Hááát... számodra ez csinos? Bár ez a dolog szubjektív.....
Hááát... számodra ez csinos? Bár ez a dolog szubjektív.....
Sziasztok! Natur franciára milf kategóriából kit ajánlanátok?
Hogy lehet az, hogy Bianka 24-ről egyetlen beszámolót sem találni? Kivéve azt az egy nem túl hitelest. Pedig a képek alapján jó kis csaj lehet!
alisha rol mia velemenyetek ?
Szevasztok tudnátok segíteni egy (több) igazi kigyóbüvöt keresek Debrecenben Elöre is köszönöm
Pecsi tapasztalt oreg rokak. Alman kivul van itt valaki akinel minosegi anal szolgaltatas van ?
Kedves olvasó!
Mielőtt leírnám az észrevételeimet, szeretném kijelenteni, hogy minden tiszteletem a tiétek csajok!!!
"Némi anyagi hozzájárulásért cserébe" -Vadidegen pasikat engedtek be a lakásotokba és szexeltek velük!
Kiszolgáltatva magatokat mindenféle perverz, nyálcsorgató, bunkó pasinak és nem kis veszélynek.
De...
A hozzátok járó vendégek legalább 80%-a normális, kedves, kimutatja felétek a tiszteletét.
Sajnos, ezt nem minden hírdető lány tudja, vagy akarja értékelni!!!
Tisztában vagytok vele, hogy mi, pasik, miért is járunk hozzátok?
"Pár csaj, most nevetve azt mondja: mert b...ni akartok!!!"
Hm... na, miattatok van vagy lesz kevesebb normális kuncsaftja a becsületesen dolgozó csajoknak!
Mi, pasik, azért vesszük igénybe ezt a fajta szolgáltatást, mert kikapcsolódásra vágyunk,
kedvességre vágyunk, egy kis beszélgetésre vágyunk, törődésre, odafigyelésre vágyunk.
Igazán JÓ SZEX-re vágyunk. Olyan dolgokra, amiket otthon nem kapunk meg!
Vagy a sok munka miatt nincs időnk ismerkedni! Vagy nincs lehetőségünk más módon, olyan
szép és formás lányokkal együtt lenni, mint ti, mert nem vagyunk elég sármosak, vagy már nem vagyunk
elég izmosak és fiatalok!
Igen. A pasiknak is vannak érzéseik!!!
Igen. A pasiknak is vannak vágyaik, álmaik!
Nem mindenki bunkó paraszt!!!
...és most jöjjön a fekete leves...
Kedves lányok!
Amikor kiraktok egy képet magatokról, de már rég nem úgy néztek ki (5-10 évvel idősebb és ugyan ennyi kilóval több), az ÁTVERÉS!
Amikor leírjátok és a telefonba is elmondjátok, hogy mit vállaltok, de személyesen már a felét sem, az ÁTVERÉS!
Amikor egy mosolygós, beszélgetős lányra számítunk a bemutatkozó szöveg alapján, de egy néma, pofákat vágó csajszi áll előttünk, az ÁTVERÉS!
Amikor menet közben derül ki, hogy cickóhoz vagy puncihoz nem lehet hozzáérni, az ÁTVERÉS!
Ahogy "Ti lányok" elvárjátok tőlünk, hogy ne kezeljünk úgy titeket, mint egy Kurvát, úgy mi is elvárjuk tőletek, hogy "Ne nézzetek minket HÜLYÉNEK!"
Tisztelet a kivételnek!
Ha már fizetünk egy szolgáltatásért, szeretnénk azt meg is kapni!
Jómagam, belefutottam egymás után 4 olyan lányba, akik után azt mondtam magamnak: jobb érzés lett volna otthon kiverni!
Az ötödik borzalmas élmény után, úgy éreztem magam, hogy egy értéktelen senki vagyok, aki még akkor sem kap kedvességet egy szép lánytól, ha fizet érte!
Összességében, 7 lánnyal voltam eddig! Ebből 5 nagyon rossz élmény volt! 1 elfogadható és 1 fantasztikusan csodálatos!
Mindenki döntse el maga, hogy megéri vagy sem, az ilyen fajta zsákbamacska!
Részemről, jön egy nagyobb szünet, újra, hogy legyen időm összeszedni a lelkem darabjait...
slimjohn · Újonc · Új lány a palettán: Flóra (20) Felhívtam, felvette. Érdeklődtem, merre dolgozik. Mondja, de hadar, egy mukkot sem lehet érteni a mondókájából. Megkérdezem újra, megismétli ugyanabban a tempóban, majd bontja a hívást. Így nem sok vendége lesz. :(
Sokan vannak ezzel így! :-)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a Viki 58 nevű hölgyről (never kort helyet mindig variál). Fotók alapján azért be lehet azonosítani. Akinek van személyen élménye kérem ossza már meg velünk, vagy velem privátban. Előre is köszönöm.
Sziasztok,
Ki melyik kecskeméti lánynák volt mostanában?
Szilikoncicis Nikiről vélemény? Vagy bárki esetleg friss tapasztalat bárkiről?
Köszi
Unique-nál jártam. Fantasztikus MILF. Dögös arc, szilikon cicik, bronzis bőr, kigyúrt lábak, kerek fenék, vörös körmök fenn/ lenn, lakás tiszta, hölgy barátságos, szex jó......feldobta a napomat.
Sziasztok.
Nina már nem hirdet Sopronban?
Rég óta nem találom a hírdetését.
Érdeklődnék, hogy Tina 22-nél mennyire van jelen a C-faktor?
Sziasztok valaki esetleg Barbiról vagy Szabinóról tudna valami infót adni előre is köszi
Az imént meglátogattam Judy (36)-ot. Nem akarom nagyon bő lére ereszteni, a lényeg, hogy nem csalódtam. Fél órás kaland, környezet megfelel, tisztaság van. Átlagos arc, jó test, szép cickók. Kedves, beszélgetős partner. Fürdőből visszatérve sejtelmes félhomály fogadott, ha jól emlékszem, csak a tévé világított (de lehalkította természetesen). Normál dolgokra + ráadásként NFVSZ-re mentem. Franciája az én ízlésemnek eleinte a kelleténél erőteljesebb volt, de a végén a kis kézimunka, majd eldurranás a szájában kifejezetten jól esett.A lovagló pózt ne hagyja ki, aki elmenne hozzá, abban nagyon profi.
Sziasztók,szép estét.Pápán az Aminához miért olyan nehéz bejutni?Bekerülni?Mi ennek az oka?Várom a megtisztelő válaszokat.
Airgeneral · Újonc · Üdv ismét! Most Dittut látogattam meg. Egy angyal és igazi szépség. Kedves, jó beszélgetőpartner és a szolgáltatása is első osztályú. Elégedetten távoztam, visszamegyek még.
Gabo30 · Kvázi-tag · Lassan több lesz itt a Ts mint az igazi nő, aztán meg sír a szátok hogy nincs kihez menni! Ja ez kritika áhh ,, dehogy saját véleményem! A férfi társadalom ***moderálva*** az én szemben,a ***moderálva*** ,igazi kis ***moderálva***. Másik félév után ír a csajokról, röhej na mindegy,,Szerintem benned is meg van a hajlam ,,off ,jól van az nekem nem fáj,,Hozott pár infót már ő a király,, ez nem semmi, ide jutottunk,, elmégy dolgozni mire hazaérsz b*zi leszel.Te legalább meg mondat a farnkót újonckám..: P
Én is ezért nem nagyon lépek már be, mert percenként irja be, hogy ő és a férje vár egy kalandra, meg mások is reklámozzák magukat.. valamelyik nap beléptem és 2 darab embert ismertem a Mifhuntert, és a yamah 2000, többi ismeretlen, de nincs egy téma nincs semmi csak " zalából valaki, Győrből valaki, Szombathelyről valaki? ? " Ezek mennek Chaten :( amikor majdnem egy évig nem volt chat, akik addig törzstagok voltak szinte mindenki eltünt a Chatről.. Nándi, Dior, Virág.... Zs1987. . stb.. sajnos...