Ha esetleg a kort ()-ben utána írnátok a jó lenne akkor tudná más is ki kire gondol :D
Ha esetleg a kort ()-ben utána írnátok a jó lenne akkor tudná más is ki kire gondol :D
Én is ezt akartam írni. Aki újabban Lucy néven hirdet ő vele semmi gond, írtam is múltkor egy hozzászólásban de sajnos (gondolom más miatt) törölték. Aki már több éve Lucy néven hirdet na őt én sem ajánlom.
Nem értem miért nem lehet kitalálni valami egyedibb nevet...
Lucyval voltam több esetben is, semmi gond vele legalábbis az a Lucy aki csak tavaly óta hirdet, kedves aranyos!
staffi · Őstag · Mia 31: Régebben az Eperjes utcán voltam nálla, szerintem olyan 2 éve! Akkor ajtó nyításkor egy nagyon csinos lány fogadott pont mint a képeken :) minden rendben volt semmi nyafogás..... egy dolog fájt kicsit, nem volt kölcsönös francia és igy nem volt lehetőségem megkóstolni egy ilyen finom kelyhet :( viszont.. azota olvastam rola egy pár infot és azt írták kicsit finyásabb lett , cicikre nagyon vigyázz, nem nagyon engedi a simogatást. háttttt. . .. nem tudom nekem akkoriba nem volt ilyen tapasztalatom vele!
2 hónapja próbalok beszélni vele, de eddig meg nen sikerült elérni.. :D
Többször találkoztam vele mióta visszavonult. Jól ismer.
Minden onnan letiltott, blokkolt. Valentin ♥ napkor valamit tuti én rontottam el.
ha inaktív a hirdetés valószínű nem akar fogadni vendéget se személyesen, se telefonon...
Zara-t mikor lehet hívni? 2 hete hívogatom és azóta se veszi fel. Elore is koszi a valaszt
Csütörtök délután gondoltam felhívom Ramit hátha tud fogadni régen voltam nála. Szerencsém volt egyből felvette. Szokás szerint egy órát kértem meg is beszéltük így aztán a délutánom egy kicsit jobb hangulatba telt mert tudtam, hogy este Ramival nagyon kellemes egy órának nézek elébe. Így is történt zuhany után Rami kezdett, aki már volt nála biztos igazat ad nekem, hogy a franciát mesterfokon beszéli. Nagyon vigyázni kell, hogy az ember nehogy idő előtt elmenjen. Éppen ezért megkérdeztem, hogy lehet - e szó kölcsönös franciáról mert ugye ez a legutóbbi látogatásomkor elmaradt. Most nem mondott nemet így volt szerencsém elidőzni a combjai között. Bevallom őszintén nagyon élveztem a dolgot és ahogy észrevettem Raminak sem volt túl kellemetlen. Sokáig elvoltam a lábai között majd ismét Rami tartott francia nyelvleckét. Mikor már éreztem, hogy mindjárt végem gumit kértem ő pedig beleült és lovagolt egy kicsi. Rami lovaglásban is verhetetlen nem is bírtam sokáig pár perc alatt kivégzett. Kicsit kiszáradtam amíg Rami kiment innivalóért ránéztem a telefonomra szomorúan láttam, hogy lejárt az idő. Igazából még beszélgetni sem tudtunk úgy elrepült az egy óra. Egy biztos nagyon elégedetten távoztam. Rami előtt le a kalappal ő az egyik legjobb. Aki elmegy hozzá biztos nem fog csalódottan távozni.
Hello maya-nal volt valaki? Most hogy néz ki ? Azért kérdezem mer minden képen máshogy néz ki !!! És amúgy mién a hozzáállásban meg szexben?
Hello mindenki.
Mindy28 -ról
Nem voltam bunkó de bunkózóként kezelt én nem süllyedek erre a szintre , vagy jót vagy semmit. ..........
Semmi.
Ui. Szépek a képek ennyi.
Érti mindenki ugye?
Sziasztok Pécsett kit tudnátok ajánlani ?
Sok boldog nőnapot! 🥀💐🌸😉
Anett kérlek vedd fel a kapcsolatot velem! Hiányzol!
Eltűnt a számod. Rég láttalak. Nőnapra keresni akartalak.
Elnézést de komolyan Sz........ k. Nem tehetek róla. Puszi Nem zaklatni akarlak, csak beszélni veled.
Köszönjük a nőnapi jókívánságokat.A hétvégén is várlak benneteket!Puszi!
Bubus01 · Újonc · Sziasztok!
Pécsre látogatók a jovoheten és amióta nem jártam ott elég sok új név tűnt fel. Kit ajánlanátok ?
Boldog Nőnapot minden nőtársamnak!
csatlakozom :)
Boldog nőnapot!
Boldog Nőnapot Minden Nőnek!
ghost1 · Újonc · Boldog nőnapot kívánok, minden kedves hölgynek! :)
Nagyon sok boldog nőnapot kívánok minden kedves hölgynek! Köszönöm,hogy vagytok!