Pedig nekem annyira mondta hogy nagy kedvence vagy és napi szinten beszéltek.. és látod. .. mégis ez lett belőlle! Jártam már én is igy :D de túl tettem magam rajta hamar 😁😁😁
Pedig nekem annyira mondta hogy nagy kedvence vagy és napi szinten beszéltek.. és látod. .. mégis ez lett belőlle! Jártam már én is igy :D de túl tettem magam rajta hamar 😁😁😁
Sziasztok!!!
Olvastam a hozzaszolasokat, sajnos koztuk nincs valasz a kerdesemre. Olyan lanyt tudnatok ajanlani, aki a Dobozi Lakotelep kornyeken rendel??
Koszonom szepen... ;)
Még pénteken és szombaton 9.00 - 20.00-ig lazulhatsz nálam, utána jövő héten csütörtöktől ismét elérsz.
Mert a masszőrnek is kijár egy kis kényeztető wellnes, masszázs.
Alíz Várpalota
Helló! Debrecenben dolgozik a Csenge és Vivi27 nevű leányzók. Szeretnék róluk egy kis infót. Milyenek együtt,vagy külön külön is! Kicsit furcsa,hogy a Vivi külön hirdet Fanny néven is :-( ! Köszönöm a segítséget előre is!
Az a telibe rakott kochengers i*ten f@sza a visszajárós már le van sz@rva! XD
Ma úgy gondoltam szakítok a régi szokásokkal és a kedvenceim helyett kipróbálok egy új lányt. A választásom Lola 24-re esett (20-as számmal hírdet) a telefont egyből felvette meg is beszéltünk mindent. A lakásba érve ugyanaz a lány fogadott aki a hírdetésben a képeken van nagyon szép élőben is. Miután levetkőztünk ő kezdett franciával ami átlagosnak mondható utána én dolgoztam egy kicsit a combjai között a reakciójából ítélve nem tudtam eldönteni, hogy ez jó neki vagy sem ugyanis nem vettem észre semilyen reakciót. Az aktus egy pózról szólt én voltam felül, de nem is akartam mást kipróbálni végül a kezei között lett végem. Összességében talán lehetett volna egy kicsit aktívabb igaz ez nem rajta múlott hiszen folyamatosan kérdezte mit hogyan szeretnék csak én nem voltam valami segítőkész.
Azért nem mondom azt, hogy egyalkalmas mert szerintem most én nem voltam 100%-ban ott , valahol máshol jártam közben. Úgy gondolom, hogy ez a történet megér egy folytatást. Összefoglalva az estét Lola egy nagyon csinos széparcú lány aki ha megfelelő instrukciókat kap akkor biztos elégedetten távozik a vendég.
Sziasztok!
Tud valaki két olyan megbízható szolgáltató lányt akik együtt dolgoznak és egyszerre tudnék velük lenni?
Akár privátban is várok válaszokat.
Előre is köszönöm mindenkinek!
Ma este lehet hozzám jönni Pécsen! ;)
Tildát ajánlom mindenkinek. Kedves nagyon jól masszíroz tip top a teste.
Szerintem 100%, hogy ő az. Kamilla23 is tök ugyanigy nezett ki kepek alapjan (bar tavaly januarban voltam nala). A magassagat meg lehet hogy csak feljebb tolta adatlapjan.
Helló Attis!
Mia(23), szerintem, soha nem egyezett meg Kamilla(23)-al! Márcsak azért se, mert Kamilla 150 cm és 45 kg volt!
Attól Ő még lehet a legjobb masszőz jelenleg, de Kamillát nem hiszem, hogy felülmúlja, sajnos Ő már nincs.
Sziasztok. Laura és Joel el volt már valaki?
Petya_001 · Tag · Az elmúlt hetekben újra meglátogattam pár alkalommal Jessy-t (az apróból, +36/70.....27). Most is nagyon kellemes volt a vele töltött idő. Csodás francia, formás cicik, finom, szűk punci. Két menet között kellemes beszélgetés. Nekem ez a sokszor emlegetett BF. Biztos hogy visszajáró leszek (már vagyok). Részemről ajánlott. 😊
bbbs · Újonc · Pár napja lehetőségem nyílt egy kis szórakozásra. Sajnos a kedvenceim mind foglaltak voltak (top5). Kívánságlistáról Zsófi (3x) szintén nem ért rá, így végülis Döniznél kötöttem ki. Nem bánom, hogy így alakult, bővült a kedvencek köre. Szimpátia megvan, csinos, kedves nő. Együttműködő, jól csinálja a dolgát. Jól éreztem magam, egész jól elbeszélgettünk az együttlét után (ez azért nem mindenkivel megy). Nem csak kamuból írta az adatlapján, hogy "kivégez", valóban kiürült tárral és elégedetten jöttem el. Részemről ajánlom, de csak félve, nehogy ő is állandóan foglalt legyen később.
Ááá nem hiszem el végre itt van Mylla egy ázsiai csaj és csak maszíroz. Nem is tudom mióta vágyálmom egy thai csaj .Ez kb olyan mint amikor gyerekkoromban legot akartam ,de könyvet vett anyám.
Most el vonulok a sarokba zokogni...
Sziasztok
volt pár hónapja 1 raszta hajú lány ő teljesen eltűnt vagy elérhető még?
Sziasztok
Van valakinek bármiféle tapasztalata Bianka 24 hirdetövel?
Nagyon köszönöm elöre is.
Helló Mindenkinek!
Elég régen figyelek itt a pályán, még ha viszonylag keveset irok is...........de ilyen siralmas helyzet nagyon rég volt. Utóbbi ténykedésem csupa vakrepülés volt, tele negativ élménnyel,átverések tömkelege, a legtöbb lány képe köszönőviszonyban sincs a valósággal.........Tisztelet a kivételeknek de az a kevés......!
kispe · Lelkes újonc · Két 20 éves 40-re jön ki, ha jól számolom :-))
Lassan olyan gyenge lesz a felhozatal, hogy jobban járunk, ha másra költjük a zsét!
Még a héten jöhettek hozzám Pécsett! Helloka