Merciről és Mendyről van valakinek valami tapasztalata?
Merciről és Mendyről van valakinek valami tapasztalata?
Egy nagyon pozitív élményem volt: Zsaklin(43). Nagyon kedves, engem teljesen elbűvölt :) Kiváló körülmények között fogad, barátnőként viselkedik, és nem óranézős. Külföldről tér haza, remélem marad, mert sugárzik róla, hogy kint nívós szolgáltatás nyújtásához szokott. A képek teljesen valóságosak, szerintem csodálatos és finom teste van. Akinek tetszenek a képei, mindenképpen menjen el, mert nem fog csalódni :) Azért írtam róla, mert hálás vagyok a hozzáállása miatt, és azért a csodálaot hangulatért :)
Lyndánál járt valaki milyen a csajszi?
Szoasztok! Tud valaki ajánlani fiatal csinos lányt aki megbízható? Még nem jártam erre nem ismerem a lányokat! Köszönöm!
Szia! Nem kétlem, hogy jól érezted magad nála, de tudnod kell, hogy ő nem új lány, már régen köztünk van, nagyon sokszor hírdetett itt sok-sok néven.
Ami nekem furcsa, hogy a leírása alapján roma származásúakat nem fogad, holott benne is erősen megvan ez a vérvonal. Ezt soha sem értettem.
A másik ami nagyon tetszett, hogy tárt karokkal vár mindenkit, szó szerint idézem: "NE MARAGY LE" !!! ;-)
Szerintem Kállósemjénből gyalog indult be Nyíregyre hozzád, azért nem ért oda időbe a Bella 🙂De amugy tényleg nem okoskodni akarok de ha kérdel a forumon többen is jelezték volna neked, hogy felesleges foglalkoznod vele, de azt hiszem van is róla info irva!
Ebben az évben már nem jön.
Ékszer Viki látogatható most? Nem látom kint a hírdetését, de attól még elérhető? Vagy ennyi volt a szereplése egyelőre?
Tisztelt tarsak!! Ma delutan hivtam bella 21 nyiregyhazan ,megbeszeltuk higy talalkozunk 18ora 30kor a kis tesco parkolojaban ,mikor oda ertem hibtam azr mondja 10 perc s jön ,rltelt 10 perc hivom 5 perc ott vagyok mondja eltelik 5perc hivom erre azt mondja higy 1 ora mulva , mondom neki ha mar ide hivtal akkor gyere mar ,jo jon feleli . Na azota is jött ,feladtam !! Bellla ha olvasod akkor uzenem neked hogy ennyire paraszt nem lehetsz!!! S még finoman fogalmaztam!!!
Helló Mindenkinek!
Újabb csodás élmény!!!!! Szara 28 szuper kéró , szép és csinos lány...........még most sem akarom elhinni.........(többet később időzavarban vagyok)
Ezzel Én is egyetértek! Plusz lehetne olyan kereső is, hogy
- szilikon mell
- szilikon száj
- szilokon popó
- arccal hirdetők.
IIletve a *** moderálva *** feltűntetése az adatlapon nagyban segítene a munkánkban!
Köszönjük!:)
Hannah20
A lakás olyan amilyen, sajna jót nem tudok mondani róla. Viszont Hannah hozzáállása kompenzálja a lakás hiányosságait. Tavaly már találkoztam vele, akkor is elégedetten távoztam, ez most is így volt. 4-5 alkalommal voltam nála összesen, egyszer sem volt unott, kedvetlen.
A képek a valóságnak megfelelnek, ami nem mindenkiről mondható el. Fiatal és lelkes, nekem kicsit vékonyka, de ízlések és pofonok...
A masszázs is kellemes volt.
Merem ajánlani. :)
Kedves Gumibogyó!
Több alkalommal átvertelek? Ha a lelkednek könnyebb legyen úgy, de nem az a típus vagyok aki játszik a vendég idejével, én is meg tisztelem a vendéget egy SMS-el, esetleg egy csörgéssel ha bármi közbe jön,! Olyan biztosan előfordult, hogy kértem néhány percet mert csúszásban voltam, vagy közbe jött valami amit el kellett intéznem! 😊
További szép napot! 😘
Egyik szavaddal ütöd a másikat! 1x csíped utána meg fikázod! no coment,, Rami az egyik legjobb szolgáltató!!
Tuti Ramika.
Staffi nak ő a kis kedvence.
Én is csípem. Engem többször átvert, megváratot, játszott a logó szabadidőmmel, ezért nálam ki esett mózeskosárból.
Sopron
Amirs,Amira masszász,vslaki volt már?Tapasztaltak?
köszi
Sziasztok kedves urak
DEBRECEN ELLÖSZÖR!!!
vasárnap estig
Pussy
Tiffany19-hez ne menjetek!Nagyon unja a csaj amit csinál,NAGY CSALODÁS VOLT.
Valóban, többször voltam nála, a franciajat nagyon csípem. Jófej, kedves és őszinte. Szerintem élőben jobb mint a képeken.
Örülök hogy jól érezted magad 😊