Igen. Ez is egy létező karaktert mutat és van aki mindig mindent előre leszervez. Nem lett volna egyikből sem gáz, ha a "hölgynek" szándékában lett volna egyáltalán a "kármentesítés". ..de mint látható nem volt!
Igen. Ez is egy létező karaktert mutat és van aki mindig mindent előre leszervez. Nem lett volna egyikből sem gáz, ha a "hölgynek" szándékában lett volna egyáltalán a "kármentesítés". ..de mint látható nem volt!
Ne vedd sértésnek, de ez már nem rólad szól, itt az esemény a fontos, ami szerintem k*rvára nem egyszeri és szimplán téved aki ezt a "diszkréciós" kamuflázst megeszi. A Tibeti felvetésében is kitapintható, hogy mondhatod te, hogy téged bizony nyugodtan "zavarhatnak", de légy nyugodt, nem fognak. 😊 ..mert simán lesz*rja.
Véleményem szerint nagyon nem mindegy, hogy minek nevezzük, már itt kezdésnek ez a legfontosabb! Az "intelligens válasz" mögött és annak miértje alatt lapul a lényeg. Ez itt nagyon nem egyszeri, csak most újra felszínre került, mert a kolléga nyilatkozott. Korábban volt még más is a hölgyel, de akkor még volt az "intelligencia" mellé egy "segítője" is,nevezetesen egy saját kamu nick, ahol vállalhatatlan stílusban oltogatta a panaszost. Ezt már sokan elfelejtették neki, sőt, sokan meg is ették, hogy az nem ő. 😎 Ezek a részéről itt nem válaszok és nem érezhető semilyen megbánás, ez csak a plénumnak szól ide, ez csak egy látványpékség kirakata.
Sorry, ebben az én dislike-om is benne van. Nem értek veled egyet. Teljesen flottul, inteligensen válaszolt Dóri, ami - azért valljuk be - ezen a fórumon kuriózum.
Amúgy meg semmi olyan dolog nem történt, ami ne lenne mindennapos, más lányokkal főleg.
Én megértelek, mert én sem bírom a local menedzsmentet.
Történt egy hiba, félreértés, elbaszás, akármi. A másik fél korrektül reagált. Miért kell ez túlgondolni?
Ti kitérték rá az adatlapon külön jegyzetekben, hogy a leendő vendég ne szórakozzon más idejével, hogy ne kamuzzon, küldjön bármilyen formában jelzést ha nem jó a megbeszélt időpont. Vissza ugyanez már nem derogál és hivatkozol ilyen csehszlovák vakerral a családi nyugalomra, kamu diszkrécióra!? Ugyan már Babyke!? És még nem elég, hogy a teljes szalonnal lediszlájkolsz, de még moderálásra is teszed a válaszom. Gondoljak így még rád a teljes diszkrécióval a korrektségre!??
Mert nem ettől függ!! ☝️ A marketing roppant fontos, magam sem hittem korábban. Jó és rossz értelemben is. Tűzzel-vassal kell csapatni a fórumon az Igét'!! Beszámoló, bejegyzés, komment,..mindegy minek nevezzük, tolni kell dupla csövön. Ami majd egyre hitelesebb fórumozókat, valódi látogatókat fog önmagának toborozni ide. Ahol nem így van, ott elszabadul a kamugép invázió és később atomjaira hull a topic és ez közvetlen kihatással lesz a minőségre. A menüre értettem. Megfigyelhető ez tényszerűen. Minden helyen van f*zetőképes kereslet Q-ákra! Nagy városokra gondolj. Nekem ez jött le. És még így sem rózsás a helyzet.
kanossrác · Lelkes újonc · Na én is belefutottam még valamikor tavasszal ebbe a nőbe! Talán az hogy a hangja a telóban rendkívül kedves volt már az megfogott, de hát ez nem mérvadó.
Sajnos az "agyam" azt sugta a képek alapján amiken valóban ő van hogy biztos milyen jó lesz de tévedtem.
Egyébként ő ilyen vándormadár tipus. Mikor én mentem feszt telefonált, siettetett. Akkor még nem láttam ***moderálva***
Nem is értem az ilyen nőket amúgy...saját maguk alatt vágják a fát... ezek után ne is csodálkozzon ha nem mennek hozzá.
Virág 29 regionális újságunk közelében rendel. A nyitott folyosón végig haladva a szomszéd lakás ablakából egy férfi nézi végig érkezésed, valószínüleg véletlenül...
A hölgy más képeivel hírdet, nincs abban a kondícióban de azért nem mondhatnám rossznak sem. Parancsoló hangon gyors fürdést ,, kér"" ami mondjuk nekem nem
tetszik, mert ha szépen megkér rá akkor is megteszem. Amikor nem igazán enged közel magához hogy némi simogatásos ráhangolódást érjünk el megfordul a fejemben,
hogy jobb lenne távozni, ugyanakkor eszembe jut ***moderálva***. Mivel a diszkréció elég fontos ezért a félórára ***moderálva*** kerek ***moderálva*** inkább nem
szálok harcba. Némi TP a továbbiakban de nem kell siettetni mert abból a kelletlen hozzáálásból nem igazán kérek, igyekszem gyorsan befejezni az aktust.
A högy nem igazán nézi sokba a klienst, igyekszik minél hamarabb túllenni a dolgon és nagy szája van , nem véletllenül hisz a szomszédból támogatás várható...
Kedves Kurátor!
Nem tudom mire vélni a hozzászólásod eltűnését, pedig eme kis jegyzet hozzá tartozna részemről.
Szerintem a diszkréciót ebben a helyzetben is tartanom kellett mivel te is és más is gondolhatja, hogy egy rosszul időzített sms vagy csörgés milyen lavinát indíthat el!
Az én gondolatom az esetröl: inkább "bukjam" a vendégemet mint ártsak neki !!! Persze ez nem lehet állandó kifogás, de ilyen eset például velem még nem fordult elő és nem is fog!
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy feketelistázza e az ilyen helyzetben és esemény után akár engem akár valamelyik kolléganőt, viszont ha kicsit megértöbbek lesztek akkor nem lesz hosszú az a lista!
Szép napot és puszi mindenkinek!
😘😘😘
Én Győrbe járok és tényleg megfigyelhető, hogy Debrecen - Nyíregy térségben mennyivel jobb a kínálat! De nem értem, hogy miért van így. Győr elég nagy város és elvileg az életszínvonal is az országos átlag fölött van, szóval lenne rá f*képes kereslet.
Kedves Starlight!
Restelkedve elnézésedet kérem emiatt az eset miatt, de sajnos egy olyan problémám adódott amire nem igazán számithat az ember. Viszont veled szemben elkövettem azt a hibát, hogy másnapra időpontot egyeztettem veled. Nos, az iratlan szabályaim közzé tartozik, hogy ilyet ne tegyek, /sajnos ezt megszegtem :( / pontosan az ilyen váratlan események miatt!
Mégegyszer elnézésedet kérem!!!
Nem tudhatom, hogy mikor zavarok akár egy sms-sel vagy egy csörgéssel és mivel tiszteletben tartom a magánéleted ezért tartanom kell a diszkréciót!
Nem szeretnék senki magánéletébe belerondítani!
Remélem kicsit megértő leszel és szánsz majd még rám időt!
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy mégis sikerült " célba érned" még ha egy másik kedves kollegínával is!
További szép napot kívánok. 😘😘
Én pedig nem feltétlenül azért szólok, hogy betámadjam, de ebben a konkrét szituban még tudomása is volt arról, hogy a látogató nem helybeli és célzottan hozzá is tervezi a randit. Tudom, hogy itt diszpécser is van, de ez több, mint inkorrektség. Egyre több ilyen eset megfigyelhető más és más helyeken is. És ilyen helyzetben most nekünk is fekete listázni kdllene??
Köszönöm. Amit még nem mondtam, hogy addigra megkaptam a "multimédiás anyagát" a milédinek és egy jó időre megint el ment a kedvem az amatőröktől. Azt még hozzá tenném, hogy az élő találkozás esetén- a látott performance alapján- nagy valószínűséggel úgy is tipliztem volna. Én egy diszkrét fr*ncia preferált félórára akartam csak odalógatni. Köszi mégegyszer.
Vivien 24, a Nagyerdő környékén sajátos szolgáltató. A felrakott képek rendkívül kedvező képet mutatnak a hölgyről. Forgalmi okok miatt késtem pár percet (az utca egyirányúsága miatt) és elég durva hangom rámtelefonált. Persze mindezt a diszkréció jegyében! Bevállaltam egy órát, mert nagyon dícsérte magát a telefonban. Az együttlét alatt folyamatosan telefonált, gyakorlatilag a komplett fadarab esete állt fenn. A hangoztatott szakmai képességeiről viszont nem tudtam meggyőződni. Érdekes hely, nálam felkerült arra a listára, amelyen az EoN, és a Kiss utcai szolgáltató házak vannak.
Annyit beszéltetek már arról a kis szépséghibáról, hogy most kérlek titeket áruljátok már el, hogy mi az!
Nem feltétlenül azért írok, hogy Dóra21 védelmébe kelljek, de... bármi közbe jöhetett, pl. a női havi dolog..., és itt a kérdés, hogy miért nem jelzett, akár nyomos oka volt rá, akár nem?...
A kölcsönös diszkréció azt jelenti, hogy a randi az odaérkezéstől a távozásig tart, és mindenki megy tovább és éli az életét, és az ilyen randikon kivül nem keresik a másikat.
Nem ismerhetik a vendégek hátterét párkapcsolat szempontjából - főleg ha valaki előszörre menne, így kockázatos lenne egy sms elküldése. Nem csak a vendégnek okozna kellemetlen perceket, ha éppen a párja olvassa el azt az sms-t, hanem magát is kiteheti kellemetlen hivogatásoknak.
Ismerve Dórát (illetve a társakat) csak diszkréció miatt nem jelzett vissza. Én például hiába mondom, hogy nekem nyugodtan lehet visszajelezni, a legtöbben nem teszik...
üdv és derűs napokat
Sziasztok
Anett38-ról tudvalaki valamit? Visszatért már a szabadságról? :)
Sziasztok Urak!
Érdekelne, hogy Alexa (23) (jelenleg nincs kint a hirdetése), valamint Kira (22)- val kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Köszi!
Kár, pedig kíváncsi lettem volna mit nyújt Vivien, őt szemeltem ki magamnak. Ha valaki volt már nála, írja meg nyugodtan, akár személyes üzenetben is.
Roppant egyszerű: felhívod és elmondja pontosan.