tinus28: én is meglátogattam én általában olyan lányok társaságát keresem ahol bf van. na vele ez megvan tudtam vele beszélgetni és amit nyújtott nekem az is bejött persze ez az én véleményem. biztos meglátogatom még ha erre jár
tinus28: én is meglátogattam én általában olyan lányok társaságát keresem ahol bf van. na vele ez megvan tudtam vele beszélgetni és amit nyújtott nekem az is bejött persze ez az én véleményem. biztos meglátogatom még ha erre jár
Már majdnem egy hét telt el , hogy meglátogattam Gabyt az új helyen ezért úgy gondoltam Dórát is illő lenne felkeresni. A telefonszáma neki is megváltozott, de az adatlapon más is változott extraként van lehetőség KF-re. VAN ISTEN! A szobába érve mondtam is Dórának, hogy élnék ezzel az extrával ha lehet. Azt a választ kaptam, hogy lehet csak nem most. Utána meg is magyarázta, hogy miért én ezt el is fogadtam bár nagyon lehangolt. Ezután megkérdezte mi lenne ha szólnánk Gabynak éppen nincs vendég nála. Belementem a dologba igazából nagyon is örültem az ötletnek. Jó volt újra látni természetesen tőle is megkérdeztem, hogy van-e lehetőség a KF-re legnagyobb örömömre igent mondott. Ezek után hármasban vágtunk bele az utólag igen csak rövidnek tűnt egy órának. Kezdésnek jól átmasszíroztak majd Gaby az arcomra ült Dóra pedig a lenti dolgokat intézte megjegyzem nagyon kellemes módon. Így elvoltunk egy darabig majd Gaby következett lovaglóval kezdtünk meg is jegyeztem hogy így hamar végem lesz vette is a lapot pózt váltottunk én következtem hátulról közben Dóra simogatott én meg próbáltam a melleit elérni. Az a helyzet, hogy az evolúció jól kitolt velünk csak két kezet hagyot jelen esetben ez kevésnek bizonyult. Ezután Dóra lovagolt egy kicsit majd megcsilogtatta francia tudását Gaby pedig ismét felém térdelt így nyalakodhattam megint, igazából itt végem is lett. Ezek után beszélgettünk egy kicsit Gaby átmasszírozott és megpróbált mégegyszer életet lehelni belém persze ő is tudta, hogy ez veszett fejsze nyele. Azért nagyon kedves volt tőle.Azt hiszem ezt a délutánt még sokáig fogom emlegetni ahol a főszerep mindenképp ezé a két csodás lányé.
Sziasztok!
Kerestem par hirdetore de nem nagyon talaltam semmi erdemeset.Ha esetleg valaki ajanlana valakit az jol jonne :)
Legutobb par honapja voltam Magyarhonban akkor jol atisk..tak..Uziben is johet ha valaki tud valakit ajanlani.
Baby masszázs nevű felhasználóról van valakinek tapasztalata?
pöcörő · Kvázi-tag · Kata(37), aki Debrecen legszebb lányaként hírdeti magát.
Abba a vitába nem akarok belemenni, hogy ő e a legszebb a városban, azt viszont sajnos állíthatom, hogy a higiénia terén hagy maga után kívánnivalót.
Valószínűleg nem szándékos és az alkata is hozzájárul ehhez, de jótanács számára, hogy ha visszajáró vendégeket akar szerezni, akkor érdemes lenne minden vendég előtt közvetlenül lezuhanyoznia, mert az áporodott "fenék szagot" még az egyébként igénytelenebb férfinép sem szereti.
Sziasztok!
A Gyulán elérhető Baby masszázsról valakinek van tapasztalata?
Csumika! Kerestem regina élménymasszázst Tavaly voltam nála. Bele való szép hölgy de eltűnt Valaki tud róla valamit Jó lenne újra feleleveníteni az élményt a csúszka technikája egyszerűen fantasztikus 😁😁😁
Kb Laura 22 is ugyanez a kategória, a lány amúgy csinos, ahogy a képeken is, de lehúzós, semmit nem enged és 2 percenként az órát nézi, illetve idő előtt lelép.
Judo ott rózsa!
Egy nagy nulla.
staffi · Őstag · Köszi az infot, nézegettem én is, de igy már van ki indulópont legalább :)
Petya_001 · Tag · Jártam Tinusnál. Háát... nem nagy szám. Van nyafogás és műnyögés. A cicik leharcoltak. Egyszeri alkalom volt részemről.
Amanda 28 van valakinek infoja?
Ivett függővé váltam!Amit nyújt ez csaj fenomenális!Egy baj van sose birom ki a fél orát!:-)
Rebeka 23 mat és vivien 27 -et mindenki kerülje el ... rebeka 23 hoz mentem volna és erre vivien fogadott rádásnak az árak is változtak és a beválalt dolgok is ! és még vissza se sikerült adni ....
Sziasztok .Szandra25 röl van valakinek tapasztalata?
Zara (21, más néven csak 18). Csodás teremtés! Profi mindenben, a szakma csúcsa. Megbízható, kiszámítható és a hihetetlenségig korrekt. Minden tekintetben nagy élmény a lány. Az Isten is erre a szakámra teremtette.
A hely maga a MENNYORSZÁG! Csupa nagybetűvel. A rácsos ajtón közvetlenül az utcáról belépve egyből egy hajdani luxus-munkás söröző belsejében találja magát az ember. Több, mint retro feeling, a bejáratnál elmosódó felirat utal a dicsőbb múltra. Még kiérezni a savanyú sör szagát (maradva az ismert dalnál). Az ivó OSB lappal van ketté választva. Az egyik a munka-tér, a másikban az indiai arkangyalok csapata vigyáz a munkafolyamatra. Így a nyugodtság és a diszkréció is maximális. Az OSB lapon képzeletszerűen felsejlő lyukak minden bizonnyal a szellőzést szolgálják, ami rendkívül helyénvaló, hiszen egy régi salétromos téglából épült házról van szó. A képzeletbeli lyukakról egy másik, hasonló rendeltetésű, bár azóta megszűnt munkahely jut eszembe. A hajdani pirkadó reggelre emlékeztető utca egyik lakása ragyogóan, ámbár álcázottan be volt kamerázva. Tetszett, hiszen nincs ember, aki ne vágyna mozi sztár lenni, és adott esetben még áldozni is hajlandó a rávonatkozó részekért.
Egy tény! Zara rendkívül vonzó, ízig-vérig tisztességes és a szakmáját nagy szakértelemmel űző lény, így aki látogatja szinte csodára számíthat (előbb-utóbb). És félreértés ne essék, ezt nem reklámnak szántam.
Tud valaki valamit (netán a számát mert kitörlődött) Anita nevezetes francia bajnoknőről aki a böszin masszírozott és aztán elvétve néha még felbukkant? Kocci
Niki 24
Akik szeretik a pici aranyos romantikus lányokat, azoknak kötelező darab.
Igazából teljesen mindegy mert én ahova járok nagyrészt ugyanazokkal találkozom.Egerszegre nem szoktam és nem is fogok. nekem is csak úgy szóltak hogy valaki ezt írta fel hogy pasi van a lakásban stb.. félre lett olvasva. További szép hétvégét mindenkinek.sziasztok.dior
Dia 20
egy ideig itt is hirdetett .A csaj nagyon fullos, de nagyon unott volt.Se zuhany se fűtés (állítólag épp szerelték)... A francia volt vagy 1,5 perc ... fel sem ált ,de már húzta a gumit. Én messziről el fogom kerülni.