Nőnap alkalmából sok puszi a hölgyeknek 🌹🌹😘
Nőnap alkalmából sok puszi a hölgyeknek 🌹🌹😘
staffi · Őstag · Boldog NŐNAPOT hölgyeim 🌹🌹🌷🌷🌷🌺🌺🌺
Gabo30 · Kvázi-tag · Boldog Nőnapot!A hirdető hölgyeknek.🍀🌹🌹
Nándi · Őstag · Minden kedves hölgyismerősomnek kívánok boldog Nőnapot!
Kedves Hölgyek!
Van köztetek olyan aki rensdszeresen reggel 6 órától tud fogadni?
Köszönöm a válaszokat.
ragadozó2 · Kvázi-tag · Barbi 20 ról van valakinek tapasztalata...
Szívesen olvasnék róla.
Köszi annak aki ír.
Kedves uraim! Anita 31 éves, Szombathelyen rendel jelenleg. Valaki volt nála mostanában? Kaphatok egy kis információt róla? Akár priviben is.
Mia 31
A képei nagyon megtetszettek, így úgy döntöttem meg is látogatom!
Telefon egyeztetés gyorsan ment, a randi helyszíne a lánglovagok környékén található.
Mia tényleg nagyon egyben van , pont mint a képein , hatalmas szilikon cickók, karcsú derék , formás popsi , gyönyörű haj. Arca szerintem szép , bár ugye ez eléggé szubjektív.
Gyors zuhany után már az ágyon is voltam és kezelésbe vette a farkamat. Sajnos csak gumival hajlandó szopni.
Szopásnál nem szerette ha a hajához értem vagy a fejéhez, az ágyon mindig úgy helyezkedett , hogy véletlenül se tudjak rámarkolni vagy esetleg megfogni a melleit.
Hátulról dugva kárpótolt a látvány, gyönyörű nő, szép kerek feneke van.
Sajnos olyan érzésem volt, hogy siet és hamar túl akar lenni rajta, sajnálom, mert jobb hozzá állással akár hova menne, rövid idő alatt kivívná magának a legjobb szolgáltató címet.
Kicsit vegyes érzésekkel távoztam a végén, egyrészről ott vannak a negatív dolgok mit ne nyúlkálj ide-oda , puncit ne fogd meg, gumihoz ne érj hozzá stb.
Másrészről kaptam egy olyan csajt amilyet szerettem volna már rég és végül azt tudom mondani nem bántam meg, hogy őt választottam!
Anált vállal valaki?
Akkor keress olyan lányt aki arccal hirdet.ne szórakozz más idejével!
Sziasztok! Szeretnék megkérdezni, hogy tudtok - e nyíregyen ajánlani olyan hölgyet aki mint domina szerepben igen csak jó? Mert igaz, hogy sok lány adatlapján ott van mint lehetőség, de a legtöbb lánynál szerintem csak vendég csalogató. Remélem tudtok segíteni és válaszaitok előre is köszönöm.
Üdvözletem! Mióta Lana hirdetése nincs fent az oldalon nem igazán találtam olyan lányt akihez vissza mennék itt Győrben.
Laura 28 nevű lány képei megtetszettek, ha esetleg lenne valakinek infója róla megoszthatná velem, jöhet privát üzenet formájában is Köszönöm!
Sziasztok! Segítsetek légyszi! Ki/k dolgoznak az államalapító királyunkról elnevezett út tacskó felőli végéhez közel.
Jöhet privátban is! Előre is köszi
Pár napja jártam Lillánál és kellemes csalódás ért nagyon kedves volt és nagyon kellemes volt vele!
Tegnap végre sikerült meglátogatnom Gabyt! Rég nem voltam nála ugyanis mikor lejár a munkaidőm akkor sajnos neki is,amikor bedig napközben ráértem volna akkor ő nem volt elérhető. Ezért nagyon megörültem, hogy az utóbbi időben szombaton is fogad vendéget. Megbeszéltük, hogy délután mennék és egy órát szeretnék maradni. Megérkeztem pontosan a megbeszélt időpontban teljesen nyugodtan hiszen már többször is voltam nála, azt azért hozzá teszem eleinte még a telefonos egyeztetések is nehezen mentek mert mindig túl ideges voltam . Volt olyan lány aki rámtette a telefont mert annyira zavarba voltam, hogy alig tudtam értelmesen beszélni azt gondolhatta biztos részeg vagyok. Na mindegy ez volt a múlt mostanában már egy kicsit rutinosabb vagyok hiába na gyakorlat teszi a mestert legalábbis ezt gondoltam. Visszatérve Gabyhoz ott álltam az ajtó előtt teljesen nyugodtan addig a pillanatig amíg ki nem nyílt az ajtó, ahogy megláttam elszállt minden önbizalmam mintha először lettem volna nála. Mindig így járok tehát mégsem vagyok még elég rutinos Gabyról viszont ez nem mondható el nála hamar feloldódik az ember . Szerintem Nyíregyházán az egyik legszebb lány. Valószínűleg sokat számít az is a szépségén kívül, hogy nagyon kedves és közvetlen beszélgetni pedig kifejezetten jó vele. Az egy óra alatt viszonylag sokat beszélgettünk ugyanis szerintem az első tizenöt percben kivégzett. Utána kaptam egy hosszabb masszázst bár nem tudom mennyi idő telhetett el mert teljes időzavarba voltam nem volt nálam óra Amikor menni készültem megkérdezte próbáljuk-e meg mégegyszer ez nagyon kedves volt tőle pedig tudta, hogy nálam ez nem szokott menni . Mindenesetre nagyon kitartó volt mindent megpróbált és már majdnem sikerült de a végén mégsem jött össze. Ez van! Nem az ő hibája velem van a baj. Egy biztos a szombat délutánomat kellemesebben el se tudtam volna képzelni . Sajnos ez volt az utolsó szombat amikor dolgozott ezután még ritkábban fogok tudni vele találkozni ez azért lelomboz rendesen. Valahogy meg fogom találni annak a módját , hogy azért ne kelljen teljesen lemondanom Gaby nyújtotta örömökről. Remélem nem csak nekem telt ilyen kellemesen a szombat délután. Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett!
az a gond, hogy már annyiféle nemet, meg mindenféle jelentéseket találnak ki, hogy lehetetlen követni ezt. Egy heteronak meg pláne az, meg nem is foglalkozik vele. Akinek megvan a maga hajlama, úgyis kiszűri, hogy ki a neki megfelelő. Bár ez az oldal, mivel vidéki hirdetőkre fókuszál eleve kevesebben is hirdetnek ebből a rétegekből könnyen rátalálnak bárkire. Talán ha 15 hirdető van ebből a vonalból. Felesleges még azokon belül is kategorizálni szerintem. Aki rájuk izgul úgyis meg tudja különböztetni a parókás bohócót a transz, travi meg mindenféle vonalat is ha megnézi az adatlapokat.
kérdés ugye az volt, hogy milyen a normális hirdető, nem a negatív tapasztalatok
lekopogom de a közel 9 év alatt nagyon kevés negatív dologba futottam bele, próbáltam mindig a nekem tetszőt választani meg valamennyire utánajárni a dolgoknak.
Ha rajtam múlna elég lenne 2-3 fix is, akikhez mindig lehetne menni, ha nem lennének ekkora vándorlások országon belül
Köszi a részletes választ.
De szerintem ennek alapnak kéne lennie.
Sajnálom ha ilyenekbe futtok.
Dehát, mint mindenhol előfordul.
Csak szankciója nincs.
Kérdés, hogy ami nekem, vagy a többieknek alap az a nőknek is alap-e :) de szerintem:
- hirdetésében feltett képein lévő lány fogadjon (ne legyen 15 évvel és 30 kilóval több*, és ne 10 évvel ezelőtti képeket rakjon fel, meg a retusos műtermi képek mellé feltehetne pár amatőrebb szelfiket is akár). Nyilván ezek az első kiemelt szempontok, mert ha ez megvan a vendég nem lép le.
- legyen korrekt: amit a telefonban megbeszéltünk miért megyek és ezért mit adok ne változtasson
- adjon a tisztaságra (előző vendég után ne csak megtörölje a melleit illetve ott lent, + ne használt törülközőt adjon stb. stb.)
- legyen "jófej". Ha barátnő feelinggel hirdeti magát, akkor legyen barátnő feeling is, viselkedjen úgy, vagy ha szigorú dominaként legyen is az. Nyújtsa azt amiben a bemutatkozásában leírja magát, mert a vendég azt az illetőt szeretné megkapni arra az időre
- próbáljon meg idomulni a vendéghez. Ha elég kezdő a partner vagy pusztán zavart, esetlen, akkor ne legyen fadarab, hanem oldja fel egy kicsit, kezdeményezzen inkább ő meg irányítson hogy jó legyen neki.
kb. ennyi. Szerintem ha ezek teljesülnek a vendég jól jár, és a hirdető is, mert tuti nyer egy visszajárós emberkét magának.
*mielőtt valaki félreértené: semmi bajom nincs az érettebb, telt nőkkel, de aki 25 éves fiatal karcsúként hirdeti magát az élőben ne nézzen ki 40 éves molett anyukának. Kedvelem ezt a típust, de az hirdesse annak is magát, ami.
Üdv
Szilvi 31 ,,,,,,,
Egyeztetés simán ment,,,igényes, szép lakás,,egyedül fogad,, nagyon közvetlen hölgy, gyorsan meg lett az összhang,
Együttlét,,igazi barátnő hatás,,isteni francia,,nem óra nézős,.végén még kis beszélgetés és búcsú.
A helyi masszázs hölgyek közül ki az ajánlott ? ,aki még tényleg masszírozni is tud