Ma egy nagy takarítást csináltam a névjegyek közt!Aztaa jó régi szolgáltatók akik már nem űzik az ipart, vagy más városban dolgoznak hm azok a jó emlékek. Nem is sok marad meg akit érdemes még meglátogatnom.
Gabo30 · Kvázi-tag · Ma egy nagy takarítást csináltam a névjegyek közt!Aztaa jó régi szolgáltatók akik már nem űzik az ipart, vagy más városban dolgoznak hm azok a jó emlékek. Nem is sok marad meg akit érdemes még meglátogatnom.
Kleopátra 30 nagyon aranyos,oda adó,és figyelmes!
Merci 21-röl tud valaki valamit? Debreceni.
Üdvözlök Mindenkit a fórumon!
Régi - régi ólvasótok vagyok, most jött el az ideje, hogy regisztráljak is, mert kérdezni szeretnék egy lányról.
Mostanában egyre nehezebben szánom rá magam, hogy új lányt látogassak meg, mert rengeteg a csalódást keltő hirdető sajnos.
A lentebb linkelt hölgy egy ideje már a látókörömben van, de még nem tettem lépéseket ebben az ügyben.
Róla szeretnék érdeklődni, járt-e valaki nála innen a fórumról?
Mini Debrecenben tud valaki valamit Rola, hogy tudom elerni?
Udv.
A napokban latogattam meg Döniz 27 hirdetot.
A kepek eleg bizalommal toltottek el hogy felhivjam . A megbeszeles egyszeru volt vele, flottul ment minden . 1 ora mulva mar ott voltam .
A kepekhez kepest felszedett par kilot , de annyira nem veszelyes.
Aranyos , kezdemenyezo , beszedes lany.
*** moderálva ***
A musor egesz jo volt , bar a franciazas reszet elsiette.
Osszessegeben nalam egyszer latogatos .
Riddick
Ezt jól megírtad, és igazad van. Messziről jőtt utazó vén spinék el vannak szál a magától. Sok köztük a drigós, alkoholista, gyógyszerfűggő szuka. Aki a Tirpák parasztot szeretné lehuzni. Egy tucatba már bele futóttan 3 év alatt. Ezért részesítem előnyben az Anna félre tőrzsgárdát. És ezért hiányolom még mindig Anettet.!!! 👌👍😉
Még a feltételezés is sértő, hogy Én "konkurencia", vagy annak az embere lennék! Normális embernek eszébe nem jutna ilyet gondolni, csak olyannak, akinek üldözési mániája van... Kikérem magamnak! Magyar etnikumú vagyok, intelligens, jó modorú, igényes embernek tartom magam, szerintem veled is így viselkedtem. Van pár nálad sokkal normálisabb lány, akiknek visszajáró vendége vagyok, akik nagyon szívesen látnak, de néha szeretek újat is kipróbálni. Abszolút eszembe sem jutna, hogy más lánynak "kémkedjek", van ettől sokkal fontosabb és jobb dolgom is! De így, hogy leírtam ide, legalább megkímélek pár férfit a csalódástól! Szerintem többek között erre is való ez a fórum. Ne retusált képekkel hirdess, és ne 7-8, vagy ki tudja hány évvel kevesebbet írj ki az adatlapodra a valós korodnál, és nem utolsó sorban normális stílusban beszélj a vendégeiddel, és akkor talán az olyan emberek fognak hozzád menni, akik valóban téged keresnek, és nem fordulnak vissza az ajtóban. Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni, semmi többet!!!
ragadozó2 · Kvázi-tag · Alexa 23 Nagyon nem ajánlott!
3 perc francia 2perc lovagl lépésben..
Kutyusban 5perc után hiszti...Itt vége is lett.
Azt nem is kell mondanom mennyire nagy élmény volt.
Letti a világ legszebb lánya, nekem az is élmény ha csak láthatom.
Vigyázzatok erre a kis drágakőre, amit legszívesebben megtartanék magamnak.
Ebből már lehet, hogy tudja ki vagyok.
Gabo30 · Kvázi-tag · A mai nap meg látogattam Any-37,egy jól ismert kecóba fogadott , szóval a hely nem volt ismeretlen számomra.Röviden és tömören ,mint utolsó vendége a mai nap, gyors francia kezdésnek, mehet miden pózba az aktus no nyafi, nem valami beszédes típus.Szóval attól függetlenül jól éreztem magam ,és elégedetten távoztam,elmondás szerint nem sokára visszatér nyírbe. :)
Eduáról esetleg valakinek infója?
Kerike · Újonc ·
Én még Pécsen voltan nála a múlt héten,nagyon szép és értelmes hölgy érdemes meglátogatni.10/10
Teljesen igazad van, nagyon durván a tolja a 'konkurencia', hiszen már évek óta arra edz, hogy jól megmondja itt rólad a tutit: https://www.videkilany.hu/forum/kereses?nicknev=Robilover&hatokor=osszesforum
Szándékosan nem szoktam itt másodkézből származó infokat osztani, de te itt házhoz jöttél a ló*-ért: Biza' két helyről is hallottam ilyesmit, az egyik ráadásul publikus, szóval hadd tartsam már hitelesebbnek egy több éves, aktív mt véleményét, mint a te hisztidet. Az gondolom nem is esik le, hogy ezzel a szösszenettel minimum 3, de inkább 4 jelzőt sikeresen meg is erősítettél azokból, amiket a kolléga leírt.
Remélem, hogy Bella is olvassa a fórumot, és levonja a megfelelő következtetést.
Hali.
Vivienn 34-nél senki sem volt még??
Lili(33): Tegnap jártam Lilikénél, nem bántam meg nagyon jó volt. A helyszin átlagos panellakás a belváros közepén, átlagos szoba franciaággyal. Átlagos fürdő, de legalább nem átfolyásos a vízmelegítő, így egyből van melegvíz, nem kell bűvészkedni a csappal.
Na, a lényeg, hogy Lili az nem átlagos, hanem jóval azon felüli. Úgy néz ki, mint a képeken buja és kívánatos, az arca is szép. A modora pedig, kedves, barátságos, abszolut barátnő filling. Elvarázsolt abban a kis órácskában, a normál-normális dolgok benne vannak az alapban. Nekem nem is kellett több, bújt, cirógatott, csókolt, puszilgatott, kényeztetett ahol csak ért. Dicsértem folyamatosan, Ő is ezt tettem vele. Elmerültem, belemerültem, hol előről, hol felülről, hol hátulról. Aki vizuális tipus, annak nagyot dob az élményen! Kalandra fel makktársak!
Sziasztok
Pamela42-nél jártam pár napja. Helyszín a praktiker környéke. A lakás teljesen átlagos. Pamela viszont számomra nem az.
Szerintem kifejezetten szép arcra (volt egy kis smink, a haja be volt göndörítve), a feneke fantasztikus! A testén látszik, hogy
nem 20 éves, de erre számítottam. A hozzáállásával sem volt gond, bár egy kicsit kapkodott. Akik kedvelik a Milf-okat, azoknak
kötelező darab! :)
Milyen érdekes a sok dislike, nagyjából lehet sejteni az okát. Pedig az egyik legjobb, maximálisan egyetértek!
humm · Kvázi-tag · Bársony Debrecenben hova lett? Ritkán fordul elő hogy visszamennék valakihez, Ő ezen kivételek közé tartozik. Erre el is tűnik. Kár... De ha befejezte, sok szerencsét, és minden jót kivánok Neki!
Sziasztok!
Egy negatív tapasztalat Ponponella (34)-ről: A képek erősen retusáltak, lógó mellek, bunkó, pesti k..., fellengző stílus, irreálisan magas árak, de extrát lehetett alkudni, ami eleve nem volt szimpatikus... tudjátok, ez a: "na jó, legyen, csak gyere már" dolog... Bementem, korom sötét a lakásban, kihangsúlyozta, hogy luxuslakásban vár... hát nem volt rossz lakás, de azért nem luxus... Belőle nem sok mindent láttam, mikor bementünk a szobába, akkor láttam meg, hogy a 34 év az inkább 44... Ő 41-et mondott azt hiszem... Szóval nem ajánlatos szerintem, bár aki a PF-et szereti, annak talán, de semmiféleképpen nem BF! A szobában sarkon is fordultam...