Láttam ma civilben az árkâdba ...rengeteg rajta a fotoshop
Láttam ma civilben az árkâdba ...rengeteg rajta a fotoshop
Sziasztok! Debrecen Tóciba vagy tóci közelében tudtok ajánlani valakit?
Neked szerintem üldőzési mániád van,nézesd meg magad valami hozzáértővel!
Egyépként mi Nándival privátba átbeszéltük a témát,ezúton megkövetem Őt.
Regi31-ről van valakinek információja? Debrecenben volt, s egy ideje eltűnt.
Újra itt van Maya(29) szerintem benézek hozzá, legutóbbi itt léte alatt jól sikerült a “randink”.
***moderálva***
Sikerült Melody 21-et is elkapni még ittartózkodása alatt :)
A lány a képeknek megfelelően néz ki, fiatal tetovált hölgyike, hatalmas keblekkel és "döngetnivaló" fenékkel.
Nyelvpiercinges technikája "odabasz"
Jó volt :)
Hosszú hétvégi portyám:
Gaby 28: telefonban korrkekt, intelligens csaj. Helyszín jól megközelíthető.
Szexi fehérneműben fogad.... a hölgy a kirakott képekhez képest kicsit másként néz ki, de hangsúlyozom, hogy nem rosszabbul, félhosszú hidrogénszőke haja van, és került rá pár tetkó.
Olyannyira nem rosszul néz ki, hogy már a látványra kezdtem meredezni..... Olyan igazi "rosszlányos" mégis van benne vaami báj kellem, kedvesség...
Technikailag *5-ös... legszívesebben kisajátítanám, hogy csak az enyém legyen :)
Szóval Uraim! Becsüljétekmeg ezt a hölgyet, városi szinten szerintem az egyik legjobb szolgáltató!
Megfeküdt a szalon! A tulaj tiplizett.
Debrecenben fr*ncia szakon a Bogi és az Eszter aki oktathatna. A Boginál inkább a bőnyálas edition játszik golyószámolással, és a zsákos frodóval is konkrétan foglalkozik. Eszter pedig megcsinál pacekba, arcra szájba, ahogy választod. Egyik süti sem gyenge! Deep throat élesbe? Amikor itt van, akkor a Liza37.
Tami(34) végülis kellemes hölgyemény.
Kicsit flegmának tűník de az ember nem jópofizni megy, teszi a dolgát. 1-2 alkalmat megér.
staffi · Őstag · Múlt héten meglátogattam a Zsofit, két hete nem voltam nálla, igy kicsit hiányzott is már :) A másik dolog: Voltam a Dóri21 hez is elmúlt héten, inteligens a csajszi, mellei szerintem az eggyik legszebbek nyíregyen az tuti, de Dórika tuti visszatérek hozzád még ebbe biztos vagyok ;)
Sziasztok! Nadine valakinek megvolt már? Ha igen tud valamit róla mondani?
sziasztok!
az ibolyán vannak lányok?
köszi! :-)
Sziasztok.
Tudnátok a városban olyan hölgyet ajánlani, aki valós mélytorokkal hirdet?
Sziasztok!
Nem igazán vagyok járatos mostanság Debrecenben, ezért a csalódások elkerülésének érdekében szertnék tőletek kérdezni.
Van-e, és ha van, ki/kik azok a lányok aki/k értékelhető előadásmódban tud/nak mélytorkozni?
Ha esetleg semmi tapasztalat e-téren, olyan hölgyet tudtok-e nekem ajánlani, aki igazán bőnyálasan képes franciázni.
Mindenkinek köszönöm előre is a fáradtságát, aki reagál erre a bejegyzésemre!
kankirály · Lelkes újonc · kedvenc zeném: Zámbó Jimmy - Most kell, hogy nagyon szeress...
2012 januárban regisztráltál és ez a második bejegyzésed!? Ez megmutatja, hogy ezt anno, mint hirdető azért hoztad létre "látogatónak", hogy ha icka van, akkor ezen a nicken hitelesebben tudod bevédeni magad. ..de ezt rosszul gondoltad!! Nincs itt olyan satu, aki ezt besz*pná..
Szerentem a tetoválás hiánya mutatja,hogy Ő nem a régi Anikó.
Sziasztok! A Torockón van ma valaki? Privátban is jöhet!
Nem értem immortal, hogy ez neked miért számít előadásnak
de ahogy neked jól esik;)