Egyetértek! Tényleg ritka jó hirdető Tiff !
Egyetértek! Tényleg ritka jó hirdető Tiff !
Kérem ha vki tudja mikor jön Tami34 azért jelezze privibe! Köszi!
Mézi nagyon jó volt ! Teljesen egyetértek! A franciája (is) bombasztikus!
Kira(21):
Aki az apróban is hírdet. Megtetszettek a fényképei, illetve az a pár hozzászólás ami róla szólt. Tegnap hivtam, másodjára felvette, ma délelőtt megerősítettem, a délutáni időpontot. A telefonben kedves, normális volt, elmondta a lehetőségeket és a paramétereket. Egy órás programot választottam. A helyszín Árok str., a körülmények, a babaszoba, a fürdő megfelelő, mondjuk a törölköző lehetne nagyobb és újabb is! A szobában francia ágy, fotel, ahová a ruhám raktam, és egy u.a. nagy tévé, ami lehalkítva be volt kapcsolva. Kira teszett, azért is maradtam, van ahonnan egyből kifordulok. Csinos, friss, fiatal, a fényképek nem hazudnak. Az arca is kedves. A bőre, a lába és a feneke gyönyörű, a cicik picik, de nem gond, meg látszik is a fényképeken.
Megkérdezte meddig maradok, kicsit csodálkoztam, fél óra, óra? Jó, gondoltam, akkor fél óra és ha jól érzem magam, akkor egy óra. Fél óra előre kipipálva. Elmentem zuhanyozni, viszza a szobába, helyezkedjek kényelembe. Ok, a u.a. tévé bekapcsolva, idegesít, nem szólok. Semmi ismerkedés, semmi simi-simi egyből a közepébe. Natúr franciska, jól abszolválja, valamennyire írányítható is, jól csinálja, külőnösen mikor nyolcasokat ír le a fejecskéje. Közben előttem hasal, nagyon szép a bőre, gyönyörű a feneke és a lábacskája. Elvagyunk egy darbig. Mikor Ő úgy gondolja nyúl a gumiért, kicsit próbálok közeledni hozzá, ciciket puszilgatom. De, úgy érzem ennyi, nem erőltetem tovább. Kérdezi hogyan, gugolj bele, mint a végén kiderült nem a kedvence. Próbálom lassítani, teszik amit látok és érzek, a határon vagyok. Végül, nem is olyan sokára megadom magam. Hagy lenyugodni, letörölget, majd ad nekem is törlökendöt.
Fekszem az ágyon, kimegy, a szomszéd szomszéd szobából felhangosítja a u.a. tévét, mellém fekszik, nézzük az idióta mónika-balázs-mittudomén showt, amibe idióta emberek veszekednek, próbálok lőni egy pár idióta poént és rácsodálkozást. Lehet, ha egy kicsit erőlködöm másképp is lehetne (u.a., kiba...tévé), de nincs hozzá kedvem, talán nem nekem kellene. Aztán gondolom tévét otthon is nézhetek, ráadásul ingyen. Mennyim az idő? 24, ja akkor én megyek. Zuhanyzás, öltözés, búcsuzás, tipli. Búcsuzásnál megölel, két puszi, Szép napot. Én meg lefelé menet gondolkodom, hogy akár a folytatás is, mennyivel jobb lehetett volna! De, még is van valami ebben a lányban! Lehetőségek adottak: Délután 5-re már elfáradt, én nem voltam igazán szimpatikus, és ahhoz még nem elég profi, hogy elhitetse velem, vagy nem voltam elég rámenős. Nem tudom, de lehet, hogy még, majd újra megpróbálom!
Sziasztok :) legény búcsúkra szülinapokra nevnapokra egyéb bulikra sztriptíz műsor vállalok :) elérhetőseg az adatlapomon :) !!
Én évek óta ismerem az Andit, régen valóban volt rá példa, hogy előfordult az általad említett probléma. De én január óta többször dolgoztam vele együtt fehérváron, és vele dolgoztam, nem mással, a saját hirdetésére ő dolgozik, nem más!!! Az meg, hogy telefonon kivel beszélsz nem mindegy? ha éppen nem ért rá az Andi akkor én ugyanúgy felvettem a telefonját és elmondtam a lehetőségeket és ugyanígy fordítva ő is segített nekem ebben. Ebben nem hiszem, hogy van bármi kivetnivaló hiszen ettől függetlenül az ajtót az nyitja ki aki a képen szerepel! Legalábbis január óta ez biztosan így történik nála,tudom,mivel ott voltam és még leszek is időnként. A több hónapos/éves sérelmeket szerintem nem most kellene nyilvánossá tenni!
silver 54 rol tud valaki ifot jöhet levélbe is előre is köszönőm
Heloka. En Nina 26nal voltam. Csak ajanlani tudom. Normalis jofej csak remek hozzaallas.
Miért van az, ha egy lány más oldalon is hirdet, más a magassága, más a súlya, más a kora,...? :)
És ki az az egy, aki hasonlóan üli meg a lovat?
Bársony aki nem mellesleg updatelte a fotóit ami egész jól sikerült kiírta, hogy kibővíette a rendelési időt.
De eddig is 8-tól 16-ig volt nem?! Akkor hol a bővülés?
Sziasztok , az Alexa nevű lányról van valakinek információja
Sziasztok!
Dalma (27) és Adél (30) ról valakinek bármilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm :)
Nagyon szépen köszönöm várlak vissza. Csók
Laura 22 Debrecen.
Nem talaltam rola beszamolot, megbizhato, jo? Kepek alapjan jonak tunik. Nem.talaltam beszamolot.
Gabo30 · Kvázi-tag · 😁😁😁
Nem feltétlen kell kimaradnod! Még beszállhatsz negyediknek!?? 😁
Sziasztok. Beccával kapcsolatban van valakinek információja? Köszi a segítséget.
Sziasztok
Nagyon régen írtam már ide de úgy érzem hogy most kell!
Ma jártam Tiffany 37-nél
Egy igazi kis Tündérhercegnő!
Minden vele tőltött perc egy élmény volt, csodaszép és nagyon kedves!
Végre nem egy lehúzos LÁNY akin azt érzed hogy fizzes és huzzál tovább a dolgodra.......
Sziasztok!
Kinek van tapasztalata Zoé23-mal?
Nekem latinnak tűnik a bimbói alapján a hölgy.
Várom válaszotokat!
Szép napot!