Gina 20: picit húsosabb lány, de kellemes elosztásban, nagyon szép arc, odaadó hozzáállás, extra tiszta lakás. Aki kedves vele, annak nagyon meghálálja. Ajánlom.
Gina 20: picit húsosabb lány, de kellemes elosztásban, nagyon szép arc, odaadó hozzáállás, extra tiszta lakás. Aki kedves vele, annak nagyon meghálálja. Ajánlom.
Sziasztok Székesfehérváron és Veszprémben hirdetet sexpartnerként és masszást is hirdetet egy Sojna nevezetű hölgy fekete rövid haja volt test alkata molett korát kb 29-31 között van idősebb nem lehet, azt szeretném tudni hogy ki tud róla valamit mi történt vele fog-e még hirdetni vagy befejeszte végleg.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv.Sráccok.Bársonyrol valaki tud valamit vagy visszavonult és vége?Az infot privátba kérem.köszi.
Én voltam nála régebben. Külsőre bejön egyébként de ennyi....nagyjából azt tudom elmondani amit a többiek is előttem.
Kár érte . egyszer jó volt, hogy megvolt :) de ajánlani én sem tudom
Sziasztok!
Gondoltam ne járhatok úgy mint én,ezért javaslom hogy Andika Masszázs,és Andika nevű kedves hölggyel vigyázzatok!
Kritikán aluli a műsora.
Nem részletezném...
humm · Kvázi-tag · Laura szerintem a lájkokat a képeivel gyűjtötte be, amik tényleg nagyon jók. Én is lájkoltam, meg kivertem a képeire párszor 😆de szemėlyes találkozóra nem került sor, pont az itteni vélemények miatt.
Debrecen Kim/Bia , Nancy, Mini ???
Gabo30 · Kvázi-tag · Ő maugli a dzsungel fia, aki még a fán ragadt ..Egyedül a kassza kezelö csajszival 😂😂😂
Szerintem te egy fiatal "rejtett erőforrás" lehetsz, és akkor láttál p1nát amikor megszülettél.
Nem "lopni" (bár meg az is megeshet) hanem "KOPNI"... :)
Ez a Mustafa tipikusan cigány "helyesírással" ír, vagy van valami mentális problémája. Szerintem el fog lopni, csak ne etessétek. ;)
Ember, te miről beszélsz??? OMFG! 😄
Üdv!
Engem nagy tisztelettel egy dolog érdekelne csak. Ha érdeklődök egy Nyíregyházi hölgy felőle azért miér is nem való a Nyíregyháza topic-ba (persze először használom a keresőt hátha már írtak róla)?
Viszont korábban azért az esetek nagy többségében volt válasz az ilyenekre. Nyilván nem kell teleszemetelni a fórumot 1 soros kommentekkel, de szerintem kérdezni még lehetne. Mondjuk én már leszoktam róla mert semmi értelme... régen pörgött a fórum most néha néha ír valaki.
Ezek mind átkerülnek a "kérdésem van" topicba. Nah annak találó a címe mert megnézték már mik vannak ott? Kérdések... CSAK kérdések.
Akkor legyen Kérdésem van Nyíregyháza meg minden városra külön topica ha már szeretik a rendet, mert ott minden van csak rend nem. Akinek válaszai vannak ugyanis azt nem oda írogat hanem az adott város topic-jába. Nekem is van akiről nem írtam beszámolót, de ha valaki megkérdezi szívesen segítenék... viszont a Kérdéseket nem böngészem át minden nap ahol ömlesztve ott van az összes város minden kérdése.
Nah mind1 is, de azért elgondokodtató mennyi like-ot kapott Newbie kolléga kommentje... persze biztos nem a fórummal van baj, hanem mindenki mással.
A szabályok mindenesetre kellenek, de az sem árt ha átgondolt értelmes szabályok vannak :)
Airgeneral · Újonc · Sziasztok!
Laura 25-nél jártam. Kecó rendben volt, de nem egyedül van. Kedves, beszédes, tiszta a csaj. Franci tuti, a sportot is jól űzi, de nem b.f., csak egy baráti atakk benyomásom volt. Korrekt, mindent megkaptam, amiért mentem. Nem óranézős, még menni fogok.
Sziasztok makktársak! Infót szeretnék Zafira 30 ról. a képei alapján dögös a csaj! Valaki volt már nála közületek az megoszthatná velem a tapasztalatait itt vagy privátban. milyen a technikája, bírja-e a kemény szexet, hozzáállása... stb.
előre is köszönöm a válaszokat!
Ha valaki azt írja a hírdetésében, hogy bármilor, bárhol az miért nem érhető el vasárnap délelőtt????
Kaposváron.
Üdv!
Korábban számtalan ötlettel kerestelek már meg titeket, amikből ha jól emlékszem semmi nem valósult meg. De sebaj. "Jó pap holtig tanul."
Lehetne olyan opció a regisztrált vendégek számára, hogy a kiválasztott hirdetőt - saját magának - "megjelölje":
-"Meg szeretném látogatva" vagy "Kiszemelt" illetve a
"Tiltó lista" amiket természetesen csak a felhasználó lát, és más nem.
Az előbbi azért lenne szükséges, mert a kedvencnek jelölés félrevezeti a többi látogatót, mert máshogyan nem tudom megjelölni a kiszemelt hirdetőt.
A másik opció ki tudná szűrni a korábban már meglátogatott hirdető személyét, és nem lennének felesleges látogatások a telefonszám, név, képek, életkor megváltoztatása miatt.
Szerintem az érdek közös, és a megvalósítás sem ütközik semmilyen szabályzóba!
Köszönettel!
Fütyülős · Őstag · Akkor folytassuk a "fekete levest" :
Barbi(19): A megbeszéltek ellenére a helyszínen - telefonba - közölte, hogy el kellett mennie. Helyette ajánlotta a barátnőjét, aki kb. kétszer akkora, mint Barbi, és cseppet sem volt szimpatikus. Tipli! És így már Barbi se, főleg a korábban már említett ***moderálva*** miatt! Diszkréció nulla! A sok rajongója ellénére én behúzom neki a "fekete pontot".
Izabelle(21): Nem a hírdetés képein szereplő lány fogad. Helyette a már korábban a belvárosból ismerhető nagy darab, ragyás képű, tetovált lány van ott. Amúgy kedves, de az átverés, az átverés! Nem értem miért kell korábban regisztrált hirdetők képei mögé bújva kellemetlen perceket átélni! Jah, és ezzerrel megy az ügynökösdi, ide menj, oda menj! Na nem! Low prize, zero girl!
Laura(22): Ahogyan itt korábban említették, megbízhatatlan, kifogások, lehúzás. Van itt minden, csak a hirdetésben szereplő "pásztor óra" hiányzik. Nem tudom kik lehetnek a "rajongó tábora", és hogy szedett össze ennyi "like-ot"!?
Tudom korábban megfogadtam nem írok több beszámolót, de annyira irritálnak a félrevezető, lehúzós, átverős hirdetők! Hol vannak a korábban megbízható, igényes, diszkrét lányok? Ez költői kérdés volt, de ha valaki tudja jöhet privátban az infó!
Henna es Paulina
Baratommal mentem, mar az indulas csodas volt, mivel azonnal kiderult, hogy a kepeken nem ok szerepelnek, majd amint beleptunk az ajton rogton *** moderálva ***, az eredetileg megbeszeltekhez kepest. Ebbe mi nem mentunk bele termeszetesen.
Vegig flegma stilus, az osszes letezo kifogas, hogy ne legyen szex, csak idohuzas.
Lehuzas, nem ajanlatos.
szorosgorilla · Lelkes újonc · Aysaa 22
***moderálva***, de nem tudtam honnan ismerős az arca.
az autósmekihez közel,lakás fürdő tiszta,
a előre elkéri a megbeszéltet és el is tűnik a szobából,
a *** moderálva *** után kérdezi hogy kell-e extra,
kb 10 extrát sorolt fel, kínálgatja Laura szobatarsat és a 3-ast, bejön beszélgetnek, megy a telózás, kimegy mosdani,
törölgeti a farkam, nem szereti ha vizes, nedves,
kibújva mindenféle szolgáltatás alól
nagyon nem ajánlom egyik csajt sem, messzire kerülendők
Kira (23)
lakás rendezett tiszta, fürdő tiszta, rendben, kedves, franciában néha van egy kis fog, de változtat ha jelzem, egyébként kitartó és lelkes, nf van,
aktusban hagyja a gyors tempót, nincs nyafogás, a befejezésben sem finnyás
visszamegyek