Ja. Mióta mindent átraknak általános csevegésbe és azt sem lehet tudni, hogy melyik hozzászólás melyik városhoz tartozik. Ezt elb@szták rendesen.
Ja. Mióta mindent átraknak általános csevegésbe és azt sem lehet tudni, hogy melyik hozzászólás melyik városhoz tartozik. Ezt elb@szták rendesen.
slimjohn · Újonc · Nem tévedsz. :) Viszont ezen a játéktéren ez a sajátosság nem mindig hátrány. Az egzotikum is lehet vonzó. A teljesítményt persze számos tényező befolyásolja.
Nati21-ről vélemény, milyen élményeitek vannak vele kapcsopatban?
Gabo30 · Kvázi-tag · Majd elmúlik! :)
A képek alapján van benne egy vonóval. Vagy tévedek?
Hogy ellaposodott a fórum........
Szombathely vigyázz, van egy új hölgy Zafira aki még nem hajlandó levetkőzni sem és hozzáérni sem mivel ez már extra. Egy fal kellene talán közénk egy lyukkal talán. Kritikán aluli a hozzáállása itt még ilyet még nem tapasztaltam.
Érdeklődnék egy Andi nevű kisasszonyról, aki kép nélkül az apróhirdetések között hirdet. 39 éves, a telefonban normálisnak tűnik, munka mellett maszekol. Ha valakinek infója róla, kérem privát üzenetben küldje el.
kankirály · Lelkes újonc · sok hölgy 5, 10 éve hirdet stabilan. dehogyis hagyják abba!
Virág masszázs merre lett ?
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Ez igaz! Mid sorra hagyják abba a jó szolgáltatók, vagy felejtősbe tesznek, mindegy lényegtelen.Az ujjakról meg alig van infó mégis van vendégük, vagy nincs,talán ha nem csak mi tagok írnánk ide másabb lenne a helyzet.Én úgy vagyok vele,ha nincs a kiszemeltemről megbízható infó felejtősbe teszem,a régi jó bevált csajokról meg elég 1x2 írni már akik meg vannak még.Sok az új vagy átutazó aki csak pár napig van itt, mire eljutnál hozzá kapod az infót hogy már nincs és tovább ált vagy felejtős.
karcsi30 · Újonc · Utólag is Boldog születésnapot Andi 35!
Sziasztok!
Elképesztő ez a hozzáállás a lányoktól.
Vannak hirdetések amelyeken forró nyár van és hideg üdítővel várnak.
Másoknál még év vége van és hatalmas akciókat ígérnek.
Lányok az idő nem ált meg. Már 2019. január van. Nincs hőség és az év vége is elmúlt.
Aktualizálni kellene a hirdetéseket.
Szép napot
Tapasztalata valakinek a vas megyében, azon belül is először Szombathelyen, Sárváron most pedig Gércén hirdető szlovák csajszirol? Jelenleg a Loren nevet hasznalja itt, de volt már Brigi és több másik neve illetve telefonszáma is.. Engem lehuzott 15 ezerrel kb 2 hete 🤔
Hogy kinyírták a fórumot! Már a kutya sem ír ide. :(
Sokmindent el lehet kapni ezek utjan mint csok nyalas stb. Lehet megunta. Ne bantsatok. Amugy a kurva nem csokolozik miota vilag a vilag.
kankirály · Lelkes újonc · Tisztelt Makktársaim! Olvasom a hirdetőknél az étlapot. Tudjátok, sok nő olyat ajánl ami nekem már 20 évesen is unalmas volt, ráadásul mindezt szoros időkeretbe szorítva.
Üdv!
Melyikről?
Sziasztok!
Szofiról valakinek van valami infója?? Köszönöm!
Üdv Urak! Régen jártam már itt. Meglátogattam ma Vivent(30).A képeken ő van,időt nem nézi.Brutálisan oda teszi magát!! Jelen pillanatban messze veri a Soproni mezőnyt.Vigyázzatok rá hogy még sokszor jöjjön! 😉