Üdv kit ajánlatok ?
Üdv kit ajánlatok ?
" Szinti(20): Azt hittem valami átverős műsorba csöppentem. A helyszín egy igazi, hamísítatlan c*gány putri. A pulyák az utcán, meg az udvaron. Mindenfelé szemét, száradó ruhák. A lány a képeknek megfelelően alacsony, vékony, szép arcú. Ekkor bevezet a "Jurassic Parkon" keresztül egy nyári konyhába. Se ágy, se szoba. Kérdezem ez most komoly. Asszongya igen. Na ekkor jöttem el, és útközben még tudtam köszönni a kedves anyukának is! Ez valami borzalmas volt! Senkinek nem ajánlom! "
Fütyülős kolléga 2018 szeptemberi beszámolójából idéztem. Azóta lehet változott már a helyzet :D
Dominika26 tel.:.......7058
Örökösön rendel
A fotói alapján választottam , mivel erősen retusált képek gondoltam, hogy a valóság más lesz de szerencsére nem sokkal kaptam rosszabb látványt. Fejre szebbet vártam és a retusálásnal emeltek a cicin és a fenekén.
Szolgaltatas átlagos
Most volt először alkalmam szilikon is ajkú lánnyal lenni de inkább csak zavart a csóknál és az orálnál.
Ilyen névvel komoly is lehetsz!Az a baj a gondolkodással hogy nem értesz hozzá 😅 na ikszeld ki magad amőba bajnok ,személyi számod 1,5 -el kezdődik vagy mit tudom én hehehee :)))
Nekem folydogálsz kis patak? Én ha, zsírozni akarok előveszem a magyar kártyát. Amőbázni szeretek, vettem már rész amőba bajnokságon. Nagyon jó játék, sokat kell gondolkodni. Előre kell gondolkodni több lépéssel. Nekem, a jó bögyös Cicusok jönnek be. Komoly férfi, a bögyös nőket szereti. :)))
Téged meg ki a f@szom kérdezett jegenye? Ha majd kíváncsi vagyok a véleményedre megkérdezlek vágod! Másik kinek mi jön be:D,, Ha zsírozni akarok akkor már kártya,szedjél veszőkosárba hangyát avval elleszel egy ideig 😃
Valaki volt már a Szofinál?Vélemény?
Ennyire nincs témád? :D Vagy el akarsz valamit érni ezzel a beírással? :D Én , a jó bögyös nőket szeretem, van mit fogni rajtuk.
Üdv kit ajánlatok itt Szhelyen belül?
Sziasztok.
Alexandra 25 vékony csaj, Győrben hírdet. Tudtok róla mondani valamit? Köszi
Egy két lányra ráférne egy kiadós fogyókúra, mert lassan legurulnak az oldalról.. 😆🤪
Üdv urak.
Mai probalkozasok:
Krisztina massázs: Telefonban kedves hang es gyors egyeztetés után megérkeztem.
Konnyu bejutás,de amikor a szobába léptem láttam hogy valami nem stimmel.
A képeken szerintem nem ő van.Nem is hasonlít ra.A rendes szoba ajtó nincs,csak egy harmonika ajtó.Nem egyedül van.
Illedelmesen megköszönték a lehetőséget es gyorsan távoztam.
Petra22:Telefonban tetszetős hang,képek alapjan mar sokkal jobb folytatásának bizonyult.
Pár csörgés után felvette......Szépen elmond mindent majd jönnek az *** moderálva ***,amire nem számítottam...
*** moderálva ***
azt hittem rosszul hallok.....
Megkoszontem es ennyi.
Ma este megyek Ginger-hez.A visszajelzések alapján jo választásnak tűnik...
Csatlakozom az előttem szólóhoz,egy Angyali Teremtés,akinek az égvilágon semmi szüksége önreklámra!!! ❤️
Alexa 27 újra Pécsen hosszú kihagyás után.
Aki szereti a hatalmas melleket abszolút ajánlom (a nagy mellekhez persze nem vékony alkat társul). A kégli rendben van, a csaj kedves, korrekt a kiszolgálás, nincsenek extra költségek. Nem hisztizik, ha megkéred, hogy pl. húzzon magassarkút, vagy kebelszexet akarsz. Én teljesen elégedetten távoztam.
Ivett tényleg egy szép csaj szép kék szemei vannak Én is nagyon szeretem a munkásságát
A többi csajról csak annyit nagyon elszálltak az árakkal sokat kérnek a semmiért és nagyon be fásult ak.
Ivett mivel ritkán van és jó az amit nyújt ezért sokkal kívánatosabb a társainál . kicsi cici feszes popsi
Egyet értek veled valóban jó szolgáltató az Ivett :) Én utoljára talán egy éve jártam nálla a korzó hátánál, és arcra, testre, hozzáállásra is jó volt az Ivett! De az igazsághoz hozzátartozik, hogy régebben is hírdetett ő már kisebb nagyobb megszakitásokkal és régen is mindig megbízható jó szolgáltató volt! Mostanában tényleg inkább hétvégén elérhető, akinek sikerül bejutnia hozzá biztosra merek fogadni, hogy kellemes élményben lesz része :)
Ivett lehet vándorolgat!Azért kéne többen látogatni itt maradjon!Nagyon megéri!Megjegyeztem nála ritkán látom hirdetéseit!Válasz meg vannak a törzsvendégei!Amin nem csodálkozom annyira nem is kell már hirdese magát!
Lolen 22 (jelenleg Szombathely, szőke) engem is érdekelne. Tapasztalatok?
Köszi!
Köszi a figyelmeztetést...
Lolen (22éves)-nél járt már valaki?
Ivett jelenleg nem hirdet, általában péntek este, szombat délután és este van. Amikor dolgozik, akkor aktív csak a hirdetése.