Akkor szórakoztam volna, ha lese mondom. De amúgy nem 2 perccel előtte mondtam le a randit. De hidd el nagyon komoly dolog történt amiért lemondtam. De leírom neked privátba, hogy mi történt.
Akkor szórakoztam volna, ha lese mondom. De amúgy nem 2 perccel előtte mondtam le a randit. De hidd el nagyon komoly dolog történt amiért lemondtam. De leírom neked privátba, hogy mi történt.
Sziasztok! Mi a véleménye Niki 24? Írj Privátba.
Catalina. Szép, alacsony romantikus lány,szilikon cicikkel. A pozitívum ennyi: a rózsaszalak nagysága nem annyi, mint amit telefonba megbeszéltünk, a francia az csak óraban van!!! A hozzáállása iszonyatosan unott, szeretne minel előbb túl lenni az egészen. Katasztrófa.
Nekem úgy rémlik hogy korábban más néven hirdetett és nem voltak jó tapasztalatok róla. De bízok benne hogy valaki megcáfolja ezt, mert képek alapján elég jó a leányzó. :)
Szia kedves Dzsozz! Megkerlek hogy ne irj valótlant mivel te tegnap nem voltál nalam késő delutan érkeztem meg es nem igazan dolgoztam ,senki nem ment el aki jott az maradt. Szerintem ossze keversz mas lánnyal. Puszi Martina
Sziasztok!
Fanni(20) néven futó lánnyal kapcsolatban van valakinek megosztani való tapasztalata? A kis pirosszájú apróságra gondoltam. Előre is köszönöm a segítséget :) további szép estét!
Igen tudom ,hogy van ,de nekem még az is kevés lenne belőled 😉
Láttam a képeid még arctakarás nélkül és ráadásul még az esetem is vagy. Félek nem bírná az én érzékeny lelkem
Szia imadnivalosrac!
Nemtudom hogy ezt most koszonjem vagy se?!
De igazság szerint van meg más is a repartualban 😉sok puszi 💋💋
Sziasztok. Anikó (41)-ről van valakinek tapasztalata?
Szerintem se a legjobb választás!
Majd ha nem szórakozól úgy hogy a megbeszélt randi elött 2 perccel mondod le akkor necsodálkozz hogy kinyomom!S igen ki is fogom az olyannak aki engem is átba&@@!Ez részemről korrekt s jelzem ezzel hogy nem kivánt vendég!Aki ismer tudja nem szeretem elkészülök-sietek s 2 percel tali elött jönn a bumm!Azért reagálok igy mert tudom máskor is ez lessz!
Liza 18. Szép, fiatal, szőke, kedves, beszédes, kiemelkedő hozzáállással a szexben is, egy kicsit megváratott, de ettől eltekintve szuper élmény a lányzó.
Kétségtelen, hogy aki szereti a töltött pulyka típusú lányokat, nekik jó választás. A dohányzás viszont ciki, mert a szagot a ruha is atveszi és idegen szag, mint tudjuk legalább olyan rizikó tényező, mint az idegen hajszál. A képen látható barátnő viszont helyes fruska.
cunnilinguist · Újonc · Üdv, voltam nála párszor és még tuti menni fogok. :) Jófej csaj, kellemes kisugárzással és a mélytorkos franciája nagyon rendben van. :)
Szevasztok!
Minnie-ről valakinek tapasztalata?
Jó estét! A tapasztalt hozzászóló kollégának biztos igaza van, mi okunk is lenne kétségbe vonni, engem speciel a lány azon képe győzött meg igényességéről (9.kép) amin bent a szobában mezítláb cigizik. Öncélú Coelho-zanzaírás helyett másba kellene fektetni az energiát, sokkal kifizetődőbb lenne hosszútávon. Tudom őrültségnek hangzik, de ha nem megy az étteremnek, ott sem az a megoldás hogy kifestik.
Szevasztok!
Minnie-ről valakinek tapasztalata?
Martina 30: óriási fake. Nem ő van a képeken! Plusz 20 kg legalább. Ajtóban sarkonfordultam!! Részemről nem ajánlott.
Amandagold. Alig van hús a bőr alatt és maga a hölgy nem a napon barnult Törékeny volta miatt nagyon vigyáznak rá. De mindettől függetlenül erősen kerülendő.
Melissza masszázs 36 = Pamela masszázs 36 nyíregyi fórumon találtok hozzászólást. Nem ajánlott részemről.