Köszönöm Frank223 :) :*
Köszönöm Frank223 :) :*
Sziasztok!
Szara (22) Debrecenben. Telefonban kedves hang, 1 órás programra jelentkeztem, mindent leegyeztettünk, legalábbis én azt hittem. Megérkezésem után a megbeszélt rózsák számát kis figyelmességgel az asztalra tettem. Meglepetésemra azt mondta, hogy csak fél órára ér rá. (Én is elvárnám az értesítést, ha közbe jön valami, mert akkor nem megyek.) Mondtam, akkor a rózsák számát is csökkenteném, hiszen, fél órára korábban mást mondott (én fél órára eleve nem megyek). Azt mondta, azt nem lehet. Na ekkor kellett volna ott hagynom. Javasolta, kezdjük rögtön az erotikus résszel. Benne voltam, hiszen kevés volt az idő. Először én kényeztettem, majd átváltottunk 69-es pózba. Magától felajánlotta, ha szeretném mehet végig. Kb. 10 perc kölcsönös kényeztetés után befejezte, és panaszolta, hogy nekem már kétszer megvolt. és szólhattam volna. Az a baj, hogy én szóltam is volna, ha érzem, de sajnos kielégítetlenül távoztam.Így a teljesítményét 3/10-re tudom csak értékelni. Pedig ha korrekt (időtartam), és nem nyavajog, akár rendszeres látogatója lehettem volna, mert tetszik, és a franciája is kellemes volt, csak hát minden akkor jó, ha a vége jó.
Már egy megiható hirdető sincs az oldalon. Valaki tud egyet?
Hát téged sem az eszedért fognak el lopni, az már biztos😂 .A sípoló gumikacsának több esze van mint neked😂Te ezt úgysem fogod érteni mert ez virág nyelv,a rózsaszál kb ezt jelenti $$..p*nz. IQ bajnok.😂
Nem találltam jobb kategoriát kérdésem felé. Nos. Az volna sokan irják h rózsát iletve rórzsákat visznek a lányak. Nem furcsa első randin egyből virágót vinni a hölgynek? illetve honnét tudják mondjuk milyen szinü legyen? piros gondolom mert sárgáról az irigység juthat az eszükbe.
Vagy már vissza járósók visznek virágokat? csokrot stb?
Natasa 19-ről tud valaki valamit? debreceni
Nem gondoltam senkire, de ha magadra vetted, az a te gondod. Tudod! Akinek nem inge ne vegye magára. Dícséretes az érettségi, amihez azért kellene, hogy tartozzon sokminden, amit nem akarok részletezni. Viszont egy tény, az intelligencia nem bizonyítvány függő. De, hogy reagáltál, elolvastam a korábbi írásaidat, és nem biztos, hogy nem lehetne javítani rajta. Nem kell a tudásal kérkedni, én sem teszem, pedig tehetném, viszont az anyanyelv ismerete és helyes használata talán elvárható egy érettségizett magyartól feltétlenül, függetlenül attól, hogy milyen betűvel kezdődik a neve. Ha, mondjuk nő lennél, és hirdetnéd magad, nem biztos, hogy rád kattintanék.
Maradjunk annyiban, hogy egy közösségi oldalra írni már önmagában is egy önarckép, ami alapján az íróját jellemezni lehet, ezért megkülönböztetetten figyelni kellene a nőknek és a férfiaknak is, hogy miképpen fejezik ki magukat.
És tudod, olyan világot élünk, ahol sajnos az érettségi nem sokat jelent. Például izgalmas lenne ezt a beszélgetést oroszul, angolul vagy németül folytatni, mert ugye akinek érettségije van, annak talán nyelvtudása is. De sajnos újabban ez sem igaz. A félreértések elkerülése miatt hangsúlyozom, hogy a fentebb írtak semmiképpen nem vonatkoznak rád!
ha ream gondoltal ki kérém maganak, én éretségizett tanúlt ember vaok. De nem szoktam "kerékedni" tudásomal.
" />
Nem akarom túlzottan kritizálni az oldalra írókat, mert olykor én is mellé ütök egy-két betűt, de aki következetesen bizonyítja, hogy surmó, az inkább maradjon csendben. Nem akarom most és itt névvel illetni a beírókat mindenféle betűvel kezdődő nevűek is vannak, pl "M", de más is.
A lányoknál is megkülönböztetetten figyelek arra, hogy miképpen hirdeti magát. Amennyiben azt látom, hogy már az általános iskola elején megbukhatott helyesírásból, akkor inkább hagyom. Régi mondás: jó a csaj, az első megszóllalásig. Merthogy bunkó szegényke. Viszont a másik mondás szerint a zsák megtalálja a foltját, azaz a hasonlóan bunkócska fickóját, ami ezen az oldalon is ragyogóan megmutatkozik.
szia,
köszönjük ezeket a beszámolókat.
Egy javaslatom lenne: jelenleg a Szalag, *** moderálva ***. Viszont pár emberrel való eszmecsere folytán többnek is az le jött le elsőre arról, hogy szalag azt az effektusra értették és nem a heyszínre.
A helyszínek változnak, és amikor esetleg már nem lesz ilyen helyszín, akkor meg főként félreértelmezhető lesz annak, aki régebbről nem ismerte ezt a helyszínt.
De ne vedd annak, hogy én most beléd kötök, vagy ilyesmi...
üdv és derűs napokat
Helló!
Segítségeteket szeretném kérni. Még sosem voltam ilyen helyzetben. Ez lenne az első alkalom hogy szolgáltatóhoz fordulok. Ezért nem nagyon szeretnék mellényúlni. A ti tapasztalataitokra volna szükségem.
Nos, amire szükségem lenne:
Elsődlegesen a két nő egy férfi felállás érdekelne. Lehessen a hölgyekkel csókolózni. Részesítsenek natúr franciába. Előny ha fotózás és kamerázás közben engedik hogy látszon az arcuk. Ha nem engedik, akkor abban az esetben, nem élek a fotózás és kamerázás lehetőségével. Legyen kölcsönös francia. Popó óvszerrel mindenképp kell. Előny ha mindkét csajjal lehet anális szex, de legalább az egyik nyitott legyen rá. Natúr francia végén arcra, csak abba az esetben, ha lehet kamerázni hogy látszon a lányok arca.
Ha ilyen nincs a környéken, akkor marad a klasszikus egy nő egy férfi felállás. Lehessen a hölggyel csókolózni. Részesítsen natúr franciába. Előny ha fotózás és kamerázás közben engedi hogy látszon az arca. Ha nem engedi, akkor abban az esetben, nem élek a fotózás és kamerázás lehetőségével. Legyen kölcsönös francia. Popó óvszerrel mindenképp kell. Natúr francia végén arcra, csak abba az esetben, ha lehet kamerázni hogy látszon a lány arca.
Tehát neveket szeretnék, van e olyan menyecske, akire illik a leírásom. Az se baj ha jelenleg nem tartózkodik a városunkba. Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv!
Az idei év vége felé azt hittem, hogy végre lesz egy kellemes kalandom, de megint csak pofára esés lett a végeredmény...
Regina (26). Gyors egyeztetés, Hali pálya melletti panel. Mehetek, hurrá.
A képekhez képest latinosabb szépség. Nem rasszizmus, de ha valaki magyar uriembereket vár, akkor én is had keressek magyar lányt. De aranyos volt, szimpi, vonzó, maradtam.
Az *** moderálva *** én voltam a hibás, hogy nem egyeztettem a telefonban. Van az alap, de amit még szeretnél, azok extrák, *** moderálva ***
Mert a csók az nem pár darab szájrapuszi. Pedig nem vagyok ogre... Nem értem...
Natúr francia. Két ujj közé fogva, éppen bekapva. Khm....
A pozitívum az, hogy formás cickókkal lehet játszadozni. Szex pár pózban, lovaglóban végezve. Még folyt az ejakuláció, mikor már pattant is le rólam. Hm, hm, hm...
Rendberakom magam, vissza, kis beszélgetés az asztrofizikáról és a kvantumtechnikáról. A 35. percben közli, hogy már csak 10 percem van. Heee???!?!?
Összességében? Aranyos, jó alakú. De távolságtartó, az extrái *** moderálva ***. Főleg úgy nem, hogy a garantált odafigyelés csak ígéret, nem töri magát, inkább erőltettett kedvességgel húzza az időt, hogy *** moderálva ***... Sorry, nekem ez jött le. Számomra közömbös lesz , ha visszatér a környékre.
A fehér zongora előtt pózoló Lauráról van szó?
köszi a választ.
Tamit eddig kétszer hívtam, és mindkétszer nagyképűnek, lekezelőnek tűnt már a telefonban is, ezért nem is látogattam meg, de akkor jól tettem úgy látom...
Naomi (24)
Nagyot neztem mikor lattam, hogy pecsen elerheto.
Nekem meg kulfoldon volt hozza szerencsem eloszor es ismet meglatogattam most, hogy pecsen van!
Valoban latinos testalkata van szep kerek nagy popsi es nagy formas cicik!
Franciaja nagyon szuper, hozzaallasa sem hagy kivetni valot! Nagyon kedves.
Sok mindenre van nala lehetoseg csak kerdezni kell!
Miután többen megosztották kellemetlentapasztalataikat, és csodák csodájára nem vették le őket, nekem is van egy elég rendes névsorom, ahova nem szándékozom többet menni. Csokorra szedve: Mesi 20, Vanda 22, Molly 25, Szandi 19, Merci 21, Dia 20, Kitti 24, Barbi 19.
A fenti lányokkal nemcsak az a baj, hogy nem szeritik azt, amit csinálnak, hanem az, hogy azzal sincsenek tisztában, hogy -bármilyen furcsa- de ők egy szolgáltatást végeznek, amiben illik korrektnek lenni. Önmagában vérlázító, hogy más képeivel hirdetnek, mint ahogyan az is, hogy tucatnyi lány van (lenne) egy lakásban, és a madam hordja az éppen szabad lányokat a Plázából a kéglibe, és persze nem azt akit a képek alapján kiválasztott bárki. Kitty 24 pedig valamikor a sínek mellett rendelt kifejezetten csinos lány volt és ügyes is. A régi képei -amikkel most is hirdet-vonzóak, miközben a lány duplája lett a korábbi énjének. Már önmagában ez is átvágás. Van néhány fészekalj, amit már zsigerből kerülök. Csak tájékoztatásul: a Kiss utca, a Pálma melletti panzió, az EoN-nal szembeni sarok. És most tűzoltósággal szembeni éjjel-nappali bolt mögötti ház, ahova Kitty 24 átköltözött a Kiss utcából, az igencsak testes és hát nem igazán vonzó társával.
Lehetne még sorolni azokat, akiket valahogyan ki kellene szűrni, de ez valójában a szolgáltatást igénybe vevők feladata lenne, és persze az oldalt működtetőkéi is. Mert nem olyan nagy baj az, ha adunk a minőségre.
Talán kellene egy fekete oldalt nyitni, ahol kifejezetten azoknak a nevei szerepelnének akik nem érdemesek arra, hogy a szolgáltatók legyenek. Az sem lenne olyan nagy baj, ha egy oldalon csak egyszer hirdethessen a leányzó, és ellenőrzött képekkel. Egyik oldal sem lehetne partner a kilensek átvágásában.
És egy korábbi kommentelőhöz csatlakozva határozottan kérem jómagam is, hogy ne töröljék és nem moderálják a hozzászólásomat, amit kifejezetten jobbító szándékkal írtam.
Ez az a Roxy, aki most is hírdet?
Szerintem ilyenkor, ha más nyit ajtót, mint aki a képeken van, legjobb megoldás sarkon fordulni.
Ebbe én is beleszaladtam párszor! Elsőnek Nati 22 lett volna a kiszemelt, de Kitty 24 ( a piros melltartós lány )nyitott ajtót. Természetesen Nati 22nek dolga volt, nem tudott fogadni. Akkor elsőre gondoltam maradok, mert annyira nem volt rossz bőrben a Kitty. Életem legrosszabb franciája volt, az aktushoz meg utána nem sok kedvem volt a sok fogazás miatt. Következő alkalommal Timi 20 volt a kiszemelt, a cím ugyanaz volt gondoltam többen vannak. Hát sajnos megint Kitty nyitott ajtót, ugyanazzal a szöveggel, de nem maradtam. Pár héttel ezután szerettem volna elmenni Hanna 29hez, a történet ugyanez volt, de az ajtónyitásik nem jutottunk el, mert telefonban egyértelmű volt hogy megint Kitty fog nyitni ajtót mert vágó volt amikor mondta hogy hova parkoljak, meg vegyek parkolójegyet stb... itt rányomtam a telefont.
Összegezve a piros melltartós Kitty 24hez tartozik pár hirdetés. Nati 22, Timi 20, Hanna 29, Mesi 20, Kitty 24 (a világoskék bugyis),