Laura(23) ujra...végre 😉 friss infók ?
Laura(23) ujra...végre 😉 friss infók ?
kankirály · Lelkes újonc · Egy kis önreklám.
ghost1 · Újonc · Kellemes ünnepeket kívánok,mindenkinek! :)
Boldog Húsvétot kívánok mindenkinek!
Szia kedves Austin. nagyon sajnálom ha úgy érzed, hogy rád nyomtam a telefont, nem volt szándékos lehet megszakatt. Soha nem nyomom rá senkire csak ha alpári. különben fél vagy egy órával előtte érdemes bejelentkezni mert időpontra dolgozom. Csók Any.
Kellemes húsvéti ünnpeket mindenkinek. Várlak titeket ünnepek alatt is. Csók Any.
Sziasztok Fiúkák:)
Utolsó napom Komárom a. KORREKT Feltételek diszkréció hívj a részletekért. Csóközön... :))
Fruzsi24 - ről írt a Gabo30 olvass vissza egy pár napja irt rola!
Szamanta 28 érdekelne Nyiregyházárol. . egy kis info rola. ... valaki esetleg aki lemüszakiztatta? ? ! :) Vagy nézzem meg én személyesen. ?!?
Sziasztok!
Igen, kis tojás , kis nyuszi még akad a kis kosárban :)
Mindenkinek kellemes szép Húsvéti Ünnepeket Kívánunk :)
Ne szólj olyan dolgokba bele amit nem értesz! Igen probléma! De hogy nem veszettem többet mint gondolnád..
kankirály · Lelkes újonc · Húsvét hétfőn, a hirdető lányok, biztos piros tojást adnak a vendégeiknek.
Nem lenne túlzás, a legtöbb hasonló hirdetési oldalon szerepel ez is a hirdetők adatlapján. Csak ott kevés a vidéki hirdető.
Az lenne a jó, ha minden lány így állna a vendégéhez és akkor nem lenne probléma a bejutással. Jelenleg az egy kezem is sok, hogy megszámláljam a valóban kifogástalan szolgáltatókat, ezért nehéz bejutni hozzájuk.
Ki kellene "éheztetni" a nagyképű és/vagy flegma és/vagy futószalagos és/vagy lehúzós és/vagy randa stb. szolgáltatókat, hogy megtisztuljon a piac.
staffi · Őstag · Lassan igaza lesz Gargabának, tényleg elég lesz bekerülni a Claudia30- hoz!
Mindenben meg kell erősítenem kutya1 hozzászólását, Claudia egy tünemény! Délelőtt voltam nála egy fél órát (bruttó 45 percet) és fantasztikusan éreztem magam vele. Mindenképpen ajánlott a hölgy!
*** moderálva *** korrekt, szolgáltatás színvonala magas!
Mig nem probalod, nem tudhatod! Nem szoktam csalodast okozni! 💋😉
Sziasztok:)))
Csak gondoltam beköszönök ,) :)
Jenifer 19-ről, Fruzsi 24-ről, Dolly23-ról vélemények, tapasztalatok valakinek?
Egy biztos, 24 helyett inkább 34 :D