Sziasztok! A felhozatalból kit ajánlanátok 25 év felett? Sajnos mostanában inkább a negatív beszámolók dominálnak, van még egyáltalán olyan lány akit megéri meglátogatni, és normális környezetben is rendel?
Sziasztok! A felhozatalból kit ajánlanátok 25 év felett? Sajnos mostanában inkább a negatív beszámolók dominálnak, van még egyáltalán olyan lány akit megéri meglátogatni, és normális környezetben is rendel?
karcsi30 · Újonc · Melissza21 kerülendő!
Hozzáállás nagyon gyenge.
Sziasztok! Krisztiről tud valaki valamit! Hirdetése fent van de soha nem érem el telefonon!!!
Sziasztok! Temető környékén tudtok most valakit??
Türelem!
...
Sziasztok!
Valakinek tapasztalata Melissza21-nél?
A bemutatkozása elég erős.
Tényleg vállal mindent?
Crystalról lehet tudni hogy visszajön-e szabiról?
Sziasztok. Először járok itt, nem volt még ilyen kalandban részem. Illetlenség de esetleg tájékoztató árat és esetleg hölgyet ajánlani tudna valaki? Ami jobban érdekel az sos oral és a kolcsonos orál. Köszönöm
Én azt nem értem valóban mi értelme annak hogy egy képes hirdetésnél nem az nyit ajtót aki a képen van. Nem gondolják hogy azért ez nem tünik fel senkinek? Épp nemrég futottam bele ebbe.
A mási van néhány hölgy a keresés vége felé Timi21 vagy Mesi21 legalább 3 ha nem 4 éve ugyan azok a képei ami nem baj ha olyan jol tartja magát hogy ugyan ugy néz ki de szerintem itt is lenne meglepi ajtó nyitáskor.
Sziasztok, erdeklodnek hogy Pecsen talalhato Zoe jelenleg , a regi legendasan kedves aranyos jo szolgaltato? Valakinek esetleg van errol informacioja?:)
A moderálási alapelveket figyelembe véve nem igazán volt lehetőségem beszámolni az utóbbi pár hónap tapasztalatairól, de miután összegyűlt jópár pozitív élmény, talán ez majd átcsúszik a cenzúrán:
Maja 23: Super lány, menjetek - de ne agyatlanul! :) Tényleg fontos, hogy elolvassátok, amit az adatlapján írt, mert csak így lesz korrekt az együttlét. Nekem egy olyan barátnő fílingben volt részem, amiiben benne volt az első randi izgalma minden pro és kontra vonalon, az együttjáró fő- és mellékkörülményekkel együtt. :) Ugyan elég önző voltam első találkozáskor, de simám látom, hogy innen lehet tovább lépni
Mira 29: Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, csodaszép lány, igazán partner mindenben! Én voltam (asszem) az első vendége itt nyírben, és szupercuki volt, ahogy a házszámokon polemizáltunk, holott én már a telefonos megbeszélés során pontosan tudtam a hogy hová kell menni :) :D
És én semmiképp sem vetném a szemére, hogy nem veszi le a melltartót, ez egy olyan dolog, mint ahogy valaki nem vállal ezt meg azt.
Mi még biztosan találkozunk. ;)
Sziszi 28: Na itt viharban vagyok. Azért, mert a képek nem fedik a valóságot. Ő van a fotókon, csak nem teljesen így néz ki, pedig korban nem érzek különösebb eltérést a szokásostól.
De ahogy kommunikál, ahogy elcsábít - engem teljesen megvett. Nagyon szép fél órát köszönhetek neki - és ez is ritka - kölcsönös 'megelégedéssel' sikerült elbúcsúznunk. Részemről abszolút ajánlott!
Alexa 25: No komment. Lövése sincsen, hogy mi kell egy pasinak. 'Mellesleg' kicsit megviselt, de ezt még ezer lehetősége lenne kompenzálni, én olyan átlagosnak mondanám: Nem nagyon okos, és nem kicsit buta.
Most ezek a hirdetők vannak fenn, majd mesélek másokról is.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Igen ő az most Lili 23 néven hirdett.
Teljesen igazad van :)
és szerinted ilyenkor a többség le is lép már rögtön az ajtóban, vagy balek lesz és marad? (max. utána puffog a fórumon)
ha a jelentős többség lelépne már rögtön, kevesebb 5-6 éves képek lennének, ill. nem változna meg a nő az élő találkozóra olyan mértékben, hogy 20 évvel és kiloval is több
amíg sok a balek, sok lesz az átvágós hirdető is
staffi · Őstag · Egy Debreceni nagyon jó barátom hívta fel a figyelmemet, hogy Debrecenbe vasárnap is nyítva van az Anyakönyvezetői hívatal és az Iza25 át keresztelkedett Lilla25 re 😁😁
Az elozo hozzaszolasomat toroltek, megprobalok maskepp infot szerezni. A szoke, 25 eves, 159 centi magas, R betuvel kezdodik a neve holgyrol valakinek van nemi infoja? Regota itt van es semmi rola.
staffi · Őstag · Iza 25 a multkor Nyiregyen, csúnyán átvágott, minden flottul lebeszélve mikor oda érek, telefon kikapcsolva, hirdetés levéve! De előtte már gyanus volt, hogy mintha ugyan az a hirdető lenne akit egyszer meglaátogattam és nagyon gyenge szolgáltatást nyújtott, előtte rá is kérdeztem nem te vagy az a lány?! De határozottan tagadta, hogy ő lenne az! Ugy is felismertem volna ha meglátom az ajtóba!!!!!
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Egyszerű, valahogy bekel csalogatni az ember fiát a kéjbarlangba,azt vagy marad vagy megy.Azért néha igen csak eltér a hirdetett fotó a valóságtól, kevés az olyan aki pont ugyan úgy néz ki mit a hirdetésén szerepel, sőt talán még jobb élőben mit a fotókon erre is volt már rá példa.Mondjuk én is kíváncsi lennék pár hirdető hölgyre, anno akihez jártam és hirdetek vagy még hirdetnek, de már felejtősek, hogy is néznek ki mostanság.Tudod inkább a járt út ,mint a járatlan. 😀😀
Airgeneral · Újonc · Osztom a véleményt Gabival kapcsolatban, nagyon jó választás! *** moderálva ***
Számomra érthetettlen minek kell néhány hölgynek öt - hat évvel ezelőtti képekkel hírdetni?! Amikor a vendég az ajtónál szembesül az igazsággal és csinál egy lükvercet, akkor az mindkét félnek kellemetlen :(