Lisa 22 es Maja 23 ra rövid összefoglalót ha tud róluk irni valaki.
Lisa 22 es Maja 23 ra rövid összefoglalót ha tud róluk irni valaki.
Rengeteg számomra ismeretlen hírdetőt látok most, de infó szinte egyikről sincs. Ha valamelyikről elkezd szivárogni valami infó, mire eljutok odáig, hogy döntést hozzak, már el is tűnt a lány. Mire jó ez? Hová rohannak? Vagy pont az a cél, hogy ne tudjunk senkiről semmit, csak rohanjunk mi is minél gyorsabban szétszórni rózsaszálainkat? Sokuknak biztosan ez kell, így tudnak létezni anélkül, hogy nyújtanának valamit a vendégnek a csalódáson kívül. Tisztelet annak a néhány szolgáltatónak, akik régóta fent vannak változatlan néven, nem bújkálnak, nem próbálnak elfelejtődni, és mindenki által ismertek/megismerhetőek.
Lemüszakiztatom akkor ha Nyíregyen lesz! 🙂 Régota keresek egy olyan hölgyet aki jól lovagol, eddig még a hobby csajomat egyse körözte le! 🙂 Remélem a Szara nagyon ügyes lesz 😉 Meglátjuk.. aztán megirom... :)
Köszönöm, holnap toll városotokban leszek kedves
Urak szeretettel várlak benneteket
Pussy
Vivi 28. Uránban. Nagyon szép csaj. Ennél több jót nem tudok mondani róla......
Nati 34.. nekem már 2x er meg volt, ha jól megy a héten meglátogatom mivel csak péntekig van nálunk.Részemről ajánlott szolgáltató! :)
Gabo megértelek .
A korrektségnek oda-vissza kell játszania .
Én ha nem fogadtam valakit mindig meg mondtam miért , egyenes vagyok nagyon .
Ezt lehet szeretni és utálni is x)
Viszont ha eljön hozzám valaki és normális velem ,én is az vagyok vele.
Mindig kettőn áll a vásár milyen lesz egy randi :))
Aki meg ilyen sms-t ír oda ne is menj többet :)
Azért nem a 8-0as években vagyunk némi IQ elvárható egy hölgynél :)))))))))))))))
Jobb randikat neked <3
Immortal én még annyit fűznék hozzá ,hogy minden randi más :)
Ami neked jó - lehet másnak nem.
Más habitusú embereknek más-más szolgáltatás,lány jön be :)
Amúgy tökéletesen egyet értek veled :)))
Véletlenek meg vannak egyik kedvenc vendim nekem is más lányhoz készült csak elfelejtette felvenni neki telót :)))) szerencsére :D ,)
Hétfőtől-Péntekig Budapesten a Corvin negyed közelében várlak < 3
Az biztos, hogy nem az eszük miatt járunk ezekhez a lányokhoz!
Köszönöm simon35&törpapa
Igen több infó is van a több oldalamon
Kedves pöcörö ez nem jött be
Magyar lány vagyok magasabb rozssa szállakal
És nm dolgozóm natúr ba semm
Ja és fojamatos látogató leszek
DEBRECEN városotokban
Súper város
Hívtam Ramikát azt mondta hogy franciát semmilyen formában nem vállal,hát nagyon szomorú lettem.......bízom benne hátha meggondolja magát...........
Sziasztok!
Mia 20... Valaki tud Róla valamit? Érdekelne...Előre is köszi.
Szara 28-ról a Pécsi fórumon lehet több bejegyzést olvasni.............
Sziasztok.emlékeztek még maya25-re?valaki tud esetleg róla valamit? Nagyon jó szolgáltató volt,hiányolom.
Sheronrol valaki tud vallani?
Van 33 hirdető. Abból kettő pasi ami kizárt. Nyolc lány alapból nem jön be. Három lánnyal tudtam érdemben beszélni. De igazából egyikkel sem jött össze a randi. Kérdezem akkor minek hirdet ha nem akar szolgáltatni ?
Na most ez egy baromság te tuti nem jártál nála én kb 1orája meg látogattam ez a lány mese szép és nem cigány ez le járatás az igazat ird ne kamuz össze vissza barátom
Üdv valaki tud valamit vL hirdetö Biankárol nagykanizsán rendel képek nagyon jók de azért nem bánnám ha valaki tudna róla valamit?
Szia szerintem engem össze keversz valakivel mert soha nem jártam itt még és a nevemet sem változtattam még soha szívesen várlak szeretettel hogy lásd nem rólam beszélsz puss szara