Ez már egy szerelmi 3 szög, én ebből ki maradok :D tudod bennem is kavarog valami, még hozzá a tegnap esti húsleves ha menni kel akkor menni kel :))
Gabo30 · Kvázi-tag · Ez már egy szerelmi 3 szög, én ebből ki maradok :D tudod bennem is kavarog valami, még hozzá a tegnap esti húsleves ha menni kel akkor menni kel :))
Hali!
Lizáról (32) vmi vélemeny?
RAMI
Te egY isten no vagy mmmm nem birok magamal h nez a kepeid s de el vinelek strandra etterembe mindenhova eg ilyen gyonyoru lanyt egesz.nap veled lenek en varnek rad 50 fokban is a napon meg halnek erted a szepsegedert.
Az az igassag szerelmes ledtem egy szolgaltatoba. De az a baj tetszik egy masik is s nem.tudok donteni kit valaszak.
Azert szeptembe mert.meg.kavarognak bennem.az erzelmek. Tulsagosan hamar leszek szerelmes s kell kis ido h lecsillapodjon.
Sok sikert!
Kedves gumibogyó .
Sajnálom,hogy megvárattalak a" kánikulában" . Hidd el ,hogy nem állt szándékomban de a múlt hetem elég pörgős volt és figyelembe kell venni sajnos azt is ,hogy nem minden esetben az én hibámbol adódnak ezen problémák .Ha egy vendég késik 10percet az a következőre is kihat úgyszintén .
Sajnálom a kellemetlenséget . Természetesen elfogadom a negatívumokat is .Vannak olyan napok igen amikor az ember külsején látszik hogy fáradt és álmos . 😊 Nyilván ez nálad is megesett már .
Kiránál volt valaki mostanában?
Gabo30 · Kvázi-tag · Azt mondod kamu szt is, mikor írja hogy csak a hó közepén fogja meg írni mikor meg kinél volt, ja persze ugyan már, külföldi e az ugató kutyámat sem érdekli.Addig fogom csesztetni míg el nem húzz a sunyiba, voltak már itt olyanok akik rám próbálkoztak nem is 1x er ,hogy ezt vagy azt adjak már ki a csajról,( személyes infókat). Hát nem jártak sikerrel ebbe a témába és később sem fognak ,igen a másik a nagy Napi*arr ahol hirdetőket buktatnak be, az ország minden részéről,hogy ebbe mi a jó nem tom meg nem is értem-A kőbányai sz.pófantomok:) Ja semmi spanolás mert abból csak a baj van.. xd
Florida:)
Melyik államot választottad az USA-n belül? 🙄
Hogyne, gondoltam én erre is bár én itt főleg fórumon nem foglalkozok ilyen Uhh én mennék hozzád témákkal, főleg, hogy pár nap múlva befejezem Magyarországi pályafutásom hosszú hosszú évekre de remélhetőleg végleg, és csak Amerika földjén fogom boldogítani a kedves vendégeket szóval így is úgy is esélytelen lenne, hogy meg látogasson már ha nem egy kamu profil, ha meg az, akkor se lesz már hatással rám:D
Szándékos helyesírási hibák, direkt és kamu szervezetlenség, ő annyira külföldi, mint kb. te. Óvatosba a spanolással, mert az ilyen story-k után szoktak a lányok kikerülni a napisz*rra. Én nem kóstolgatnám a helyetekben. Persze, mindenki azt tesz, amit akar..
Full kamu a profil, ne éld bele magad a kérdésekbe! A figyelemre játszik hősünk vagy hősnőnk...!? 😁 Várd ki a mutatvány végét, most még csak befrankózza magát.
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Ok ok :)))
Paradicsom levest betű tésztával😁 De ne bántsátok egymást, az úriember nyilván nem magyar hanem külföldi, ezért ír így ahogy:) legalábbis a nick nevéből erre következtetek
Anna 31 nel jart valaki?
Mai választásom Maya (24) nevezetű hölgyre esett. A megérzésem most sem hagyott cserben. :) Telefonos egyeztetés során 1 óra időtartamra maradtam. A hölgy nagyon csodálatos, számomra igazán vonzó belevaló teremtés, gyönyörü alkat, formás kerek mellek, markolni való popsi, ápolt, bájos, illatos kis virágszál. Két aktus között, illetve masszás közben kellemesen elbeszélgettünk. A hangja nagyon vidám és kedves, még most is csillinggel a füleimben. Mayával eltöltött időnek minden percét élveztem, szinte már is hiányzik. Beszélgetésünk során a hölgy jelezte,hogy már csak a háten dolgozik. Összegezve: Francia, aktus, masszás 10/10!
Az Alexa nevű lányról valaki tud mondani valamit?
( Fehérváron születtem , de ezt a várost teljesen kinyírták a város vezetői. Egy dögunalom ez a város)
Gabo30 · Kvázi-tag · Ez igen!Több lánynál voltál ?Kik voltak azok ? Ki volt az az 1 aki kivétel volt ? És miért csak szeptember közepén írod meg? Na most nekem is löki a láncot a biciklim :D Kedves MelodyFantasy, főzzél neki valamit, amiben benne van az összes magánhangzó+mássalhangzó😁 pl: egy magyar szótárat helyes írással.
Gyere drágám ha legközelebb Nyiregyen leszek főzök is neked valamit😁😁:D :*