Én is szívesen felfedezném ezt a gyönyszemet küld már el az elérhetőségét privátban
Én is szívesen felfedezném ezt a gyönyszemet küld már el az elérhetőségét privátban
Szia, ennek a gyöngyszemnek elküldhetnéd az elérhetőségét akár privátban is.
staffi · Őstag · Már kicsit félve merem ki írni mert volt, hogy mégse jött de ugy néz ki, hogy péntektől elérhető lesz a Mira29. Meg is kellene látogatnom :)
Sziasztok,
tudna valaki infót Nicky-ről és Lya-ról? Ahogy visszaolvastam nem találtam semmit mostanában.
Előre is köszönöm!
Tegnap voltan Noemi 27nél :) Nagyon szimpatikus ,szép arcu lány ! sokkal szebb mint a kepeken !! ért ahhoz amit csinál !
bátran ajanlom mindenkinek aki egy termeszetes szepségre vágyik! Diszkret lakas , könnyű parkolás!
Kira 28 Kecskemeten tartozkodik jelenleg ! Meglátogattam ! varkoznom kellett 20 percet! minden zökkenömentesen ment!
Ha elküldöd megköszönöm.............
staffi · Őstag · A napokban úgy jártam mint még itteni pályafutásom alatt még soha.. Mint a mesékben... Mész az erdőbe utba esik egy rossz házikó betérsz és amikor belépel szembe találod magad egy bübájos, nagyon szép hercegnővel! Na már most én ugyebár egy Nyiregyházi hölgyhöz voltam hivatalos aki most jelen pillanatba nem hirdet az oldalon, gps kordináta megadva, oda értem 5. hivásra vette fel, bementem a lakás, hogy is mondjam finoman szolva is csak nagyon elégséges a lakás,de amikor megláttam a hölgyet aki ahogy mondja magárol tizenkilenc éves és szerintem ebbe a kategóriába a legszebb! Igazi kis "Tinibuksza" Komolyan mondom ugy nézett ki mint a filmekben a Cleopátra csak nagyon fiatalba :) Le voltam döbbenve! Csinos, aranyos, igaz kellett 5 perc, hogy ráhangolodjak mert nagyon fiatal hozzám képest, de azt hiszem megtaláltuk a közös hangot! Akcio:Volt Naturfrance, Lovaglás amit csipőből mozogva érzékien csinált, volt hátulrol támadás semmi nyafogás, végén ujra francia, szóval egy nagyon cuki kis gyöngyszem! Viszont ez a lány egy jobb lakást érdemelne, sokkal jobbat! Akit szereti a fiatal lányokat azoknak ajánlanám! Nagy cici imádok itt nem találják meg számitásaikat! Ha hirdetni fog az oldalon ki irom a nevét, igy felesleges ugy is az lesz, hogy ilyen hirdető most nem hirdet a Nyiregyházi oldalon. Akit érdekel a lány irjon rám, nem biztos, hogy mindenkinek tudok válaszolni!
Gabo30 · Kvázi-tag · Anna 24 teloba lecsekkoltam hm, kedves normális csajnak tűnik a rózsaszálak száma kicsit átlag feletti.. még az is lehet meglátogatom :)
Sziasztok, Xéna vagyok és egész nap elérhető vagyok Nyíregyházán 😉 ha egy kellemes kikapcsolódásra vágysz hívj fel vagy írj rám nyugodtan akár Viberen is. Legyen csodás napotok. Sziasztok 😘
Az állandósok közül megbízható,jó szolgáltató Ivett 31, Gabi 38, Pati 32. *** moderálva *** is nagyon jók. A vándorlók közül pedig Mohó Hanna, aki odateszi magát. A fiatal és bombázó kinézetű lányok legtöbbször passzívak,bár voltak kivételek, igaz nem mostanában. Én szeretem, ha egy szolgáltató élvezi is a szexet és nem a síkosítótól nedvesedik.
Jobban adja az élményt, mintha csak fekszik, mint egy fadarab.
Más és utoljára: Sajnos lemaradtam Zsozs36 hozzászólásáról. Én szagot nem éreztem, de hogy rohadt ..... az biztos. Hasonlóan kerülendő Lora 22 is.
Ezer éves Képekkel hirdet a Hölgy
(Eger Térkép
Nina +36306822278
*** moderálva ***
Airgeneral · Újonc · Édua is jó, hogy most sokat időzik nálunk. Imádom a leányzót, mindig feldobja a napom. Jófej csaj és tud is rendesen.
Airgeneral · Újonc ·
Mézi az egyik legjobb, csatlakozom az előttem szólóhoz. Kár, hogy mostanában ritkán jön. Bp.-n újabban sokat időzik.
Hello mindenkinek! reg nem voltam errefele,sajnalattal latom hogy egyre kevesebb a megbizhato es minosegi szolgaltato :( legutoljara Seherezadenal jartam.egy kerdesem lenne,megpedig szerintetek is allapotos Dzsenna nevu hirdetonk? alias Mariann a teso oldalon.koszi szepen,kellemes magomlest mindenkinek!
Szia, nekem is megadhatnád az elérhetőségét. Köszi.
Az *** moderálva *** persze azt hiszi, hogy óvszer nélküli dolgokra gondoltam... Hát nem egészen ezért írtam.
nivod85 · Újonc · Hello,egy kis beszamolo a legutobi kalandomrol :
Szofi 42:telefonon egyesztetunk a holgy korek es amit meg igert az ugy is volt ,a lakas tista rendezet a celnak megfelelt.Hamarab ertem a helyszinre es latam egy baba nocit nagyon sietni az autobol es csak remenykedtem bene hogy o legye,es igen o volt.Nagyon jo test egy kis szilikonos tuning de arcra is nagyon aranyos ,sok fiatalabb lany el bujhat melete.A szolgaltatas nekem nagyon jol eset,NF-ra mentem jol ert hoza en ajalom.
staffi, ha nem probléma ezt én is szeretném tudni! :)
Nekem ő az a túl szép, hogy igaz legyen kategória, külsőre ő jön be legjobban képek alapján, egyszer próbálkoztam telón, de végül nem jött össze mert nem ért rá. Talán jobb is így. Natúr francia szimpátia alapján van ennyit még elmondott a telóba, na mondom ez érdekes, de persze ő döntése.
Dóra 21-el szintén így voltam, hiába a sok pozitív értékelés, valahogy mégis mindig másra esett a választás. Lehet féltem a csalódástól. Aztán vagy egy hónapja végül csak elmentem, de kár volt halogatni, mert tényleg szuper volt minden. Továbbra is nagyon ajánlott.