Tisztelt Szerkesztőség!
A válaszból is látszik, hogy még csak nagyvonalakban sem sikerült a felvetett problémát megérteni, értelmezni. A tökösség kérdése mindössze arra vonatkozóan merült fel, hogy vajon bevállaltok-e egy ilyen párbeszédet így nyilvánosan, vagy nem. Megtettétek, és ezért köszönet!
Azonban van pár dolog, amiben mellébeszéltek: Én baromira nem a saját hozzászólásaim miatt reklamáltam! Két komment volt néhány napja egy (és már moderálom is magam) M*l*n*a 2* versenyzőről, egyiket sem én írtam.
Na ezek hová tűntek? Egyik sem volt trollkodás, egyik sem volt hülyeség!
Nyíregyházára vonatkoztak.
'A trollkodasokat, hülyeségeket meg egyértelműen töröltük eddig is és törölni is fogjuk' - és ez meg is köszönjük, csak épp túl van tolva!
'Az meg hogy valaki X alkalommal ugyan azt írja le szintén felesleges, mivel úgy gondoljuk aki tud olvasni elolvassa egy hozzászólás esetén is' - Nem, ezt rosszul gondoljátok! Nyilván van egy ésszerű limit, amit érdemes felállítani, de nehogymá' 3-4 hónap után ne lehetne megismételni valamit, amikor egy lehúzós hiéna visszajön, netán egy másik néven?
'A hirdetői számot pedig nem értjük hogyan jön a fórumhoz' - na itt komoly gáz van, ha ezt nem értitek..
+1: Csak úgy szólok, hogy a 'Válasz erre' funkcióval bizony esély sincs áthelyeződni másik témába.
+2: Szétvágni egy threadet alap UX fail.
De mivel alapvetően az utolsó mondatokra fókuszálódik a válaszadás, ezért összefoglalom:
A gond az, hogy az utolsó kettő kimoderált komment a M*l*n*a 2* versenyzőről semmilyen szabályzatot nem sértett, kizárólag a cég érdekét, mivel régi, jó hirdető. Viszont - mint néhány hasonló vándorpillangó - szépen lehúzza a helyieket.
Ennek azért hadd ne kelljen már örülni!