Sziasztok!
Anna (31) Valaki tudna írni róla valamit? Sajnos nem találtam semmi érdemlegeset a lányról....
Sziasztok!
Anna (31) Valaki tudna írni róla valamit? Sajnos nem találtam semmi érdemlegeset a lányról....
Sziasztok kecskemet belvarosaban varlak sok szeretettel
Puszi
Andrea
Zara 21 Debrecen - valakinek van róla friss infója?
Köszi Ivett nagyon jó volt Veled !
Üdv mindenkinek!érdeklődnék tud e valaki segiteni? Pár hete rendelt egy magát 27 évesnek hidető vékony testalkatu lány nagyon kedves lány a vasvári street en a 10 emeletesbe valaki tud e elérhetőséget ? Előreis köszönöm!
Sziasztok Érdeklődnék nem e tud valaki arról a lányról elérhetőséget adni aki pár hete még a Vasv...p street 10 emeletesbe rendelt vékony alacsony lány csak arra emlékszem hogy 27 évesnek hirdette magát köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Valaki járt már Réka masszőznél? Ha igen, örömmel venném ha megosztaná a tapasztalatait itt vagy privátba. Köszönöm szépen!
Üdv. Debrecenben vagy szűk környékén tudtok ajánlani olyan nem telt hölgyet aki vállalja és valóban bírja az anált?
Köszi!
Ezt jó tudni 👍👍
Jön vissza a Mira29 jövő honap elején ugy néz ki eddig azt mondta, beszéltem vele :)
A hétvégém nem teljesen úgy alakult ahogy szerettem volna péntekre már egyik kedvencem se tudott időpontot adni. Viszont szombat délre igen, amit egy félórával előtte sajnos le is mondott. Így hát meg kellett szegnem a korábban tett fogadalmam, hogy új lányokhoz egyenlőre nem megyek. Igazából nagyon le voltam hangolódva a két nap sikertelensége miatt, de úgy voltam vele ha már elindultam akkor nem fordulok vissza. Választásom Laura23-ra esett. Amikor ajtót nyitott örömmel láttam, hogy nagyon csinos lány. Miután megbeszéltünk mindent gyors zuhany után már ruha nélkül várt a szobába. Egyből feltüntek gyönyörű mellei szerencsére nem volt tilos hozányulni. A natur francia extraként *** moderálva *** nem kértem. Nem is tudok róla véleményt mondani mert gumiban nem az igazi. A francia után én kezdtem felül amíg el nem fáradtam utána mondta, hogy csináljam hátulról meg is jegyeztem neki ez nem túl jó ötlet mert nem szeretem ezt a pózt. Kár volt belemenni mert a végén megint csak a kézi levezetés maradt. Azt mondta mivel már voltam benne a franciát nem vállalja Kíváncsi lettem volna arra ha kérem a natur franciát akkor a dugás után leveszi a gumit és fojtatja franciával vagy akkor is ezt mont volna. Ha legközelebb megyek majd kérem a naturt és akkor majd elválik. Összességében Laura egy gyönyörű lány eszméletlen cicikkel és kerek popsival. A hozzá állásával nem volt gond csak nekem volt rossz napom.
Pécsen van spriccelős csaj?
Infó Niki 30-ról: Egy ideje hiányoljuk az oldalról pedig rendel.
Nos uraim, úgy látszik eljutott az írásom az érintetthez is!
Minden bizonnyal én állítok valótlant, hiszen nekem van "vesztenivalóm". 😄
Köszönet a videkilany.hu-nak, hogy lehetőséget biztosít a felhasználók közti kommunikációra, ezzel tájékoztatni tudjuk egymást illetve segíteni az oldalt, hogy csak megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtó hírdetők szerepeljenek rajta!
Továbbra is ösztönzök mindenkit, hogy bátran írja meg a tapasztalatait a lányokkal kapcsolatban. A negatív tapasztalatok leírásából tudni fogja a személy, hogy az első randi után akár tovább is állhat mert itt nem terem neki több babér!
A pozitív írásokból mi meg tudni fogjuk kit érdemes sűrűn látogatni és a hölgyek is örülni fognak a sok udvarlónak, remélve, hogy gyakran felkeresik majd Sopront!
Írjunk bátran véleményt, hogy törekedjenek a megfelelő szolgáltatásnyújtásra!
Jó vadászatot! 😉
Üdv: szoknyavadász
a másik meg nem arról szól a fél óra hogy végig dongess ezer pózban . A franciát kiemeltem csak IGÉNYESEKNEK tiszta APOLT embereknek vagyok gumi nélkül a franciát csinálni
nem tudom mirol beszélsz azért amiért te felhívsz ezer lányt és kb a fele lány natúr franciazik alapban nem biztos hogy azt mondtam én is. A másik nem fogok olyan pózt csinalni ami nem kényelmes . Valótlan dolgot ne állíts!
Esemény dátuma: 2019. 05. 14.
Név: Sehike
Kor: 22
Első megjelenés: 2019. 02. 23
Alkalom: 1.
Időtartam: fél óra
Sehike most új helyszínen megközelíthető, a város szélén. Nagyon óvatos és körültekintő lány benyomását tette rám több okból is. Indulásom előtt még csak az utcát adta meg, a számot nem. Az utcához közeledve kaptam meg a házszámot, ahonnan végül egy másik szám alá irányított át. Bejutva a lakásba fehérneműben, kézfogással és puszival fogadott. A szobába térve előre kérte a rózsákat tekintettel arra, hogy még nem ismerjük egymást. Szerettem volna közös zuhanyzást, de nem vállalta. Elkezdtük az előjátékot, melyben ő is aktívan simogatózott. Nagyon fiatal, hamvas bőrű teremtés. A gumival is nagyon óvatos volt, ő maga akarta feltenni, h saját meggyőződése szerint legyen jó, és tövig legyen húzva. Amikor nem volt biztos a tökéletességében, inkább lecserélte. Doggyban kezdtük, nagy, de formás, kerek feneke van, engem Mayáéra emlékeztet. Ápolt teste mindenhol szőrtelen. Ebben a pózban mozdulatlan és szinte hangtalan volt, leszámítva némi apró, halk nyögdécselést. Volt még lovagló pozitúra, itt apró, de jóleső puszikat nyomott a vállamra és a nyakamra, miközben én magamhoz szorítottam kislányos testét. Lehettem kissé vehemensebb is mindkét pózban, nem volt emiatt nyafi. Az idő lejárta után, távozásomkor is kedves volt, puszival és öleléssel köszöntünk el, melyeket ő kezdeményezett.
Összegzés: Kedves és aranyos lányka, kinek legnagyobb előnye számomra a fiatal, feszes teste, akik ezt szeretik, azoknak nagyon ajánlott. Cserébe viszont nem várható el tőle olyan tapasztalati szint és profizmus, mint a milfektől.
Utóbbi héten kerestem, akkor készséges volt és kedves. Ha jövő héten még itt lesz, el is megyek hozzá.
Ha esetleg valaki járt már Jasmine 23-nál, érdekelne, hogy érdemes e meglátogatnom....
Igazán nincs mit! Veled már vagy 10 éve is segítettük egymást!