Még a tegnapi felsoroláshoz hozzá írnám Anettet és Seherezádét. Ők egy helyen dolgoztak és nagyon kedves - rendes lányok voltak
Még a tegnapi felsoroláshoz hozzá írnám Anettet és Seherezádét. Ők egy helyen dolgoztak és nagyon kedves - rendes lányok voltak
Üdv!
Egy néhány sok like-os lányról szeretnék érdeklődni, mert semmit nem találok róluk. Bár lehet "profilt is váltottak" időközben, de mostanában annyira kamuba futottam bele, hogy jó lenne már egy normális hirdetőbe isbelefutni!
Első körben Merci(21) és Zoé(19) érdekelne. Akár privátban is jöhet az infó. Cserébe én is jövök nemsokára a folytatással!
Köszönöm!
Ma Gaby 28-at választottam mert már rég jártam nála ,10/10 volt az együttlét.Van az úgy mikor eljössz ,de már vissza mennél egy kis repetára :)Részemről ajánlott jó szolágáltató!
Mini(19) Debrecen , hova tünt ? Tud valaki valamit Rola vagy valami elerhetőséget !? Köszi
Sziasztok!
Szöszi új képei annyira tetszenek, hogy kedvet kaptam meglátogatni. Valaki esetleg ajánlást tud adni, vagy Rebekáról?
Előre is köszönöm!
Kinga 27et én is csak ajánlani tudom. Kedves és nagyon korrekt szolgáltató!
Tényleg nagyon csinos és nagyon barátságos hölgy! És élvezi is amit csinál,nem játsza meg ha elévez! :) Nem véletlenül járok vissza hozzá én is meg még sokan mások! Olyan mint ha a barátnőmmel lennék együtt mikor nála vagyok! :P De nehéz hozzá be kerülni sok embernek nem is sikerül vele találkozni,már irták itt páran régebben! De aki eltud menni hozzá nem fogja elfelejteni! :P :)
Nem nagyon szoktam hozzászólni, de most megteszem. Azt tapasztalom, hogy szerintem a régi rendes - kedves és megbízható lányok sorra tünnek el, sajnos.
Pl : Zoé / A Hajó utcán rendelt. Ő egy nagyon rendes - kedves lány volt aki minden vendégét maximálsan kiszolgálta és mindig a kedvébe járt /
Maya / Ő a Tóciba rendelt egy nagyon dekorativ - csinos lány volt a szexkulturája szerintem az egyik legjobb volt. Maximálisan a vendég kedvébe járt és nagyon jó volt vele a szex és a popó is /
Bársony / azt látom, hogy megint eltünt, kár érte, mert Ő is egy roppant kedves - csinos - rendes lány /
Véleményem szerint nagyon felhigult mot a debreceni felhozatal és sajnos kevés a megbizható - rendes és korrekt lány.
Sok hozzászólás is ilyenekről számol be.
Szerintem most nagyon kevés a tényleg megbizható rendes lány.
Bár van egy - kettő, de ennyi.
Ilyen szerintem pl : Kinga / 27 / - Luca / 44 / - Szofi / 41 /
Ez most az Én véleményem és tudom, hogy nem mindenki ért ezzel egyet, mert van kinek a pap, vagy a papné.
Sziasztok 😊 Pénteken este 6tol Győrben leszek vasárnap délelőttig ❗❗❗
Okleveles masszőz vagyok retus mentes képekkel 😊
Várok minden relaxálni vágyó úriembert 💋
Sziasztok! Lilyről (26) vkinek vmi infója van? Képek alapján ütős kis csajszi.
Szara(22). hasonlóan jártam én is. Már a képek sem fedték a valóságot. Mikor megjegyeztem, közölte, hogy művészi fotók! Na de ennyire?? Szintén egy órára jelentkeztem be, és az ennek megfelelő rózsaszálakat letettem. Gyakorlatilag semmi nem teljesült abból, amit a telefonban beígért. A tábornokhoz semmilyen testrészével sem ért. Mindig a saját "programjára" hivatkozott. A vegére kifejezetten unszimpi lett. És természetes, hogy egy cseppnyi örökítő anyaggal sem lettem kevesebb.
Szóval erősen kerülendőnek tartom!
Sziasztok!Zalaegerszegen vár egy szexi fiatal lány 3 napig!Puszim uraim!☺️
Sziasztok,
Ivettről van valakinek infója?
Való igaz amit leírtál, de én csak a bemutatkozó szövegére gondoltam, az már más kérdés milyen szolgáltatást nyújt.Na majd hát ha valaki megírja mekkora különbség van a fotók és a valóság közt.Nekem mindig a vékonyabb kicsit sportosabb csajok jönnek be, molett nem azt meghagyom másnak.Volt már úgy kép ok, szöveg ok, telóba ok, ajtónyitás sarkon fordulás ez bukta. Helló szia!
Szerintem csak troll.
Szellemes és fantáziadús bemutatkozás. No és persze vállalja magát. Szöveg alapján biztos elmennék, ha nem lenne ott, hogy olyanokat vár, aki szereti, ha van a nőn mit fogni.
Ezért is nekem emberileg szimpatikus, ellenben olyanokkal, akik olyan képeket raknak fel, mintha karcsú, sportos testalkatúak lennének, az ajtóban meg jön a csalódás.
Mindenkinek más a vizuális igénye, sok jó beszámolót olvastam már itt molett, nem vékony csajokrol is. Tény ,hogy az első szűrő a vizualitás. De azt is meg kellett érni, hogy lehet itt odavonzani azokat is, akiknek biztos nem fogunk tetszeni, de azoktól max negatív beszámolót lehet kapni. Persze bizonyos esetekben az ember elnéz valamit, de ahhoz olyan lelki és szellemi színvonalat kell nyújtani, amit csak a legendakent ismertek tudnak.
De a lényeg, hogy gratula neked az izgatóra sikerült bemutatkozó szövegért Natalia. Csak a szöveget elolvasva és egy kis beleélés és az ember fia zászlaja már felhúzásra került, az ügyesebbek meg recskazhatnak is ;)
Kivéve, amikor a menyecske átmegy harci marciba.
Nekem volt - igaz, csak egyszer - hogy belépés után, cípőlevétel közben, komolyabb megvilágítás után szóvá tettem, hogy sorry, ez nem az én ízlésem (köze nem volt a képekhez), inkább távoznék. A lányka kiverte a hisztit, hogy én lefogltam az idejét, és adjak neki csokiszeleteket.
El is kezdtem visszavenni a félig lehúzott cipőmet, nyomatékosította, hogy egy fél csoki az ő jussa. Egyrészt lefagytam - vagyis az érvrendszerem leszűkült egy nettó tátogásra.
Utlólag megbánta a menyecske, hiába kapott tőlem fél csokit, viszont úgy 2-3 napig blokkoltam is a csokigyárat, úgy 10-12 emberke (ismerőseim) foglalt nála fals időpontot - mindenki szerencséjére .
Azóta sem láttuk.
Natalia 25, olvassátok el a bemutatkozó szövegét! Az úgy oda b*sz :)
Sziasztok.
Régen jártam az oldalon. Segítséget szeretnék kérni. Győrben kit érdemes meglátogatni?
Köszi
Szia!
Ma írtam a Debreceni Fórumba. Olvasd el!