajos számom lementette ez a kis agytröszt. Rászoktam arról is csörizni, már csak a törődés miatt. 😁 Kellemes, csinos a képeknek megfelelően, lapockák között vallási szimbolika. Bugyit nem szeret viselni, nálam ez jó pont. Cicik állnak, ahogy kell, szilikon, de kit érdrkel, nem én szervízelem. Arc az mindig szubjektív, mivel van nála végig frencsájz lenyeléssel, így nem finnyáskodtam. Túl profi, ennek jó és kevésbé jó oldala is van. Akkoriban még a csapó u.-n volt babrálható. Ízléses fehérnemű maradványokban kaptam meg a fürdő után, kis taper után leszedte a derekamról a türcsit és oda kért magának. Sokat nem tátottam a szám, hallgattam rá, ő viszont szép nagyra tátotta a száját és korrektül elkapott. Ügyes és lelkes, éreztem, hogy érdemesebb lesz korán menni azokhoz a lányokhoz, akik végig fr*nciáznak. Feljebb csúszott az ágyon, most én következtem. Finom ápolt a déli oldal, a tartós és folyamatos igénybevétel ellenére még van tartása a kényesebb részeknek is. Közben beszél és elemez, de nem zavaróan, motiválja az embert, már akit kell. Éreztem, hogy jön az én időm, oda feküdt oldalazva a bréhez, én térdepelve az ágyon, a szép kis nyelvét kérni sem kellett, már a péló alatt volt. Jöttem nagy léptekkel, tényleg megcsinálta végig. *** moderálva *** Az óra és a félóra is *** moderálva ***
staffi · Őstag · Igaz, Dóra! Köszönöm, hogy figyelmeztettél mert nem mindegy!! :)
Üdv!
Kamilla 24-ről h h még nem írt senki? (Debrecen) Jól jönne egy kis infó! 😀
először is Dóra, és nem Dóri :)
. . . emlékszem még egy éve, hogy nekimentünk az azóta eltűnt BigBoynak, hogy mindig áradozott Dóra -ról, és sokan mást tapasztaltak. Micsoda változás, de eme változásról már anno én is regéltem. És személy szerint örülök, hogy én csak az utóbbi oldalát ismertem meg, amit most tapasztal mindenki, aki el megy hozzá. És látható az élményekből, hogy a legjobbak közé sikerült felnőnie. Persze ezen lehet vitatkozni, hogy ki számít annak, de maradjunk annyiban, hogy e felett még van egy kategória, amikiket legendának lehetne nevezni.
Nádin 29 vki vélemény?
Kérjük ezt az eszmecserét szíveskedjetek a Beszélgessünk topicban folytatni