Sziasztok!
Mónika 40 érdekelne. Tudnátok írni beszámolót? Popsit vállal?
Köszönöm
Sziasztok!
Mónika 40 érdekelne. Tudnátok írni beszámolót? Popsit vállal?
Köszönöm
staffi · Őstag · Claudia30 : Tudom, hogy most "megfog ölni" mert megkért ne írjak róla, de gyerekoromba se voltam szófogadó kisfiu :) Na már most csak emiatt nem sok mindent írok róla :) Első perctől megvolt a kémia, laza közvetlen kedves csaj! Francia finom érzéki, bőnyálas, szembenézős! Szex szuper, semmi nyafogás mindenben a kedvembe járt, cici nagyon jó és ügyesen használja is. .... egyszóval Claudia újabb törzsvendéget szereztél magadnak jómagam személyében :) Ja, és bocsi vállalom a következményeket ha újból meglátogatlak! :D
ha aktív a hirdetése úgyis látod a számát
ha meg nem aktív a hirdetése felesleges hívogatni az illetőt.
Maya-ról tud valaki valamit?Megint abbahagyta volna? :(
Korábban voltam fent hasonló névvel regelve. Gondoltam visszanézek hátha talál itt az ember használható infókat is a hölgyekről. Felemásak az érzéseim. Lehet túl sok tapasztalattal nem gazdagodok ha megtekintem az utóbbi idők fórumhozzászólásait...
Mindenesetre néhány hölggyel kapcsoaltban megosztom a saját tapasztalataimat:
Becca 31: Még a nyáron látogattam meg a hölgyet. Akkor panelház sokadik emelete, de igényesen berendezett lakás, tiszta fürdőszoba. Becca külseje kifogástalan szép formás cicikkel, dögös popsival, szép arccal. A franciát nagyon ügyesen csinálja és a viszonzást is szívesen fogadta. Kellemes volt vele az együttlét is. Kezdeményező, igyekszik a kedvedben járni, jó beszélgetőpratner. A jó szolgáltatók közé tartozik, még tervezem meglátogatni.
Liza 37: A képei alapján egy nagyon dögös milf és korábban jó visszajelzéseket olvastam róla. Vándormadár de Győrben is fel szokott néha tűnni. Sajnos a telefonos egyeztetés után ami szerintem normál keretek között zajlott (udvarias voltam, megtudakoltam részletesen minden információt) nem jutottunk tovább. Vagyis megbeszéltem vele, hogy másfél óra múlva tudok ott lenni és biztos megyek. Ott is voltam a megbeszélt időben, de a sokadik hívásra, kicsöngésre sem vette fel a telefont. Én a "kis" 50 km-emet leutaztam hozzá, hívtam a megbeszélt időben a címért erre nem vette fel. Kicsit később próbáltam amikor felvette, de mikor mondtam neki ki és miért vagyok itt a megbeszélt időben kinyomott. Ezután írtam neki egy abszolút kulturált hangnemű sms-t arról hogy mi a véleményem az ilyen hozzáállásról és haza jöttem. Szerintem nem kell sok kommentárt fűznöm hozzá, hogy milyen szinten van az ilyen hozzáállás... 1000% hogy nem fogom többet keresni és senkinek nem is ajánlom! Szánalmas viselkedés a korekt hozzáállással szemben!
Gingger 21: Többször jártam már nála, már talán tavaly nyár óta rendel Győrben, úgy nézem itt az oldalon új csak. Mivel visszajáró vendég vagyok ez szerintem tükrözi az elégedettségemet. Már az első alkalommal kedvesen tájékoztatott részletesen mindenről, ami jó alap volt egy jó kezdéshez. Sok lány (lehet rossz napja van vagy alapból ilyen unott a telefonban) már azzal elriasztja a vendéget, hogy nem tudja normális hangnemben, értelmes mondatokban elmondani mi az amit vállal és mi az amit nem. Annak ellenére, hogy ki van takarva nagyon kedves, szép arcú lány. A teste is tökéletes, formás popsi, tenyérbe illő finom cicik. Ahol fogad egy új építésű társasház a belvárosban. Igényesen berendezve, tisztaság mindenhol, többféle tusfürdő, tiszta törülköző. A hozzáállására sem lehet panasz hiszen igyekezett mindenben a kevemben járni. Kedves, türelmes, nem az az óranézős fajta. A franciája nagyon kellemes, ügyesen csinálja. Az együttlétre sem lehetett sohasem panasz, sokféle pózt kipróbáltunk, de sohasem kezdett el nyafogni, hogy ezt ne vagy azt ne. Természetesen mindent az előre megbeszélt kereteken belül. Ami még lényeges mindezek mellett, hogy egy értelmes hölgy aki jó beszélgetőpartner és sok témához hozzátud szólni. Nem az olyan fajta lány aki mellett csak fekszel a két akció között és csak elvétve mond egy igent vagy nemet ha kérdezel tőle valamit. Szerintem azért ez is fontos a dologban, annak ellenére hogy tudja az ember miért is megy hozzá. Szóval összeségében számomra most a legszimpatikusabb és az egyik legjobb szolgáltató Győrben és ami még lényeges a rózsaszálak száma is megfelelő. Sajnos max a két kezemen, de lehet még az is sok lenne, hogy összeszámoljam jelenleg ki az akihez valóban érdemes elmenni és "áldozni" rá mind időt, mind rózsszálat. Nekem mindenképpen az egyik további fix választottam lesz.
Nagyjából ezek a tapasztalatok voltak a közelmúltban. Sajna nem csak pozitív de még így is jó arány a 2:1! *** moderálva ***. Mindenkinek további jó vadászatot! ;)
Sonja 23 nem eresztette bő lére a bemutatkozó szövegét! :-)
Nos lehet, hogy rosszul emlékszem de Patirol talán én írtam először véleményt és azóta annyira felkapott lett, hogy nem is tudtam tőle időpontot kérni!
Mar akkor is jó szolgáltató volt és azóta gondolom meg jobb lett.
Tapasztalatból mondom, hogy taktikáznom kell a pozitív beszámolókkal, mert később elég nehezen tudok bejutni a profi lányokhoz!
Es Pati pont ilyen
Szia! Gréta25 meg ér egy misét :) Lentebbi irományomból bővebben is informálódhatsz!
Üdv. Kit tudtok ajánlani itt Szhelyen belül ?
Szia, a debreceni Lana (most már 27)? Hirdet jelenleg. Van róla infod/ tapasztalatod?
Ma is várlak Nyíregyházán sok puszi
staffi · Őstag · Igaz, a Pati valóban jó, de azért néha a képeit frissithetné.. . :)
helosztok
véleményeteket kérném Sayuri (26) meg valakinek tud esetleg videót mutatni hölgyröl akció közben ?
Hello!!!
Timi(38)-nál egész jó volt.
Együtt fürödtünk, majd jött a java!!
Tényleg erotikusan túlfűtött, és be nem állt még közben sem a pici szája:))))
Az én sorrendem:
1. Anita 26
2. Alexandra 25
3. Gabi 31
Nektek?
Sziasztok! Először írok ide, bár már régen figyelemmel kísérem a fórumot. Legtöbbször olyan lányokat választottam akikről pozitív beszámolókat olvastam. Akiről most mégis írni szeretnék az Pati. Nagyon sokáig azt hittem ez a lány számomra elérhetetlen hiába hívtam nem vette fel vagy ha felvette már nem tudott aznap fogadni. Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy ragaszkodni szoktam az egy órás műsorhoz. Szombaton mégis mellém szegődött a szerencse sokszori hívás után felvette és időpontot is tudtunk egyeztetni. A lényeg, hogy végre találkozhatok vele. Bevallom férfiasan annyira dícsértétek rendesen izgultam. A lakásba lépve egy nagyon kedves mosolygós lány fogadott. Megbeszéltünk a dolgokat majd gyors zuhany. A részletekkel nem untatlak benneteket, de az biztos, hogy ilyen BF-ben még nem volt részem. Nem szabad feladni hívni kell ez a lány fantasztikus!
Tisztelt Chef...nem akarok bele bonyolodni esetleges vitákba mert értelmetlenek tartom ezert csak annyit jegyeznék meg az irtakhoz hogy ha nem engem vélt fel fedezni a képeken miert nem a helyszinen mondta nagyon szivesen meg mutattam volna arc kitakarás nélkül csak hogy ne vádoljon igazságtalanul ....a szoba ajtoval kapcsolatban meg mar ne is haragudjon a lakas ilyen berendezéssel áll módunkban el fogadni ahogy êppen van de nézze a jo oldalát tuti nem zárják magára 😉☺☺viszont a diszkrécio adott es soha senki nem zavar es szerintem egy kellemes masszázsnãl nem az ajto minösége a fő ...es igen általában ketten vagyunk a lakásban de attol függetlenül mint az elöbb is emlitettem a diszkréció adott!!! Szerintem Ön sem találkozott senkivel mert erre oda figyelünk....Nem értem miert kell a lányokat negativ szinben fel tüntetni pláne igazságtalanul de maradok tisztelettel tovabbi szép napot ! :)
Gabo30 · Kvázi-tag · Persze ezt nem is tanácsnak szántam!Valamikor én is így csináltam, akkor is elfogom érni ha törik ha szakad néha túl is toltam a dolgokat.Engem is ismer pár hirdető jól tudják milyen vagyok, ha épp nem érem el akihez mennék 1-2 hívás után nézek másikat legyen az új vagy régi bevált szolgáltató.Mindenki más kép csinálja, én tuti nem fogom állandóan hívogatni mert elakarok jutni hozzá,lényeg akkor legyen elérhető a szolgáltató amikor nekem kel.Igen a Pati akik meg volt nem is 1x-er anno, :)akit addig hívogattam míg végül már egy idő után nem fogadott, akitől ezúton is bocsánatot kérek! Tehát ahány ember annyi szokás.Szép napot! :))
Én azért örülök, hogy ilyen tanácsot nem követtem. Volt egy lány, akit három évig nem tudtam elérni, volt, hogy egy nap 15 percenként telefonáltam rá. Aztán egyszer elértem. Majd az első megbeszélt időpontot az nap reggel lemondta. De két hét múlva sikerült eljutni hozzá, és utána számtalanszor.
A türelem Daniellat-t termet. Megérte meg így is, ilyen előzményekkel is.
Szerintem Pati is az a szolgáltató, akit érdemes üldözni a telefonhivasokkal.
És miért hirdeti magát, ha nem elérhető: jó szolgáltató lévén folyamatosan le vannak foglalva az időpontok, és ilyenkor nehéz már bekerülni újként. De csak egyszer kell a hegynek megtörni 😀
Jessy 22- T nem ismerem, ott nem tudom okot.
Tény, hogy vannak olyan lányok, akikről nincs semmi információ és mégis alig elérhetőek. Ezer oka lehet.
Pont ilyennek futottam be hét elején én is, egy *** moderálva *** hirdetett Abee. Régi hirdetés, és csak harmadik oldalon értem el infót. És mégis sokat kellett telefonálni, hogy elérjem. De elértem, voltam nála és nagyon jó volt.
De régebbről is van több ilyen élményem.
Szóval vannak olyan esetek, amikor érdemes a f.rkunk után menni, és nem a hím soviniszta gondolkodásunk után...