És arcra milyen..........? és a hozzáálása a képei nagyon jók..........
És arcra milyen..........? és a hozzáálása a képei nagyon jók..........
Kedves Austin!
Bejegyzésed tökéletesen leirja a valóságot, a dolog pikantériája hogy mélytorkot is reklámozott...........
staffi · Őstag · De jó kis info ez kolléga! :) Pont tegnap érdeklődött nálam egy barátom, hogy nincs - e valami használható tudnivaló a Zoé29 ről! Mondtam neki, hogy nem ismerem, semmit nem hallottad róla, de. ..... a hirdetése után lévő forumozó vélemények amiket irtak rola mind ujonc irta nulla fórumhozzászólással, sőt.. ugy, hogy beregelt az illető és pár perc mulva már irta rola az infot, mind a három hozzászolónál ezt láttam,, regisztrácio után húsz percel már ment is a pizitív beszámolo, amit jeleztem is a barátomnak hogy nekem ez itt már elgondolkoztató! Ahogy leírtad, attól, hogy egy szolgáltató szép, csinos, attól még van az a helyzet amikor nem lehet mit kezdeni egy szép, csinos lánnyal mert egyszerüen a minimális kommunikáciora se képes, na ez a tipikus példája annak amikor teljesen feleslegesen látogatunk meg egy lányt! Voltam már én is ilyen helyzetbe amikor nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, pedig az a hirdető még most is aktiv az oldalon :)
Azon kívűl hogy francia közben szörnyen fogaz, más gond nincs vele, de nekem onnantól nem volt kedvem semmihez. :D Az a gond vele hogy többször belebotlottam már és közben nem is hozzá készültem menni. Akinek a hírdetése mögött bujkál, az éppen sosem ért rá, vagy nem dolgozott aznap, de ezt csak a helyszínen közölte... Más lányok korrekten jelzik a telefonban előre az ilyesmit és akkor időben eldöntheted hogy mész e vagy sem.
Zoé(29): Tegnap délelőtt jártam nála. Ma már Pécsen hirdet Szofia(29) név alatt. Ahogy a hirdetéshez tartozó hozzászólások leírják tényleg prémium kategória. Szép arc, gyönyörű, csinos test, szilikon cicis, karcsú derék, pocak nuku, bomba fenék, hosszú láb, hosszú barna haj. Egyszóval bombázó. Ennyi, de szerintem nem szolgáltatónak való. Kapkodás, folyamatos zavar, zavart mosoly, barátnő filling az semmi. Igaziból nem is tudtam vele mit kezdeni. Se egy kedves szó, mosoly, simogatás, ölelkezés semmi. Mint egy gép, legyünk túl rajta. Próbáltam oldani, beszélgetni, nem ment.
Megjegyzése: Igaziból nem is akarja ezt csinálni! Csak kipróbálja. Amúgy mással foglalkozik stb....
Az is lehet én nem jöttem be neki! Minden értékelés szubjektív! Így kezeljétek! Ja, a rózsákból is a prémiumot szereti!
Sziasztok! Van valakinek infó Annabellről? Elérhető még valahol? Privátban is, előre is köszönöm.
:D egy élmény volt nekem is :P
Hali. Mesi 20 az valójában Kitty 24 és a többi is szint úgy bár néha vannak mások is de ritka! Mondjuk nekem nem volt problémám a leányzóval minden úgy van ahogy megbeszéljük!
Látom Glória ismét visszatért. Volt nála valaki? Első MILF élmény lenne kicsit izgulok :)
Ha valaki ennyi néven hirdet, az nem véletlen..........ott már gáz van
Sziasztok. Tudtok olyan igényes csinos lányt aki több fiút is be válal?
humm · Kvázi-tag · Egy dolog hogy hány néven hirdet, de érdemes felkeresni?
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Ajánlott jó szolgáltató Anna 31, én már voltam nála jó párszor :)
A másik Anna aki hirdet most az aki anno Anettel volt?
Sziasztok Régen jártam erre, tudom mostanában -kevésbé szokás infót osztatni lányokról de ha valaki tudna Reni24 röl megköszöném, a héten tervezem felkeresni. Köszi előre is.
Gabo30 · Kvázi-tag · Köszi Rami a mai napot! :)Végre csak rámért valaki a kedvencek közül, ez is ritka hogy ennyit keljem telozni mire találok egy jó szolgáltatót.
Lili42
nagyon sokszor hívtam mire felvette ,majd a megbeszélt időre a lakás elött is nagyon sokszor hívtam mire felvette és közölte ,hogy várjak még 20 percet.
A nő inkább 52 mint 42 ,de nagyon fullos alakra ,tehát ha el tudjátok képzelni milyen az nő aki 50 évesen sok 20 évest odaver na ő olyan.A szoba konkéretan akkora volt ,hogy 1 ágy volt bennt és semmi más. Épphogy le lehet vetkőzni.Ami zavaró volt ,hogy borzasztó bagó szaga volt Lilinek.És azon a miniatűr ágyon is meg kellett osztozni mind az 5 igen 5 telefonjával (így érthető miért nehéz elérni). Régóta szemeztem a nővel nem mondom ,hogy csalódott vagyok , de nem leszek állandó vendége.
Szerintem nyugodtan jöhet ide még Izabella 22 és Hanna 29 is :D
Hivd fel közülük valamelyiket és biztos segít. De tuti egy lány van mindegyik hírdetés mögött.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Valaki régebben már irta hogy Nati22,Mesi20,Hanna29,Timi20,Kitty24 ez mind egy leányzo hirdetése.Mesi20 - at keressem.