Nicole(26)-ról nem tud valaki valamit? Pécsen voltam nála, csodás volt, de azóta se látom sehol
Nicole(26)-ról nem tud valaki valamit? Pécsen voltam nála, csodás volt, de azóta se látom sehol
Anonimguy · Újonc · Voltam Dórinál(20) nemrég. Külsőre tényleg remek, mint a képeken, de a hozáállás nem annyira. Lehet miattam, mert nem tetszettem, de akkor is nagyon elcsalta az időt, ráadásul alig lehetett csinálni valamit, amihez képest meg sok pénzt kér. Szóval eléggé csalódás volt
Gabo30 · Kvázi-tag · Hali igen, néha nem ártana frissítenie a fotókat,a régi motorosok meg nem nagyon foglalkoznak evvel. Van olyan aki már jó pár éve ugyan avval a fotókkal hirdet, meg van a visszajáró köre ,érted.Másik ha már nem az a szolgáltató fogad akit a képeken láttál,simán fordulj sarkon,ott már valami nem kóser . mindig legyen A,B,C,D terv ,,vagy járj a bevált szolgáltatókhoz.
Sziasztok!
Tocóvölgyben vagy tocóskertben tud esetleg valaki lányt?
Sziasztok. 1 . Sok hirdető több éves fényképekkel hirdet. Én nem szeretem a retusos képeket,mert ha elmész hozzá,nem azt a kinézetet kapod,mint ami a képeken van.
Javasolnám a havi friss retusmentes uj képek feltöltését .
2. Kérdésem. Ha egy hirdetőhöz elmegyek,és ajtó nyitás után nem ugy néz ki mint a képeken, akkor vissza vonhatóm,hogy bejjebb menjek ? Másnévem, mondhatom neki, hogy bocsi,mégse szeretném vele ??
Kedves István!
Elismerem, minden szavad fedi a valóságot. De.... kíváncsi lennék, ha belőlem is ilyen áporodott, irtózatos szag áradt volna, akkor te milyen műsorban részesítettél volna.
Gia vélemény?
Üdv valaki tudna infot a vL hirdetö Edinárol sajnos multkor felhivtam érdeklödtem elmondot mindent megbeszéltem hogy 16 orakor szeretném maglátogatni mondta hogy jo de hivjam elötte nagyed orával kb 10-szer probáltam nem vette fel 1 ora mulva sikerült elérnem azt mondta hogy hivjam háromnegyed ora mulva megint nem vette fel késsöb 18- orakor felvete válasz hogy hivjam vissza háromnegyed orra mulva köszönöm szépen a pontoságot és a koraltséget 150-fen km -ert utaztam azért hogy hívj majd vissza
cmelak · Újonc · Noémi is egy nulla a melleit félti vagy mi mert mindig rajta volt a meltartó biztos nem megyek többet Ja meg 1 ó fizetem és azt mondta egyórában is 1 patron de a telefonba meg lehozza a csillagos eget!!!!!
Lehet, hogy egyszerűen csak megkéne tanulni helyesen leírni a szavakat. Bár igaz, pár ember figyelmét a helyesírásával biztosan felkeltette,és fel is dobta a kedvét. Én megmosolyogtam, hogy ennyi tudással volt bátorsága ide írni. De viszont, el is gobdolkodtam, hogy ezek a lányok az ilyen emberekkel, miről tudnak beszélgetni.
Aki keres talál.
Anett meghalt,........ 😉
Más személyiséggel újjá életét.......😉
Aki akarja megtalálja a............ nál.
Nem tudom eldönteni,hogy ennyire buta vagy csak egyszerüen retardált!:)))
Gabo30 · Kvázi-tag · Lányok Rami 21,Dóra 21,Roxy26, lehet menni vendégesébe a MustafaClarkson hozzz olvassátok a beszélgessünket.,,ja és egyesszere menjetek ...ilyen nincs 😂😂😂 😂😂😂
Én szeretem a természetet. Mindíg meghóza a kedvem h felhivjak egy csajszikát. Nézem a szép zöld leveleket lágyan fujjja a szellö a lombolat s csak szivom magamba az energiáf friss levegöt. Föleg ha az estét egy gyönyörü bájos lány társaságában sikerült tőlteni...
Egyszerúen nem elég... egész estére akarok lányt mafam melé nem birok be telleni a szépsegék látványával.
Rani21 kedvencem szép hosszu fekete haj mmm. De dorika s roxyka is szép. Gyertek el hózám 3 an vendégaégbe szépségeim.
Sziasztok!
Diát (29) sikerült már elérni valakinek? Sosem veszi fela telefont. Esetleg tapasztalat?
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata jelenleg Székesfehérváron rendelő Roxy nevű lányról?
Minden infót előre is köszönök!
szorosgorilla · Lelkes újonc · Szandra 26
helyszín átlagos, egyeztetés és bejutás könnyű, közvetlen és kommunikatív, beszélgetős kedvében volt, bf van,
masszázsa jó volt, érződik a kezén, hogy nem kezdő, befejezés óvszerben francia, aztán fordított lovagló póz aktus.
visszamegyek
nivod85 · Újonc · Alexa31-voltam mar nala regeben mikor meg a Furedin rendelt,a szolgaltatas a regi jo tehnika es a vegtermeket is szereti.A kora az joval tobb mint 31 de ha egy jo milf erdekel akor jo dontes ajalom.
Egy *** moderálva *** találkoztam az alábbi bemutatkozó szöveggel:
"Sziasztok egy edes kedves szoke cica baba vagyok imadok oralisan boldogsagot okozni es imadom ha kitenyésztethetlek"
Nem semmi :) Most ki fogja a puskát? A nyúl vagy a vadász :)...
Stimmel! Velem is kedves volt, bár nem barátnő. Mindennel elégedett voltam és jól el is beszélgettünk, valószínű hogy megyek még hozzá.
Azon kevés lány egyike, akit merek ajánlani...