Bianka20 számot nem cserélt de név változik!:-)Erősen kerülendő!Higénia nála szerintem ismeretlen fogalom!Ez nem friss élmény kb 1éve voltam nála!de megérdemli az ilyen ne eböl éljen már!!
Bianka20 számot nem cserélt de név változik!:-)Erősen kerülendő!Higénia nála szerintem ismeretlen fogalom!Ez nem friss élmény kb 1éve voltam nála!de megérdemli az ilyen ne eböl éljen már!!
staffi · Őstag · Na végre itt a Mira, kicsit hamarabb vártam de igy is jo... 😁
Na, ez vajon miért lett moderálásra küldve??
pöcörő · Kvázi-tag · Sziasztok!
Én is ritkán írok mostanában, de jelen esetben nem mehettem el szótlanul a Mylla reakcióján.
Tényszerűen az én tapasztalataim:
-masszírozással foglalkozik, de nincs pénze egy normális masszázs ágyra. ????? Vicc! Ellenben van egy über-gagyi francia ágy, amiből a rugók ki vannak kopva. Ez még inkább vicc!
-hozzáállás nulla. Helyi viszonylatban kifejezetten magas az ár, amivel nem is lenne baj, ha az ember rászánja, de nincs mögötte minőség. Sőt, szinte semmi nincs mögötte. Gyakorlatilag azért is pluszban fizetni kell, hogy a ruháját levegye. (Vicc!)
-thai gyökerek valószínűleg egyáltalán nincsenek, romantikusak annál inkább
-a gyere ide...menj oda...várj egy kicsit...stb. tipusú kommandózás valóban élő dolog nála - jelzem ezt kifejezetten gusztustalannak tartom minden szolgáltatónál
-a legfrisebb képein nem ő van, ez teljesen biztos. A testalkat nem stimmel. A régebbi arcos képei stimmeltek, bár erősen retusáltak voltak. A valóság egészen más.
-aki masszázsra vágyik, az NAGYON MESSZIRŐL KERÜLJE EL, mert sírni fog a végén.
Vasárnap is elérhető vagyok!
Előre egyeztetett időpontban!
Brigi
Sziasztok.
Debrecenben Zoé25, Valéria30, Zsanett35-ről szeretnék infó kérni.Jöhet priviben is.
Köszi
Szombathelyen az apróban hirdető Rékáról és Ancsáról tudna valaki infót adni.
Rendben :)
A júniusi hónap nem igazán a terveim szerint alakult. Hónap elején még sikerült fél órát eltölteni Dórával. Most nem fogok belemenni a részletekbe de annyit azért elárulok, hogy a félóra maximálisan ki volt használva. Utána volt egy kisebb műtéti beavatkozás ami miatt szünetet kellett tartanom. Hónap közepén viszont felkerestem a Claudiát. Ez a találkozó egy kicsit rendhagyóra sikeredett. Kifejezetten a kérésemre felcseréltük a szerepeket. Én voltam aki kényeztetett neki pedig annyi dolga volt, hogy hanyatt feküdjön és élvezze az estét. Remélem nem okoztam neki csalódást.
És akkor elérkeztünk a tegnapi naphoz. Délelőtt hívtam a Gabyt, de a Dóra vette fel ami nem okozott problémát mert mindenképp hármasban szerettem volna eltölteni egy órát. Megvolt az időpont, mint utólag kiderült pont a barátom levesébe köptem bele immáron másodszor. Utólag is bocsánatot kérek! Visszatérve a lányokhoz Gaby kezdett foglalkozni velem majd amikor Dóra is beszállt hanyatt feküdt az ágyon. Amíg én a Gaby combjai között élvezkedtem addig Dóra kezelésbe vette a szerszámomat, olyan franciát kaptam tőle hogy nem is bírtam sokáig 15 perc alatt végem lett. Amíg kimentek a fűrdőbe azon gondolkodtam, hogy ez mind szép és jó de én egy órára mentem és ők kivégeztek 15 perc alatt. Amikor visszajöttek Gabytól kaptam egy masszázst Dóra melettem feküdt és beszélgettünk egy kicsit. Aztán kb 10 perc után megfordultam és Gaby a tőle megszokott módon megpróbálta még egyszer felállítani a cerkát eközben Dóra felém térdelt így őt is megkóstolhattam. Elvoltunk így egy darabig és akkor éreztem, hogy most sikerülni fog nekik az ami eddig csak a Raminak egy órán belül kétszer kivégezni. Úgy gondolom le a kalappal a lányok hozzáállása előtt hiszen az első 15 perc után beszélgetéssel is tölthettük volna a hátralevő időt de szerencsére ők nem így gondolták. Azt hiszem ez elég vendégbarát hozzáállás. Lányok köszönöm a tegnapi produkciót
Steve N1!
Elsőnek is rossz reklám is egy reklám!
Továbbá ez egy kimerítő elemzés volt! Thai gyökerekről,pedig anyit hogy te inkább néztél ki "napsutotebbnek" mint az átlag!
Ilyenkor már sajnos nem értem a másik ember pocskondiazasat .De viszonzasul ennyire rossz szajizű embert nem fogadnék én sem többet viszont!
UI:amilyen a mosdó ,olyan a törölköző is!
Csók mylla 👄😊
ha valaha ütközik az utunk egy sört én is állok neked :)
Ma ugy volt, hogy találkozok egy fórumozós barátommal egy kis eszmecserére :) Eddig még személyesen nem találkoztunk, sajnos ma is elmaradt az én hibámból, de ez uton is üzenem neki, hogy ami késik nem mullik :) Tervem, hogy találkozzam az itteni haverokkal személyesen és négyszemközt cseréljünk tapasztalatokat, infokat hölgyekről :)
staffi · Őstag · A mai délelőttöm is felmásra sikeredett 🤔 Először is gondoltam van egy hölgy akit szívesen meglátogatnák, de nem volt elérhető, mikor meg elérhető lett egy nagyon jó haverom megelőzött és lefoglalta az időpontot 😁 Gondoltam sebaj telefonálgatok kicsit... *** moderálva *** Aztán hivtam a Bellyt kétszer de nem vette fel ő sem, gondoltam vendégje van! Később beszéltem a Bellyvel, abba maradtunk hogy hamarosan keresni fogom! Viszont egy nagyon kedves hölgyet ismertem meg benne, ami már egy nagyon jo alap lesz indulásnak :) Aztán gondoltam. egyet és felhivtam a Zsófi35 hirdetőt, november óta nem voltam nálla 😣 Hivtam felvette nagyon kedves volt, meg is beszéltük a randit, amikor időpontra oda értem, nagyon kedvesen fogadott, semmi olyat nem éreztem, hogy hónapok óta nem jártam nálla és esetleg távolságtartó lenne velem! Akcio tökéletes volt...nagyon is tökéletes mivel van egy olyan dolog amit csak a Zsófinál élek át, amit nem is értem, hogy lehet ez...? Csak ő nálla tudok gumiba végezni.... rejtély számomra ez a dolog! 😊 Mindenesetre nagyon jo választás volt a Zsófi 😁
Hali !
Nina 21-et próbálta már valaki?
spongyabob · Újonc · Ki az,sehol nem látni!
Szombathelyen az apróban hirdető Rékáról és Ancsáról valaki tudna írni?
Bocsi Keve!
Igen, van úgy, hogy valakit nem tudok fogadni.
Két lehetőség volt; vagy az, hogy egy másik vendég eltökörészre az időt, vagy az, hogy nem tartozol abba a körbe, akiket fogadok. ( Bár nincs kiírva, de romákat nem fogadok, rálátok a bejárati kapura, így látom azt, hogy ki a delikvens.) Nem mindig magyarázkodom ez miatt, nem feladatom 😉.
Türelmetlen nem vagyok, kiabálni nem nagyon szoktam; furi is lenne... Kivel?? Vendéggel csak nem 😮, mivel egyedül dolgozom, magammal sem.
Bocsi Keve , mégegyszer, de komolyan...
staffi · Őstag ·
Vasárnap beszéltem vele, akkor azt mondta hétfő késő este jön... lehet közbe jött neki valami :(
Holnaptól azaz Csütörtöktől elérhető vagyok!
Üdvözlettel Brigi
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Pamela20 EON környéki lány én is csalodtam nem is olyan rég.Kidobott pénz az ablakon volt a lány.Én is kerűlni fogom őket.