26 évesnek hirdette magát Barna hajú alacsony 160 Max vékony alkatu kicsi cicik de bitang jól nyomta A neve az nem ugrik be sajnos Csak annyi hogy egy ideig a vasútállomás volt és utána ment át a Vasvári ra a tízemeletes be
26 évesnek hirdette magát Barna hajú alacsony 160 Max vékony alkatu kicsi cicik de bitang jól nyomta A neve az nem ugrik be sajnos Csak annyi hogy egy ideig a vasútállomás volt és utána ment át a Vasvári ra a tízemeletes be
Lina 35-ről van-e valakinek tapasztalata? Szimpatikusak a képei.
Köszi! N.
staffi · Őstag · Mai akciom: Laura 24 vagy a Sehike 22 néztem ki a mai menünek! Mind két csaj kedvemre valo lett volna.... nézem a hirdetéseket Laura telefonja nem villog, nézem a Sehike hirdetésén a telefon ikont az se villog.... várok 10percet addig folyamatosan gyűjtöm befele a két hölgyről az infokat, Debrecenből, Nyiregyről, titkos csatornákon keresztül na egyszer csak villog a Sehike teloja a Laura24 még akkor sem, gondoltam vendégje van. Hívom a Sehikét felveszi, kedves aranyos hang, már mondja is mikor mehetek, leadom a kivánt perc mennyiséget amit ott akarok tölteni, és elköszönök a mielőbbi viszont látásig.... Lakás állomás környéke a kégli nagyon jo, fürdő is tutti... A hölgy fiatal amit megadott kort az valós max egy plussz év.. Megbeszéltünk mindent ujra gyorsan, aztán zuhanyzás és irány az ágy. Csókolozással kezdtünk de nem ám csak szájra puszi. Aztán naturfrancia, amikor készen áltam a dologra lovaglo póz, aztán hátulrol támadva, semmi nyafogás a hölgy részéről. Feneke kerek és jo kemény, cicik formásak, kis percing bejátszik, punci szép. Szolgáltatása simán válallhato kategoria, amikor finanszirozod :) Összeségébe nem bántam meg, hogy meglátogattam végén két puszi és egy kedves ölelés is belefért.... Vele van a Honey... kértem ha lehet mutassa be nekem, de pont készült mert vendégje jött nemsokára igy a személyes bemutattkozás elmaradt... sajnos... viszont a Laura 24 - ről se mondtam le azért... 😉
slimjohn · Újonc · Visszatérő vendége vagyok Bellának én is és csak megerősíteni tudom az előttem szóló kolléga bejegyzésében foglaltakat. Bella korábban kifejezetten vékony volt, s az utóbbi időben történt a súlygyarapodása. A hozzáállása mindig is jó volt és ez csöppnyit sem változott: kedves, készséges, természetes lány. Ügyesen bánik a rá bízott fegyverzettel és benne van a huncut játékokban. Ő is olyan, mint a jó bor: az évek múlásával nemesedik. Ezzel együtt még mindig jócskán fiatal.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv.Makktársak.Nina 24 valakinek van rola infoja?A képek nagyon jok.Privibe kérem az infot köszi.
Lina 35-ről szívesen fogadnék információkat. Nagyon vonzók a képei.
Köszönöm! N.
Sziasztok! Uj vagyok koztetek meg jelenleg, viszont voltam mar par lanynal azert velemenyeket kesobb fogok irni csak osszeszedem az emlekeimet!
Cukorfalatokrol valakinek velemenye esetleg Sehikerol? Aki jart mar naluk szivesen varom akar privatba is a tapasztalatait velemenyeit!
Ami rózsát terem.. Csók
Most vetem észre hogy Sheike elment Debrecenből, remélem még visszatér. Aki volt nála az tudja milyen jó. Addig is nem tudnátok ajánlani valakit aki hasonló hozzá?
Ha a nevére emlékeznél akkor szerintem tudnám.kiről van szó, de ugy hirtelen nem..... :( Szőke, barna, fekete? kb mennyi idős?
Volt szerencsém Bella 21 hez kedves odafigyel jól beszél franciául aktusnál semmi nyafi hátrány a képek és A kor nem fedi a valóságot már nem vékony szerintem terhes és Ezt próbálja takarni de jól áll neki és inkább 30 mint 21 éves Összességében Elégedett voltam lehet visszamegyek
Staffi! úgy látom te jártas vagy a lányok közt nem tudom voltál e a Vasvári Pál úton egy kis alacsony vékony lány a nevére nem emlékszek és a telefonszámát se mentettem el volt a vasútállomásnál is.elérhetősége Nincs meg neked vagy valakinek ha így be tudjátok azonosítani
Jó választás hidd el
Uraim üdvözletem!
Érdeklődnék esetleg valakinek volt tapasztalata Nyíregyházán olyan hölggyel aki domináns játékokat is vállal?
Előre is köszönöm a választ.
Szia. A Lotti 21-hez nyugodt szívvel mehetsz! Nagyon jól érti a dolgát,és aranyos csinos kis csajszi! Nekem nagyon tetszik!
Na ezt jól látod barátom! Nagyon elszomorító,hogy nincs egy olyan hölgy,aki azért csinálja mert élvezi,és jót lehet vele dugni! Na majd csak becserkészek valakit. :-)
staffi · Őstag · Hiszek nektek a Laura 24 infóról, meglátogatom akkor, remélem tetszeni fog a müszor nekem is :) Aztán majd megírom a történetet 🙂
Sziasztok!
Camillanál volt valaki?
Ilyen lányok csak a mesében léteznek, ezek nem szeretik végig dolgozni vagy végig lovagolni a 30 vagy 60 percet🙂🙂😊😉
Nézz inkább másik hírdetőt, halgass rám...😉😉