Sziasztok.
Győrben hírdető Lili34 és Kira28-ról tud valaki egy kis beszámolóval szolgálni. Köszönöm szépen 😉
Sziasztok.
Győrben hírdető Lili34 és Kira28-ról tud valaki egy kis beszámolóval szolgálni. Köszönöm szépen 😉
Mindkét hölgyet látogattam. Szofi 42 , tényleg képzett nő, de ha valaki komolyabb barátságban van a szilikonnal, akkor ne természetesként hirdesse bájait. Csilla szintén ügyes, és ha egy Csilláról beszélünk, akkor nekem úgy tűnt túljátssza a szerepét. Ebben a korosztályban figyelemre méltó Alexa 31, aki egy intelligens, képzett, diplomás nő, igaz a kor nála is redukált formában szerepel, de ettől függetlenül fergetegesen teljesít.
Üdv
Enikő 22 -ről tapasztalat valakiknek?
Menj nyugodtan, kedves, rendes, jo szolgáltató!
Sofia 20 - Vakrepülés volt a részemről. A képek megtetszettek és telefonban is szimpatikus volt a csaj. Az ajtóban meglátva egyből Rami jutott az eszembe. Szerintem hasonlítanak egymásra. Nem túl kezdeményező, de amit kértem abban partner volt. Többször kérdezte mit, hogyan csináljon. Mindenben igyekezett a kedvemben járni.Egyetlen negatívum: a lakás kicsit lepukkant, de jártam már rosszabb helyen is. Valószínűleg megyek még vissza hozzá.
Szia ragadozó2..és persze mindenki más is..
Abban teljesen igazad van ,hogy nem konkrétan a külsőt hasonlítottam össze,és tettem egyenlővé,mint ahogy a különböző korú lányokat sem lehet teljes mértékben összehasonlítani,és még sorolhatnám a különböző kritériumokat.Nekem mindig az volt fontos,hogy jól érezzem magam egy szolgáltatónál,persze a kinézet is számít (nálam nem ez az elsődleges),itt azért mindig figyelek ,figyeltem arra,hogy egy bizonyos szint,és igényesség alatt ne is válasszak lányt. Mint,ahogy leírtam ez a saját véleményem,és az érzésem..és ez az érzés olyan volt mint annó Ninánál,hogy mikor eljöttem tőle,már akartam is visszamenni hozzá..na most ezt Korinánál érzem jelenleg ő az akihez vissza akarok menni minél hamarabb...Szóval jelenleg most nálam Korina a Top1,mint ahogy annó az általunk ,és sokak által "megénekelt" 21 éves lány volt.
spongyabob · Újonc · Üdv Kanok!
Miért kerülik a lányok Fehérvárt,nagyon lapos már a felhozatal.Sok lánynak írtam itt,*** moderálva *** pár napra jöjjön ide,de mindegyik elutasítja nem.Inkább megy 10-20 ezres kisvárosba de ide nem!Hiányolom a jó nagy mellü lányokat is.Egyik sem jön.Vajon miért?
Valaki leforditaná????
Pati nyh 33 mit tudni rolla erdemes el menni?
Top 3 benne van azt irta valaki dicserik nagyon
Heni75 Pár év kihagyás után Hamarosan visszatérek ! Ha emlékeztek még rám?!
Bővebbet majd később......
Nándi · Őstag · Vesszek meg ha értem hogyan lehet huszonéves csajszit negyvenesekel közös nevezőre hozni (pontosaban fogalmazva huszon pár éves csaj helyett negyveneseket beajánlani) Szofi a maga kategóriájában veri a mezōnyt az 101, de Csilla egy tésaszony hozzá képest!
Fogyaték PONT.exe 😂😂
En sok no nél voltan de nem talatan meg akit felesgul venek az igazot.
Ki ebbe jo ki abba jo ki nem szereti bekapbi ki nem szereti az analog adasr. Hat ez van a szex alap mufaj volt reszen benne emberek alapjaiban mukodtetek a bolygon lasan 2019 eve.
De 50 evesen ra jőn hogy kel neki akkor jol csinalja de 20 ev nem temeti gyobyoru test nem feledteti.
A rendszer mukodik adig ot hagytan nehany csomag napraforgot.
En mek balaton s tenherpatra imadok uszni s napozni kek viz kek eg szep lanyok sok szepsegek.
ragadozó2 · Kvázi-tag ·
Szia ron.
Tisztelem az érzéseidet főleg ha az dejavü.Emléxem Nina21 re és bennem is mély nyomot hagyott a lány átlagon felüli külseje és hozzá állása,bája.Nem ragozom hiszen nyilván tudod miről beszélek.Kifejthetném itt most 1 oldalon keresztül hogy nézett ki hogy fogadta a vendéget ...miben......a hangja a gesztusai.Egyszóval olyan igazi álomlány csak plusz még öröm is volt,mindazoknak akik ismerték.Sajnos manapság Győrben még csak hasonlót sem láttam jó ideje.Visszatérve az érzésedre.Mindenki máshogy éli meg az élményt de talán még a szépséget is máshogy látja.Ami nekem... hangsúlyozom nekem sántít a hasonlatodban az a külső.Ugyanis Nina 21 az emlékeim szerint közel 170 magas, plusz magas sarkú na és egy hibátlan kerek popsi,karcsú derék, baba arc, hosszú barna haj mind ez 60 kg max.Ezt nem kritikának írtam mert én nem jártam Korinánál és valószínű nem is fogok.Csupán annyi hogy a dejavü érzés nálam a külsővel indulna mert vizuális lények vagyunk legalább is én biztos.Korina és Nina külleme paraméterei nem hasonlítanak.Persze mindemellett lehet hogy odateszi magát mert biztos nem véletlenül hasonlítottad a vala itt járt egyik legszebb és legjobb csajhoz.Egyébként örülök hogy leírtad mert így én is felidéztem magamban sok év távlatából is a szép emlékeket.Bárcsak volna legalább 1 ilyen Győrben.
Üdv ragadozó
Lehetne olyat csinálni esetleg hogy be lehessen magunknak állítani a nem kívánt hírdetéseket ugyanúgy mint a kedvenceket és ezáltal nem futna bele az ember a rossz szolgáltatóba újra .
Először Párizs,majd Erdély,és Hajdúszoboszló!
kankirály · Lelkes újonc · Nyáron hova mentek nyaralni? Én, Balaton, Olaszország, Horvátország biztos.
A képek alapján a kövér csaj stimmel, de a többi infóért azért köszönet.
Sziasztok.ma voltam Vickynél. Ahogy van ez a csaj az ugy jo.szerintem soha se fogom megbánni hogy megismertem.Ő egy tündér.Egy super csaj nem egy sorozat gép.csak ajánlani tudom mindenkinek.
"Vigyázni rá"!!!!!!köszönöm