Fog az még hírdetni ne aggódj :)
Fog az még hírdetni ne aggódj :)
Sziasztok, erdeklodnek ha esetleg tud valaki ajalani egy jo lanyparost akihez erdemes menj egykis szorakozasra.Koszonom!!!
Üdv Fórumtársak!
Tudtok olyan nőt aki ( vagy akik ) annál a lakótelepen belül dolgoznak, ahol a 2 féle NÉMET multi cég megtalálható?
Üdv minden fórum látogatónak!
Tudtok bármilyen nőt aki a Tócin belül elérhető?
Előre is köszönöm.
üdv
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Csilla és Szofi mind a két lány jo és van NFVSZ
Evelin (28)
A képeken biztos, hogy nem ő van. A valóságban egy 25 kilóval teltebb, kb. 4x-barnább bőrtónusú hölgy található. Fél órára mentem, próba cseresznye alapon maradtam. Masszázzsal, fr*val együtt maximum 18 perc alatt lezavart. Amit a telefonban elsorolt, nem minden úgy valósult meg. Szerintem kerülendő. De döntse el az, aki esélyt ad neki.
Hello Mindenkinek!
Gina 20-ról tud valaki valamit, egy jó ideje nincs fent a hirdetése 😞
Más, rövid beszámolók az utóbbi idők tapasztalatából:
Orchidea 40: SOS francia volt, átlagos
Any 38: 30 percesen voltam, lehet nem voltam neki szimpi, de az ígért csók is elmaradt, és a franciát is csak rövid ideig csinálta naturban, utána rögtön gumit húzott, nála se leszek visszajáró
Csenge 26: kedves, átlagos arcú lány, csinálja is amire kéred, de inkább gépiesen
Adél 42: tőle is vegyes érzelmekkel távoztam, mert ugyan ő is tette a dolgát, de nem túl nagy átéléssel
Betty 42: kellemes masszázs, utána az erotikus rész is jól indul, de a francia a jó kezdés után átment robotszerube,
Petra34: Az erotika magasiskolája a hölgy, nagyon jó volt vele az együttlét
Berni27: úgyszintén nagyon jó szolgáltató,
Olyan hölgyet mondjatok már nekem, aki a franciát magas fokon műveli, valahogy mostanában nem lehet ilyet találni, vagy csak én voltam rossz helyeken!?
Sajnálatos :( és milyen véletlen, hogy már el is tűnt.... az ilyen lehúzások miatt van aztán rossz sztereotípiánk a fiatal lányokról... És persze, hogy senki nem akar így járni....
Ma reggel én is jártam Zsófi(35)-nél! Igazad van Gabo, nagyon jó volt. Szép, csinos (csinosabb, mint a képeken), kedves, tisztességes szolgáltató. Megvan a barátnő fíling, csak a kedvemben akart járni végig. Oda teszi magát és élvezi is amit csinál.
Végre Ny.házán is találtam egy normális hirdetőt!
Nekem az etalon Debrecenből Niki(32) és Kamilla(23), igaz Ő már nincs. Akik régebbiek tudják kikről beszélek. A hely tisztasága és igényessége ahol fogadtak, mindig illatos és új törölköző stb., és főleg a szolgáltatói hozzáállás, pedig Kamilla masszőr volt. De, fényévekkel verték a hirdetők 90 %-át. Bárcsak dolgozna még!
Ez is szubjektív beszámoló! Nekem nagyon számít az erotikán kívül, a kedvesség, az emberi hozzáállás!
Sinclair · Tag · Amiota visszajott kozenk ,akar hanyszor is probalom hivni,soha nem veszi fel...nem sikerult meg sajnos felvegyem a kapcsolatot vele,pedig anno torzsvendege voltam messzi foldrol....
staffi · Őstag ·
Jo kis beszámoló, kedvet kaptam hozzá a Pamelához :) Köszi :)
Pamela (25)-ről szeretnék megosztani egy kis pozitív infót, mindezt azért, hogy több nyíregyházi vendége legyen (bár lehet, hogy van neki elég), és gyakrabban látogasson el hozzánk, mert véleményem szerint a legjobb ingázó szolgáltató, legalábbis azok közül, akiket én próbáltam.
Már előre leszögezem, hogy drágább az átlagnál, de meg is éri, az biztos. A képei teljes mértékben fedik a valóságot, és szerintem a mellei kicsit nagyobbak is élőben, mint a képeken! :) Pont tenyérbe való, vagyis éppen nem fér el a tenyeremben...
Jól, és erősen maszíroz, a franciatudása olyan, hogy majdnem attól elmentem idő előtt... Ráadásul natúr, ami nálam alap. Nem tudom mi... a vastag ajkak, és a tökéletes testének a látványa pucsítás közben... Arcra is szép, kicsit vadócos.
Szexben is vad, gyorsan szereti, legalábbis mikor lovagolt, gyorsan és mélyen csinálta, de ha kéred, hogy lassítson, megteszi. Nem válogatós, bármilyen pózt lehet tőle kérni, és élvezi is amit csinál. Azt nem mondom, hogy elment közben, de nem sok híja volt szerintem... Biztos, hogy sportol, vagy sportolt valamit, mert olyan kemény a segge, amilyet még nem fogtam! Ha ez valakinek mond valamit, olyan testre, mint Dóra (22).
A hozzáállása is tökéletes. Kedves, kommunikatív, és nem kell előre odaadni neki ami jár, ami nálam egy nagy piros pont, mert az a tapasztalatom, hogy aki előre kéri, az csalódás lesz. Nem 100%-ban így van, de 80%-ban. Volt már, hogy ez volt a mérleg nyelve, hogy sarkon fordultam az ajtóban...
Szóval mindenkinek csak ajánlom, vagyis csak az olyanoknak, akik megbecsülik.
Gabo30 · Kvázi-tag · Zsófi 35 még még még ennyi nem elég,eddig minden alkalom amit vele voltam 10/10.Megyek még, megyek még,megyek még.😊👌🔝
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Én is így látom hogy a két lány egy és ugyanaz.Nikki & Barbi
Teljesen egyetértek veled Noémi 23.
Régóta nem írtam a fórumra,és ahogy nézegetem mostanában,teljesen ellaposodott,és annyi infót nem lehet begyűjteni a szolgáltatókról,mint anno jó pár éve.
Kicsit szeretném feldobni a hangulatot,mert nagyon dejavu érzésem támadt a héten.... Meglátogattam egy számomra új lányt (Korina24),és finoman szólva nagyon jól éreztem magam vele... és hol itt a dejavu érzés..ezt is elmondom... Aki még emlékszik Ninára (Nina21 néven hirdetett,ha jól emlékszek 6-7 év távlatából),aki a Bajcsin rendelt Korina 30-al ...hát én most teljesen úgy éreztem magamat,mintha vissza repültem volna az időben és újra egy Nina kaliberű lánnyal találkoztam Korina24 személyében. Aki kb.olyan "régi motoros",mint én annak szerintem mindent elmontam,akinek semmit nem mondott a szavaim sokasága..annak röviden : A hölgy nagyon ajánlott kategória
Annyit hozzáfűznék,hogy saját tapasztalatomat osztottam meg..és nekem biztosan extra élmény volt az említett szolgáltatóval való találkozás... és tuti nem ez volt az utolsó.
Lucy. Szőke,fiatal, jó mellű. Telefonban nagyon kedves, rózsaszalak átadása utan már nem annyira. "Legyunk túl rajta" érzés vegig. Nem jött be.
Szia!
Azért,mert valaki extrába teszi be a szájba élvezést az nem azt jeleni,hogy nem jó!
Lehet válogatni vagyunk itt hirdetők szerintem eléggé jó páran!
Kit mi fog meg a vendégben!
Ha rosszúl sűltek el a dolgok,mert nem olyan volt mint szerettél,akkor addig mész keresel míg meg nem találod az igazit aki hozzád megfelelő!
Amikor meg találtad akkor nem fogol panaszkodni,hogy ez vagy az extra,hanem ó az igen ez meg éri,mert olyat és úgy kaptad mint még eddig más lánytól nem és igen nem kifogást keresel arra,hogy meg látogasd a megfelelő hirdető hölgyet.
A jót meg lehet fizetni!
Szép napot!
Kedves Ismerős és még Ismeretlen URAK:)
HIVTATOK HÁT PICIT VISSZATÉRTEM -DE MOST NE MARADJ LE !
VÁRLAK MEGSZOKOTT HELYEMEN GYŐR BELVÁROSÁBAN
FUSD ÁT AZ ADATLAPOM-HIVJ BIZALOMMAL -MIKOR ÉREK RÁD MELLESLEG IS :))
*BEATRIX -KEZEK JÁTÉKA-ÉRZÉKI PROGRAMOK:
ESZO
TANTRA
LINGHAM
ORGAZMUSKONTROLL!!
MASSZÁZSAIM:
SPORT
SVÉD FRISSITŐ LAZITÓ
RELAX-TELJES TESTMASSZÁZSAIM**
PUSZ,ÖLELÉS:
BEATRIX A TE MASSZŐZÖD
Sehike kitűnő szolgaltato volt, gondolom nem romlott a tudása. *** moderálva ***